sils Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το LG G6 και παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που το έχει να μου απαντήσει ήθελα να μάθω Εάν το κινητό δέχεται 2 profile. Ή αν μπορείς να έχεις 2 account στο Facebook πχ η στο Clans of Clans χωρίς να χτυπάει το ένα ειδοποίηση στο άλλο να μπαίνεις δηλαδή με κάποιο κωδικό η με το δαχτυλικό αποτύπωμα όπως γίνετε στα Samsung με το Secret folder η στα xiaomi με τον duplicate apps η με την αλλαγή χρήστη.
MALERKANOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω αν το έχει σαν stock feature το LG G6 αλλά μπορείς να το κάνεις σε όποιο κινητό θες με την εφαρμογή parallel space .. κλειδώνει και με κωδικό αν δεν κάνω λάθος
sils Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω αν το έχει σαν stock feature το LG G6 αλλά μπορείς να το κάνεις σε όποιο κινητό θες με την εφαρμογή parallel space .. κλειδώνει και με κωδικό αν δεν κάνω λάθος ναι την ειχα δοκιμασει την εφαρμογη πριν βγαλει η samsung ton secure folder και ειχε πολλα θεματα..... Αν το δουλεψεις αυτο σε samsung h xiaomi θα καταλαβεις τι εννοω ειναι σαν να εχεις ενα δευτερο τηλεφωνο στην ιδια σιμ.
MALERKANOS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ναι την ειχα δοκιμασει την εφαρμογη πριν βγαλει η samsung ton secure folder και ειχε πολλα θεματα..... Αν το δουλεψεις αυτο σε samsung h xiaomi θα καταλαβεις τι εννοω ειναι σαν να εχεις ενα δευτερο τηλεφωνο στην ιδια σιμ. εγώ σε Galaxy S5 με custom rom (Resurrection Remix ) και android 7.1.2 δεν είχα κανένα θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα