Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτί αυτό φαίνεται να είναι θορυβώδες

Θα το κοιτάξω ακόμα σκεφτομαι ίσως μείνω και με το Soprano Dx για οικονομία ... τι μεγαλύτερο μου θέμα ειναι οι μνήμες ... όπως σε όλους μας που παμε σε Ryzen :( 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα ρε συ πολύ καλό αυτό! 

Τι τους πήγες ακριβώς είπες; 

τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών. Μου είπαν αν ήθελα να πάω και σκληρούς δίσκους αλλά μου είπαν αν ήθελα να πήγαινα τα πάντα γιατί πάνω από ένα budget στα καλύπτουν αυτοί.

Καλησπέρα, 

Είμαι στην ίδια φάση να αγοράσω 

Ryzen 1700

Asus Prime X-370

Κάρτα γραφικών με βλέπω για καποια 570 ή 580 αλλα μέχρι 250€

Τροφοδοτικό το ίδιο που έχω TX650 (αν και δεν ειναι modular :(

Κουτί το https://www.skroutz.gr/s/6903536/Thermaltake-Versa-H15-Window.html?keyphrase=versa+h15+window#reviews

SSD ότι εχω ... 

Αλλά ακομα δεν έχω βρει μνημες που θα τις έλεγες Value for money (16GB)

Δεν με ενδιαφέρει το RGB αλλα με ενδιαφέρει η ταχύτητα ενα CAS 15 και ταχύτητα στα 3200MHz+ μου φαίνονται καλα.

Ψαχνω στην τιμή 160 , τι προτείνεται ; 

με αυτό το Motherboard αν δε θες να περιμένεις κάποιο update και να μη ψάχνεσαι g.skill φαντάζομαι θα σου πουν και τα παιδιά. Στη τιμή που θες όμως δύσκολο νομίζω...

Δημοσ.

τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών. Μου είπαν αν ήθελα να πάω και σκληρούς δίσκους αλλά μου είπαν αν ήθελα να πήγαινα τα πάντα γιατί πάνω από ένα budget στα καλύπτουν αυτοί.

με αυτό το Motherboard αν δε θες να περιμένεις κάποιο update και να μη ψάχνεσαι g.skill φαντάζομαι θα σου πουν και τα παιδιά. Στη τιμή που θες όμως δύσκολο νομίζω...

Οπότε μετα αναγκαστικά σε CAS16?  Είναι οικονομική X370 (θέλω optical και εχω και μαι συμπάθεια στην ASUS)

Δημοσ.

Οπότε μετα αναγκαστικά σε CAS16?  Είναι οικονομική X370 (θέλω optical και εχω και μαι συμπάθεια στην ASUS)

Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα αλλά πήγα εκεί γιατί από όσο ξέρω δεν κάνει άλλο μαγαζί πληροφορικής χρηματοδότηση. Αλλιώς δεν θα πήγαινα εκεί... Δεν τα έχει όλα φτηνότερα σίγουρα. Αν έχεις εσύ πχ πληρώσεις μετρητά γλιτώνεις περισσότερα χρήματα αν τα πάρεις όλα από ξεχωριστά μαγαζιά και μετά απλά πληρώνεις κάπου συναρμολόγηση 20-30€.

Αυτό ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά αλλά δεν είμαστε ανταπόκριση στην ερώτηση μου... Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα και με cas16

Δημοσ.

Τι θεμα να χεις με 3200 cas16.

Αλλά ακομα δεν έχω βρει μνημες που θα τις έλεγες Value for money (16GB)

Δεν με ενδιαφέρει το RGB αλλα με ενδιαφέρει η ταχύτητα ενα CAS 15 και ταχύτητα στα 3200MHz+ μου φαίνονται καλα.

Ψαχνω στην τιμή 160 , τι προτείνεται ; 

Ρωτα εδω  (γραψε τη μητρικη και αν παιρνεις απο ευρωπη)  http://www.insomnia.gr/topic/642082-am4-motherboards-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/page-35?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...