Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξεδιαντροπο ξεπατικωμα φαση ξεφτιλα

η φημολογουμενη τιμη που διαβαζω αναιρει την ιδια την ουσια της 1+

κατα τα αλλα εμφαση σε γκιμικιες κ χαρακτηριστικα που οχι μονο δεν εχουν πρακτικη η ουσιαστικη αξια αλλα στερουν κ την εξελιξη απο αλλα ουσιαστικα πραγματα

καημο το εχω να δω ενα smartphone με καλιμπραρισμενη amoled με μινιμουμ bezels ,με μια καλη φωτογραφικη πισω αλλα δουλεμενο processing ,με θυρα ακουστικων ,με dual sim κ sd card ,χωρις απολυτη προσηλωση στο παχος ,με αποσπωμενη μπαταρια κ tweaked android για maximum εξοικονομηση ενεργειας  ,με καλο κ δυνατο ηχο ,καλες επιδοσεις,μνημη γυρω στα 3gb κ vfm τιμη

αυτα χρειαζεται πραγματικα ο κοσμος

αποσπωμενη μπαταρια, dual sim κ sd card? Αντε και καλο 2008!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κατα τα αλλα εμφαση σε γκιμικιες κ χαρακτηριστικα που οχι μονο δεν εχουν πρακτικη η ουσιαστικη αξια αλλα στερουν κ την εξελιξη απο αλλα ουσιαστικα πραγματα

καημο το εχω να δω ενα smartphone με καλιμπραρισμενη amoled με μινιμουμ bezels ,με μια καλη φωτογραφικη πισω αλλα δουλεμενο processing ,με θυρα ακουστικων ,με dual sim κ sd card ,χωρις απολυτη προσηλωση στο παχος ,με αποσπωμενη μπαταρια κ tweaked android για maximum εξοικονομηση ενεργειας  ,με καλο κ δυνατο ηχο ,καλες επιδοσεις,μνημη γυρω στα 3gb κ vfm τιμη

Ειχε βγαλει η lg το G5 για τους 15 χρήστες που ζητούσαν αποσπώμενη μπαταρια εν ετει 2016 (τοτε) και στο τελος κανεις δε συγκινηθηκε οπως αναμενόταν.

• Like 2
Δημοσ.

Αν εξαιρεσω τα σπεκς να δωσω 550 600 για κινεζικο κινητο που αν χαλασει πρεπει να μεινω για μια βδομαδα τουλαχιστον χωρις κινητο και δεσμιος ποτε θα ερθει ο κουριερ να παραλάβει να παραδώσει κλπ τρεχα γυρευε. Ασε δε θα παρω εχει και αλλου πορτοκαλιες.

Δημοσ.

Αν εξαιρεσω τα σπεκς να δωσω 550 600 για κινεζικο κινητο που αν χαλασει πρεπει να μεινω για μια βδομαδα τουλαχιστον χωρις κινητο και δεσμιος ποτε θα ερθει ο κουριερ να παραλάβει να παραδώσει κλπ τρεχα γυρευε. Ασε δε θα παρω εχει και αλλου πορτοκαλιες.

Γτ αν χαλασει ενα κορεατικο ποσο καιρο θα εισαι χωρισ κινητο?

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις το φοβερο και αξιοπιστο service της One Plus που σου παιρνει ο courier του κινητο απο την πορτα του σπιτιου σου και σε μια εβδομαδα το πολυ το εχεις παλι σπιτι σου, χωρις φοβους για τελωνεια, χωρις την αναμονη μεχρι να ερθει η συσκευη στα χερια σου

Όλα αυτά ισχύουν ή ειρωνεία??

Εγώ 439 που κόστιζε το 3Τ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ σε συγκριτικά τεστ multitasking είναι καλύτερο από το s8 δε τα θεωρώ πολλά. Έφτιαξαν κινηταρα. Επίσης το ότι προδικαζετε ότι θα είναι ακριβό χωρίς να έχουμε ιδέα με ξεπερναει η διορατικότητα σας. Αν βγει στα 480-500 νομίζω είναι νορμάλ για τα χαρακτηριστικά τι να κάνουμε κοστίζουν. Το πρώτο είχαν πει ότι θα το βγάλουν σε τιμή κόστους για promotion και πως θα έβγαζαν κέρδος μόνο από τα περιφερειακά. Προφανώς κ δε θα συνέχιζαν έτσι. Όσο για το design ας περιμένουμε να το δούμε από μπροστά γιατί τα bezzels του iPhone δε τα λες κ έργο τέχνης, να δούμε αυτο

Δημοσ.

Γτ αν χαλασει ενα κορεατικο ποσο καιρο θα εισαι χωρισ κινητο?

Kaθολου φιλαρακι κανενα κορεατικο ειδικα lg δεν μου εχει χαλασει και μπαταρια που αλλαξα σε 20 λεπτα ημουν ετοιμος δε χρειαστηκε να το στειλω στου βοδιου το κερατο.

Δημοσ.

