Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορεί να βρεθεί ενα κουτί να του βάλουμε το παλιό μέσα; 

Πως δεν μπορεί. Αποφάσισε σε ποια θα καταλήξεις έτσι ώστε να βρεις και το budget για το κουτί.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ, μέχρι τώρα νομίζω ότι πέρα από τον επεξεργαστή, έχουμε βρει τη μητρική: ASUS Prime X370 Pro. 

Όσον αφορά τη μνημη G.Skill RipjawsV αξίζει να πάρω τη 16γιγα με τα 2 ντιμακια ή καλύτερα το ένα ντιμακι 16γιγα που είναι στα ίδια περίπου λεφτά και θα μπορώ να το διπλασίασω αργότερα με άλλο ένα δεκαεξάρι στα 32;

Δημοσ.

Οκ, μέχρι τώρα νομίζω ότι πέρα από τον επεξεργαστή, έχουμε βρει τη μητρική: ASUS Prime X370 Pro. 

Όσον αφορά τη μνημη G.Skill RipjawsV αξίζει να πάρω τη 16γιγα με τα 2 ντιμακια ή καλύτερα το ένα ντιμακι 16γιγα που είναι στα ίδια περίπου λεφτά και θα μπορώ να το διπλασίασω αργότερα με άλλο ένα δεκαεξάρι στα 32;

Μόλις έκανα την παραγγελία εγώ cpu + motherboard+ κουτί σε 2 μέρες λογικά θα έχει προχωρήσει και η πληρωμή οπότε και θα τους πάω PSU +  κάρτα γραφικών για την συναρμολόγηση, οπότε μάλλον θα καταλήξω και εγώ στις G.Skill TridentZ RGB 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GTZR) που αναφέρατε ότι είναι λίγο καλύτερες λόγο συμβατότητας (και γιατί μου άρεσε η φάση με το LED και ας είναι 30€ παραπάνω) δεν μπορώ να καταλάβω διαφορές έτσι κι'αλλιώς μεταξύ τους οπότε αν δεν μου έχετε να πείτε κάποια πιο  συγκεκριμένη που θα παίξει ρόλο στο OC λογικά αυτές θα πάρω.

Δημοσ.

Παρε το ενα (δειξε και ποιο ακριβως) αν θα κανεις βαρυ editing και σκοπευεις να προσθεσεις σχετικα συντομα.

https://www.skroutz.gr/s/8005641/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16S-16GVK.html

Αυτό είναι το dimmάκι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στο επίσημο site της gskill προτείνει κάποιες άλλες μνημούλες για ryzen, τις Flare X, οι οποίες βλέπω ότι είναι και αρκετά ακριβότερες. Έχει σημασία ή είναι marketing? Επίσης βλέπω ότι έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και γρηγορότερες μνήμες πχ στα 3600, 4000 κλπ. Έχει κάποιο νόημα;

2η ΕΡΩΤΗΣΗ: Βλέπω ότι στο askAdam στο κέντρο έχει μητρική και επεξεργαστή σε σχετικά καλές τιμές, αλλά δε βλέπω να έχει τα ωραία κουτιά που προτείνατε. Θα μπορούσα άραγε να τους φέρω το κουτί από αλλού και να μου συναρμολογήσουν μέσα μητρική, επεξεργαστή και τροφοδοτικό;

Δημοσ.

Υπαρχει στη λιστα της prime pro αυτη; Αν και με καινουριο agesa δε βλεπω και να χρειαζεται.

Κοιτάω παντού σε forums και βλέπω ότι σχεδόν κανένας ειδικά με αυτό συγκεκριμένα δεν πιάνει 3200 ακόμα... να τις πάρω και απλά να περιμένω ότι σε πχ σε κάνα μήνα θα βγει bios update και θα γίνει? συμβαίνει αυτό συνήθως σε βάθος χρόνου?? Επίσης τα cas 16-15-14 πόση σημασία έχουν για αργότερα?

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/8005641/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16S-16GVK.html

Αυτό είναι το dimmάκι.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Στο επίσημο site της gskill προτείνει κάποιες άλλες μνημούλες για ryzen, τις Flare X, οι οποίες βλέπω ότι είναι και αρκετά ακριβότερες. Έχει σημασία ή είναι marketing? Επίσης βλέπω ότι έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν και γρηγορότερες μνήμες πχ στα 3600, 4000 κλπ. Έχει κάποιο νόημα;

2η ΕΡΩΤΗΣΗ: Βλέπω ότι στο askAdam στο κέντρο έχει μητρική και επεξεργαστή σε σχετικά καλές τιμές, αλλά δε βλέπω να έχει τα ωραία κουτιά που προτείνατε. Θα μπορούσα άραγε να τους φέρω το κουτί από αλλού και να μου συναρμολογήσουν μέσα μητρική, επεξεργαστή και τροφοδοτικό;

Δε τις βλεπω στη λιστα αυτες αλλα δε βλεπω και λογο να σε απασχολει με τα agesa που βγαινουν.Τις Flare X γενικα τις προτεινουν αλλα κοιτα και τη σχεση αποδοσης-κοστους γιατι οι περισσοτερες μνημες θα σταθεροποιηθουν "ψηλα" σταδιακα.Δε ξερω πως θα τους φαινοταν αυτο που λες για το καταστημα.

panahs-gmenex ιδιο ατομο? 

