thomasG4 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, Sethiros είπε Για τα δευτεροκλασάτα οσκαρς λογικό το βρίσκω να μην θυμάται κανένας τις ταινίες αλλά το συντριπτικό ποσοστό ταινιών που παίρνουν όσκαρ καλύτερης ταινίας είναι αξιομνημόνευτες τουλάχιστον. Να γράψω όλες τις ταινίες από το 2000 είναι περιττό αφού ισχύει αυτό που γράφω σε κάθε περίπτωση. Word... Crash (2004) 1
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 3 οσκαρ το black panther, 2 οσκαρ το dark knight..
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Nαι, και; Τα είπαμε ήδη (εσύ ρώτησες, μάλιστα, αν θυμάμαι καλά): Αυτά που πήρε είναι 2-3ης διαλογής όσκαρ, η υποψηφιότητα για καλύτερης ταινίας είναι μια γελοιότητα, δεν είναι η πρώτη ταινία που πήρε υποψηφιότητα χωρίς να το αξίζει και έχω τη φοβερή υποψία πως δεν θα είναι και η τελευταία. (Συν του ότι το dark knight, από τα 2 όσκαρ που πήρε, το ένα είναι βαρβάτο)
elpaso1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 12 hours ago, Snoob said: Nαι, και; Τα είπαμε ήδη (εσύ ρώτησες, μάλιστα, αν θυμάμαι καλά): Αυτά που πήρε είναι 2-3ης διαλογής όσκαρ, η υποψηφιότητα για καλύτερης ταινίας είναι μια γελοιότητα, δεν είναι η πρώτη ταινία που πήρε υποψηφιότητα χωρίς να το αξίζει και έχω τη φοβερή υποψία πως δεν θα είναι και η τελευταία. (Συν του ότι το dark knight, από τα 2 όσκαρ που πήρε, το ένα είναι βαρβάτο) Ο άλλος δεν ψάχνει να δει τι ακριβώς Όσκαρ πήρε η κάθε ταινία, βλέπει τους αριθμούς.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, elpaso1 είπε Ο άλλος δεν ψάχνει να δει τι ακριβώς Όσκαρ πήρε η κάθε ταινία, βλέπει τους αριθμούς. Δεν ξέρω σε ποιον "άλλο" αναφέρεσαι, αλλά εξακολουθώ να ρωτάω: τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό; Ωραία, πήρε 3 και ο Σκοτεινός Ιππότης 2. Το point, ποιο είναι; Αδικήθηκε ο Ιππότης ή τι; Το ότι πήρε 3 όσκαρ (το κοστουμιών θα το έδινα αλλού, ειδικά τη στιγμή που σε σημαντικό βαθμό τον Πάνθηρα το εντυπωσιακό είχε να κάνει και με την παρέμβαση των υπολογιστών) δεν λέει κάτι. 2 τεχνικά και 1 κοστουμιών. Σιγά τα ωά. Η φόλα ήταν η υποψηφιότητα για καλύτερη ταινία. Γενικά (το είχα γράψει προ μηνών που την είδα) είχα πάει προϊδεασμένος για σπουδαία πράγματα και ήταν μια μετριότητα. Και ως πλοκή, και ως ερμηνείες. Από την άλλη, δεν είμαι ιδιαίτερος φαν των σούπερ ηρώων, είναι χαρακτήρες εντελώς έξω από τα ρεαλιστικά πλαίσια, άρα δύσκολα μπορείς να έχεις απαιτήσεις για ρεαλιστικές ερμηνείες (μια πρόχειρη εξαίρεση είναι ο Μπάτμαν, που δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις αλλά υπερφυσικά παχύ πορτοφόλι). 1
elpaso1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω απορω γιατι το πολυ ανωτερο Avengers 3 δεν πηρε καποιο βραβειο και δεν ειχε καν υποψηφιοτητες εκτος απο μια μονο! Μιλαμε για την καλυτερη ταινια της marvel! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από elpaso1 1
totalius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Απορώ που απορείς . Είχε μαύρους ήρωες το Avengers ? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 21 minutes ago, totalius said: Απορώ που απορείς . Είχε μαύρους ήρωες το Avengers ? Σχεδόν όλο το cast του Black Panther. Δεν είδες την ταινία? 😛 2
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 1/3/2019 στις 12:51 ΜΜ, Snoob είπε Nαι, και; Τα είπαμε ήδη (εσύ ρώτησες, μάλιστα, αν θυμάμαι καλά): Αυτά που πήρε είναι 2-3ης διαλογής όσκαρ, η υποψηφιότητα για καλύτερης ταινίας είναι μια γελοιότητα, δεν είναι η πρώτη ταινία που πήρε υποψηφιότητα χωρίς να το αξίζει και έχω τη φοβερή υποψία πως δεν θα είναι και η τελευταία. (Συν του ότι το dark knight, από τα 2 όσκαρ που πήρε, το ένα είναι βαρβάτο) δεν προκειται ναναι η τελευταια. το tv rating της βραδιας ηταν το μεγαλυτερο απο το 2009, φυσικα λογω της μεγαλης απηχησης των Panther, Rapsody, ΑSIB. οποτε θα δουμε στο μελλον πολλες τετοιες δημοφιλεις ταινιες να παιρνουν υποψηφιοτητες και βραβεια στα οσκαρ. εστω δευτερευοντα, αφου το σχεδιο τους για ξεχωριστο βραβειο καλυτερης mainstream ταινιας δεν περασε. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από KilliK
panman76 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, KilliK είπε δεν προκειται ναναι η τελευταια. το tv rating της βραδιας ηταν το μεγαλυτερο απο το 2009, φυσικα λογω της μεγαλης απηχησης των Panther, Rapsody, ΑSIB. οποτε θα δουμε στο μελλον πολλες τετοιες δημοφιλεις ταινιες να παιρνουν υποψηφιοτητες και βραβεια στα οσκαρ. εστω δευτερευοντα, αφου το σχεδιο τους για ξεχωριστο βραβειο καλυτερης mainstream ταινιας δεν περασε. Το σχόλιο σου μου θυμησε την κατάσταση στο IMDb, όπου, φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ταινίες ινδικές και κινέζικες χωρίς κάποια καλλιτεχνική αξία, με μόνο προσόν την γλώσσα στην οποία γυρίζονται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Super Moderators Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 https://www.iefimerida.gr/zoi/ipa-pethane-ithopoios-ypodythike-mayro-panthira-karkino RIP 10
kirileman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Κρίμα, τόσο νέος... Σοκαριστική είδηση...
Nate Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Σοβαρά τώρα; Δεν το περίμενα με τίποτα. Συλλυπητήρια στους δικούς του.
liakinen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 κρίμα κρίμα κρίμα... Καλό του ταξίδι. Δεν είχα ιδέα για το πρόβλημα του εδώ και τόσα χρόνια μάλιστα. Από του καλύτερους μαύρους ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Μου άρεσε η παρουσία του στην οθόνη. Θα τον προτιμούσα για παράδειγμα στο TENET από τον γιο του Ντένζελ. Πολύ άσχημη είδηση για έναν νέο άνθρωπο. Κρίμα...
FCastor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2020 What the...? Από το πουθενά η είδηση... Rest in peace...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα