Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γνωριζω φιλε μου.. αλλα σου ξαναλεω να προσεξεις οτι ειναι ευρωπαικη αποθηκη και οτι δεν θα πληρωσεις τελωνειο γιατι αν ειναι ετσι μπατζα τοσα λεφτα δεν αξιζει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Στα 383 που έχει να υποθέσω αυτή την στιγμή είναι μονόδρομος?

Αν είναι από Κίνα χάνεις εγγύηση αντιπροσωπείας εδώ (έχεις ένα χρόνο από το κινεζομαγαζο που θα το πάρεις αντί για 2 χρόνια αντιπροσωπείας)

Αν είναι από κινα παίζει το ρίσκο τελωνείου

Αν πάλι είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη θα παίξει έξτρα μεταφορικά

Δημοσ.

Αμα δεν βιαζεσαι περιμενε ακομη λιγο διαβαζα οτι το oneplus 5 θα βγει στα 479$ τωρα σε ευρω δεν ξερω αλλα κανει υπομονη μεχρι 20 του μηνος τοτε που ανακοινωνετε να μαθουμε κιολας...

Δημοσ.

Περίμενε να κάνει μερικούς κύκλους φόρτισης να στρώσει μην ξεχνάς ότι τώρα το σκαλίζεις βάζει εφαρμογές.

Με την 2η φόρτιση έστρωσε αρκετά 

Δημοσ.

Αμα δεν βιαζεσαι περιμενε ακομη λιγο διαβαζα οτι το oneplus 5 θα βγει στα 479$ τωρα σε ευρω δεν ξερω αλλα κανει υπομονη μεχρι 20 του μηνος τοτε που ανακοινωνετε να μαθουμε κιολας...

Άσχετο, αλλά όσο περιμένουμε να δούμε από κοντά το OnePlus 5, τώρα το έγραφα ότι η εταιρεία διοργανώνει giveaway λόγο κατάργησης της περιαγωγής, με δώρο σετ βαλιτσών, στη σελίδα της στο FB. Εάν θέλει κάποιος να πάρει μέρος...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το κάνω up γιατί άλλαξαν τα δεδομένα! Είδα από ένα φίλο το p10 lite και μου άρεσε αξίζει στα 250? Αλλιώς μετά είμαι μεταξύ Mi6 και P10

Αξίζει να δώσω τα 150 περίπου? Και αν ναι για ποιο από τα 2?

Δημοσ.

πέρασε ένας μήνας και βάλε και ψάχνεις για συσκευή ακόμα? τεσπα πάρε τον πύραυλο ΜΙ6 από μένα

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνω up γιατί άλλαξαν τα δεδομένα! Είδα από ένα φίλο το p10 lite και μου άρεσε αξίζει στα 250? Αλλιώς μετά είμαι μεταξύ Mi6 και P10

Αξίζει να δώσω τα 150 περίπου? Και αν ναι για ποιο από τα 2?

καλά συγνώμη κιόλας αλλά μας κοροϊδεύει? Ποια δεδομένα άλλαξαν από την στιγμή που το budget παραμένει το ίδιο και κοιτάς πάλι στα ίδια κινητά,δηλαδή p10 και mi6?
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε μάγκες το ψάχνω πολύ γιατί το τηλ που θα πάρω θα πρέπει να είναι καλό σε "όλα" του δεν ειναι και λίγα τα 400..
Και έχω καταλήξει ανάμεσα στα 2 και δεν μπορώ να αποφασίσω!   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...