Χωρις το φοβερο και αξιοπιστο service της One Plus που σου παιρνει ο courier του κινητο απο την πορτα του σπιτιου σου και σε μια εβδομαδα το πολυ το εχεις παλι σπιτι σου, χωρις φοβους για τελωνεια, χωρις την αναμονη μεχρι να ερθει η συσκευη στα χερια σου

Όλα αυτά ισχύουν ή ειρωνεία??

Εγώ 439 που κόστιζε το 3Τ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ σε συγκριτικά τεστ multitasking είναι καλύτερο από το s8 δε τα θεωρώ πολλά. Έφτιαξαν κινηταρα. Επίσης το ότι προδικαζετε ότι θα είναι ακριβό χωρίς να έχουμε ιδέα με ξεπερναει η διορατικότητα σας. Αν βγει στα 480-500 νομίζω είναι νορμάλ για τα χαρακτηριστικά τι να κάνουμε κοστίζουν. Το πρώτο είχαν πει ότι θα το βγάλουν σε τιμή κόστους για promotion και πως θα έβγαζαν κέρδος μόνο από τα περιφερειακά. Προφανώς κ δε θα συνέχιζαν έτσι. Όσο για το design ας περιμένουμε να το δούμε από μπροστά γιατί τα bezzels του iPhone δε τα λες κ έργο τέχνης, να δούμε αυτο

439 απο που το πηρες?

Δημοσ.

αποσπωμενη μπαταρια, dual sim κ sd card? Αντε και καλο 2008!

απο ποτε οι περισσοτερες δυνατοτητες κ η επεκτασιμοτητα - επισκευασιμοτητα κανουν ενα προιον οπισθοδρομικο μονο εσυ το ξερεις

Ειχε βγαλει η lg το G5 για τους 15 χρήστες που ζητούσαν αποσπώμενη μπαταρια εν ετει 2016 (τοτε) και στο τελος κανεις δε συγκινηθηκε οπως αναμενόταν.

δεν βρισκομαστε τυχαια εδω που βρισκομαστε 

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι λέμε αλλά όταν πάμε στο ταμείο τα σκάμε για iphone και galaxy...

Αρα επί της ουσίας το 80% δεν ενδιαφέρεται ούτε για μεγαλη μπαταρία, ούτε για ραδιο, ούτε για αποσπώμενη μπαταρία, ούτε για ξεχωριστό design...

Αντιθέτως γουστάρουν αναγνωρίσιμο brandname (που δεν ταιριάζει με χαμηλή τιμή γιατι την γνωρίζει και ο διπλανός και χάνει σε πουλ μουρ), λεπτό τηλέφωνο και υπερκορεσμένη οθόνη.

(Μιλάω σαν κάτοχος G5)

Η άνοδος της oneplus και το χτίσιμο του brandname περνά μέσα από την ποιότητα του hardware και την αυξηση της τιμής. Οπότε λογικό και επακόλουθο να έχει αυξημένη τιμή. Το θέμα είναι να ταιριάζει η τιμή με το hardware, κατι για το οποίο απλά δεν τους φοβάμαι.

Δημοσ.

Σήμερα πάντως κυκλοφόρησε και η φήμη ότι θα επαναφέρει το σύστημα των προσκλήσεων η OnePlus. Χθες είδαμε ότι θυμίζει το iphone 7 plus. Όλο και καλύτερα νέα μας δίνει αυτή η εταιρεία....

Δημοσ.

Σήμερα πάντως κυκλοφόρησε και η φήμη ότι θα επαναφέρει το σύστημα των προσκλήσεων η OnePlus. Χθες είδαμε ότι θυμίζει το iphone 7 plus. Όλο και καλύτερα νέα μας δίνει αυτή η εταιρεία....

Ειμαι κατα του παραπανω συστηματος κυριως λογω κερδοσκοπων που πουλαγανε τις προσκλησεις 30/40/50+ευρω,αλλα η εταιρεια στο Oneplus3 ειχε θυμαμαι προβληματα διαθεσιμοτητας και μεγαλες αναμονες .

Δημοσ.

στα λεφτα που θα το δινει σιγουρα θα τρεχουν ολοι να αγορασουν προσκληση

Δημοσ.

Τα one plus X και one plus 2 απαξιώθηκαν για συγκεκριμένους λογους. Το x είχε τον 801 που έφαγε τα ψωμιά του και δεν θα έπαιρνε nougat και ο 810 σε πολλές συσκευές με την nougat, κυρίως στα nexus ήταν για τα μπάζα. Θέλω να πιστεύω φυσικά ότι τα 3/3Τ θα υποστηριχθουν λίγο ακόμα.

Όσο για το service που αναρωτήθηκε ένας φίλος πιο πάνω αν ειρωνεύομαι, όχι καθόλου.
Το παραλαμβάνει courier από το σπίτι πηγαίνει Πολωνία σε δύο μέρες, το φτιάχνουν και στο στέλνουν πάλι σπίτι. Πιο αξιόπιστο service δε βρίσκεις ούτε στην Ελλάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...