Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλησπέρα επειδή είμαι ακριβώς στην ίδια φάση να πάρω:

AMD RYZEN 1700

ASUS Prime X370-PRO

μνήμες έχουμε διαφορά αυτές μεταξύ τους?

G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B3200C16R)

Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-3200MHz (CMK16GX4M2B3200C16)

αν ναι ποια να επιλέξω τελικά?

κουτί διαφωτίστε με γιατί δεν ξέρω από κουτιά :

Corsair Carbide Series SPEC-03 White LED Mid-Tower Gaming Case-Black [CC-9011053-WW]

NZXT Source Series S340 Special Edition Windowed Mid-Tower Case [CA-S340W-TH]

Θέλω να έχει φίλτρα με όσο γίνεται καλή μόνωση ήχου, να χωράει και υδρόψυξη 2Χ140 για αργότερα. Υπάρχει από msystems κάτι άλλο καλό σε αυτές τις τιμές?(110€)

Θα αγοράσω msystems cpu, motherboard και κουτί και ram από skroutz γιατί βλέπω μεγάλες διαφορές στις τιμές.

τροφοδοτικό έχω ΧFX PRO SERIES XXX EDITION 750W

850 EVO 250GB

Κάρτα έχω R9 280 και αργότερα θα αλλάξω ή θα σκεφτώ μήπως δοκιμάσω πρώτη φορά Crossfire έτσι για να την εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να συνθέσω σε ένα μαγαζί τουλάχιστον κουτί, μητρική, τροφοδοτικό και cpu γιατί δεν είμαι τόσο pro και τα άλλα τα κουμπώνω και μόνος μου από αλλού αν είναι.

Ποια η διαφορά αυτής

https://www.skroutz.gr/s/7730124/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZB.html#

με αυτή;

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html#specs

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία διαφορά δεν έχουν εκτός από το χρώμα και το σύστημα ψύξης τους. Αν ενδιαφέρεσαι για ryzen οι RipjawsV που τις έχω και εγώ(με CL14 όμως) είναι Samsung b die που σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να παίζουν στην ονομαστική τους ταχύτητα.

Επεξ/σία από petranthe
  • Like 1
Δημοσ.

Μία διευκρίνιση, στο κουτί έχω και θέλω να βάλω DVD drive. Στα  κουτιά που μου έχετε προτείνει έχω δει ότι δεν παίρνει, (εκτός κι αν κάνω λάθος). Αν μπορείτε προτείνετε μου αντίστοιχα ποιοτικά αθόρυβα κουτιά που να μπορούν να πάρουν και DVD Drive. 

Δημοσ.

Λοιπόν οθόνη έχω μία παλιά Dell (2408wfp) full HD (1920x1200), αλλά τελευταία έχω αγοράσει και μία τηλεόραση 43 4k την οποία δουλεύω με το pc συχνότερα από την οθόνη πλέον. Προς το παρόν τη λειτουργώ στα 1.080 επειδή ζορίζεται αρκετά ο παλιός υπολογιστής,  αλλά αργότερα θα ήθελα να τη δοκιμάσω και στη native ανάλυσή της, εξ ου και το ότι θέλω να περιμένω να πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών

Με ενα καλο μονιτορ θα εισαι καλυτερα απο την 4Κ τηλεοραση για χρηση pc.Θα κανεις και editing.

Δημοσ.

Με ενα καλο μονιτορ θα εισαι καλυτερα απο την 4Κ τηλεοραση για χρηση pc.Θα κανεις και editing.

Μπορεί να πάρω αργότερα, αλλά όχι τώρα.

Δημοσ.

NZXT Source Series S340 Special Edition Windowed Mid-Tower Case [CA-S340W-TH]
Θέλω να έχει φίλτρα με όσο γίνεται καλή μόνωση ήχου, να χωράει και υδρόψυξη 2Χ140 για αργότερα. Υπάρχει από msystems κάτι άλλο καλό σε αυτές τις τιμές?(110€)

To nzxt ειναι που εχω, πολυ καλο το κουτι στο εσωτερικο. Πολυ προσεγμενο, με 2 φιλτρα για σκονη δεν μαζευει τιποτα μεσα. Το εχω 7 μηνες και εχει κυριολεκτικα 0 σκονη. Τωρα για μονωση ηχου θα σε γελασω, σιγουρα ειναι πιο αθορυβο απο την μπακατελα που ειχα πριν αλλα δεν ξερω αν θα σου κανει. Η καρτα για παραδειγμα (1060) οταν φτασει στους 70+ βαθμους αρχιζει και ακουγεται. 

Δεν ξερω αν στα χρηματα σου χωραει το nzxt 440, ειναι ενα κλικ πιο πανω. 

Δημοσ.

Μία διευκρίνιση, στο κουτί έχω και θέλω να βάλω DVD drive. Στα  κουτιά που μου έχετε προτείνει έχω δει ότι δεν παίρνει, (εκτός κι αν κάνω λάθος). Αν μπορείτε προτείνετε μου αντίστοιχα ποιοτικά αθόρυβα κουτιά που να μπορούν να πάρουν και DVD Drive. 

Μπορείς να πάρεις και εξωτερικό drive

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις και εξωτερικό drive

Δεν μπορεί να βρεθεί ενα κουτί να του βάλουμε το παλιό μέσα; 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ θα ήθελα να συνθέσω σε ένα μαγαζί τουλάχιστον κουτί, μητρική, τροφοδοτικό και cpu γιατί δεν είμαι τόσο pro και τα άλλα τα κουμπώνω και μόνος μου από αλλού αν είναι.

Ποια η διαφορά αυτής

https://www.skroutz.gr/s/7730124/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZB.html#

με αυτή;

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GVKB.html#specs

Εγώ θα διαλέξω το συγκεκριμένο κατάστημα γιατί νομίζω είναι το μόνο που δίνει πλάνο δόσεων (κάτι που με βολεύει γιατί δεν έχω πιστωτική) οπότε λογικά αν τους πάω τα υπόλοιπα parts θα έχω bonus την συναρμολόγηση και γιαυτό όμως θα αγοράσω RAM από άλλο γιατί τις έχει πολύ πιο ακριβές σε σχέση με τα υπόλοιπα. 

Δε ξέρω για σένα αλλά όντως πέρα από WINDOWS είναι κάτι άλλο που θα χρειαστείς το DVD-RW που δεν βάζεις σε ένα flashaki-usb? γιατί  από τη άποψη του απλά να υπάρχει, μήπως να σκεφτείς αυτά που κερδίζεις αν απλά έχεις ένα στο συρτάρι για καβάτζα? Στο αναφέρω αυτό γιατί προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει  drive εδώ και κάνα χρόνο(αν βγάλουμε το format πολύ παραπάνω).

Εγώ μάλλον θα καταλήξω στο Η440 που είπε ο φίλος και ευχαριστώ κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...