Δημοσ.

Δε τις βλεπω στη λιστα αυτες αλλα δε βλεπω και λογο να σε απασχολει με τα agesa που βγαινουν.Τις Flare X γενικα τις προτεινουν αλλα κοιτα και τη σχεση αποδοσης-κοστους γιατι οι περισσοτερες μνημες θα σταθεροποιηθουν "ψηλα" σταδιακα.Δε ξερω πως θα τους φαινοταν αυτο που λες για το καταστημα.

Δεν πρέπει να είναι το ίδιο αλλά δεν παίρνω και όρκο. Στην προηγούμενη σελίδα χωθηκε και ο gmenex.

Δημοσ.

Καλημέρα

Όχι δεν είμαστε το ίδιο άτομο άλλα είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση σε budget και περιοχή γιατί και εγώ φαντάσου σήμερα περιμένω από msystems τα υπόλοιπα και πηγαίνοντας εκεί θα κάνω στάση askadams για τις RAM :D  Οπότε χώθηκα για να μην φτιάξω και άλλο θέμα για ακριβώς ίδια περίπτωση.

Εγκρίθηκε κανονικά το πλάνο δόσεων και σήμερα περιμένουν το κουτί οπότε αν όχι σήμερα αύριο το πολύ θα έχουν κάνει συναρμολόγηση.

Οπότε προχωράω στην αγορά αυτής που έδειξα ( https://www.skroutz.gr/s/11105234/G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZR.html ) χωρίς να με νοιάζει το cas16 θα βγει τις επόμενες μέρες συμβατότητα και για αυτές.

Οι ίδιες σε CAS 14 πιάνουν με το BETA BIOS είδη τέρμα ταχύτητα. Αγνοώ τη σημασία του cas έτσι? έχουν 45€ διαφορά αλλά θα παίξει κάποιο ρόλο στην απόδοση? ή σε περίπτωση που θέλω να πάω σε +16GB?

Δημοσ.

@gmenex καλα δε θα δωσεις τοσα παραπανω για CAS.Ηδη δινεις πολλα

Ωραία και πάλι καλά που το ακούω αυτό τώρα έστω και αν είναι εκ των υστέρων.... Λοιπόν το PC το έχω από χθες και με το Agesa bios παίζουν αν αλλάξω τις ρυθμίσεις από auto  σε profile 1! δεν έχω προλάβει ακόμα να κλοκάρω cpu αλλά μέχρι στιγμής όλα super!

Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας να είστε καλά!

Panahs εγώ πήγα δικά μου πράγματα msystems και έκαναν κανονικά συναρμολόγηση χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Panahs εγώ πήγα δικά μου πράγματα msystems και έκαναν κανονικά συναρμολόγηση χωρίς πρόβλημα.

Έλα ρε συ πολύ καλό αυτό! 

Τι τους πήγες ακριβώς είπες; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Είμαι στην ίδια φάση να αγοράσω 

Ryzen 1700

Asus Prime X-370

Κάρτα γραφικών με βλέπω για καποια 570 ή 580 αλλα μέχρι 250€

Τροφοδοτικό το ίδιο που έχω TX650 (αν και δεν ειναι modular :( 

Κουτί το https://www.skroutz.gr/s/6903536/Thermaltake-Versa-H15-Window.html?keyphrase=versa+h15+window#reviews

SSD ότι εχω ... 

Αλλά ακομα δεν έχω βρει μνημες που θα τις έλεγες Value for money (16GB)

Δεν με ενδιαφέρει το RGB αλλα με ενδιαφέρει η ταχύτητα ενα CAS 15 και ταχύτητα στα 3200MHz+ μου φαίνονται καλα.

Ψαχνω στην τιμή 160 , τι προτείνεται ; 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Είμαι στην ίδια φάση να αγοράσω 

Ryzen 1700

Asus Prime X-370

Κάρτα γραφικών με βλέπω για καποια 570 ή 580 αλλα μέχρι 250€

Τροφοδοτικό το ίδιο που έχω TX650 (αν και δεν ειναι modular :(

Κουτί το https://www.skroutz.gr/s/6903536/Thermaltake-Versa-H15-Window.html?keyphrase=versa+h15+window#reviews

SSD ότι εχω ... 

Αλλά ακομα δεν έχω βρει μνημες που θα τις έλεγες Value for money (16GB)

Δεν με ενδιαφέρει το RGB αλλα με ενδιαφέρει η ταχύτητα ενα CAS 15 και ταχύτητα στα 3200MHz+ μου φαίνονται καλα.

Ψαχνω στην τιμή 160 , τι προτείνεται ; 

Το κουτί αυτό φαίνεται να είναι θορυβώδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...