News Editors insomnia.gr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 News Editors Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τα νέα P10 και P10 Plus της Huawei συναντάνε και στην Ελλάδα τεράστια επιτυχία, καταφέρνοντας να συνδυάσουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολυτελή εμφάνιση, με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.Στο θέμα της εμφάνισης, η Huawei καταφέρνει να ενσωματώσει μεγάλες οθόνες με καταπληκτικά χρώματα και στα δύο μοντέλα, κρατώντας όμως την ίδια στιγμή τις διαστάσεις τους σε πολύ βολικά επίπεδα. Συγκεκριμένα το P10 έρχεται όπως και ο προκάτοχος του, το P9, με οθόνη 5,1 ιντσών, όμως το πλάτος του είναι 1,5 χιλιοστά μικρότερο, ενώ το πάχος της συσκευής παραμένει στα 7 χιλιοστά. Έτσι, χωράει σε κάθε τσέπη ενώ η μεταλλική κατασκευή καθώς και η εμφάνιση, κατατάσσουν τη συσκευή ως μια από τις ομορφότερες της αγοράς. Με οθόνη 5,5 ιντσών και ανάλυση WQHD, το Huawei P10 Plus καταφέρνει να κρατήσει τις διαστάσεις της συσκευής μικρότερες από τη συντριπτική πλειοψηφία των smartphone που διαθέτουν παρομοίων διαστάσεων οθόνη. Επιπλέον ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται στην εμπρόσθια όψη και στα δύο μοντέλα, αναγνωρίζει σε κλάσματα του δευτερολέπτου το δακτυλικό αποτύπωμα του κατόχου, δίνοντάς του άμεση πρόσβαση στο μενού.Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα P10 και P10 Plus ενσωματώνουν οκταπύρηνο επεξεργαστή με 4GB μνήμη για το P10 και 6GB για το P10 Plus, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Με 64 και 128GB αποθηκευτικού χώρου, τα δημοφιλή smartphone της Huawei μπορούν να δεχθούν και microSD κάρτα, επεκτείνοντας και με επιπλέον 256GB τον ήδη μεγάλο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο διώχνοντας για πάντα το άγχος.Ακόμα η συνεργασία της Huawei για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη γερμανική Leica, την εταιρεία θρύλο στο χώρο της φωτογραφίας έχει ως αποτέλεσμα και οι δύο συσκευές να διαθέτουν ίσως την καλύτερη κάμερα σε smartphone. Με διπλό αισθητήρα στα 20MP (μονοχρωματικός) και 12MP (έγχρωμος), ο συνδυασμός των δύο παράγει εξαιρετικές λήψεις φωτογραφιών αλλά και βίντεο. Σε αυτό βοηθάει και η ενσωμάτωση φέτος οπτικού σταθεροποιητή όπου μαζί με το χαμηλό διάφραγμα και το dual tone Flash, φέρνει μοναδικά αποτελέσματα ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η εγγραφή βίντεο μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και στην 4K ανάλυση για ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Πως γινεται να σαρωνουν τα κινητα στην Ελληνικη αγορα οταν δεν γνωριζουμε τι πωλησεις εχουν κανει? 7
ChaniaMania Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 πιάνουν έστω και λίγο την camera από τα καλά lumia??
gsa-electronics Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σαρωνουν και τα κεφαλια ομως απο το πολυ SAR που εχουν, αυτο ομως δεν το λενε (το πιο σημαντικο) 2
bahamut_zero Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πως γινεται να σαρωνουν τα κινητα στην Ελληνικη αγορα οταν δεν γνωριζουμε τι πωλησεις εχουν κανει? αυτο έλεγε η συμφωνια.. 2
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σαρωνουν και τα κεφαλια ομως απο το πολυ SAR που εχουν, αυτο ομως δεν το λενε (το πιο σημαντικο) Βαλε αυτο φιλε στο κεφαλι να σωθεις . 8
logo15 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 αγορασα 2. το μικρο για τις βραδυνες μου εξοδους και το μεγαλο για την ποζερια μου στις καφετεριες. Εχω και το τελευταιο iphone για οταν θελω να ριξω γκομενακι γρηγορα. Απο τα 3 θα επελεγα το μακρυτερο!... παντως με τουτα εχω ξεχασει το σολαριν μου στο πορτακι του αυτοκινητου, το θελει κανενας? Το δινω τσαμπα! 1
fragma Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα μια γνώμη από εσάς τους ψαγμένους γιατί πρέπει άμεσα να αγοράσω κινητό αλλιώς χάνω την επιδότηση. Από ότι έχω καταλάβει (αν δεν κάνω λάθος) το Samsung S8+ είναι το καλύτερο και γρηγορότερο smartphone που υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά δεν γουστάρω καθόλου τις κυρτές edge οθόνες, και σκέφτομαι να πάρω το P10 Plus. Πιστεύετε ότι αξίζει να το προτιμήσω από το S8 Plus?
kostasSTi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα μια γνώμη από εσάς τους ψαγμένους γιατί πρέπει άμεσα να αγοράσω κινητό αλλιώς χάνω την επιδότηση. Από ότι έχω καταλάβει (αν δεν κάνω λάθος) το Samsung S8+ είναι το καλύτερο και γρηγορότερο smartphone που υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά δεν γουστάρω καθόλου τις κυρτές edge οθόνες, και σκέφτομαι να πάρω το P10 Plus. Πιστεύετε ότι αξίζει να το προτιμήσω από το S8 Plus? Λάθος κάνεις Υπάρχουν πολλές επιλογές, καλύτερες, προσεχώς ταχύτερες (oneplus 5) και πάνω απ'όλα value for money.
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Λάθος κάνεις Υπάρχουν πολλές επιλογές, καλύτερες, προσεχώς ταχύτερες (oneplus 5) και πάνω απ'όλα value for money. Ο ανρθωπος λεει επιδοτηση και ο αλλος του προτεινει κινητο εκτος Ελλαδας σκέφτομαι να πάρω το P10 Plus Μια χαρα ειναι το p10 plus αν δεν θες samsung. 1
LionRulesGR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα μια γνώμη από εσάς τους ψαγμένους γιατί πρέπει άμεσα να αγοράσω κινητό αλλιώς χάνω την επιδότηση. Από ότι έχω καταλάβει (αν δεν κάνω λάθος) το Samsung S8+ είναι το καλύτερο και γρηγορότερο smartphone που υπάρχει αυτή την στιγμή, αλλά δεν γουστάρω καθόλου τις κυρτές edge οθόνες, και σκέφτομαι να πάρω το P10 Plus. Πιστεύετε ότι αξίζει να το προτιμήσω από το S8 Plus? Θα κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ αν ΔΕΝ αγορασεις το HTC U11... Enough Said ...
gsa-electronics Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 παρτον κινεζο που ψηνει και σουβλακια απο το πολυ SAR.
SOAD1981 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 μας επεισες οτι υποστηριζεις samsung...φτανει.....ΓΙΔΙ Ε ΓΙΔΙ
carrypizza Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Θα κανεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ αν ΔΕΝ αγορασεις το HTC U11... Enough Said ... https://www.youtube.com/watch?v=DdRxmu2jcMs 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις