george kesoglu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 καλησπέρα είμαι στην forthnet με adsl και σκέφτομαι να πάω σε vdsl ,,,,, έχω αλλάξει το μόντεμ της φορθνετ με ένα παλιο adsl modem που είχε εξωτερική κεραία γιατί αυτό της φορθνετ είχε ψόφιο σήμα wifi,,, ψάχνοντας είδα ότι το νέο μόντεμ που θα μου δώσει η φορθνετ εξωτερικά τουλάχιστον είναι ίδιο με το παλιο χωρίς κεραία δηλαδή και φοβάμαι ότι το σήμα θα είναι πάλι αδύναμο και θα αναγκαστώ να αγοράσω νέο μόντεμ vdsl με εξωτερική κεραία για να καλυψω όλο το σπίτι , τι παίζει ξέρει κανεις ????
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 μπορείς να αφήσεις πάνω το modem της forthnet για να κάνει τον συγχρονισμό και έπειτα μπορείς να αγοράσεις ενα δυνατό access point για τις ασύρματές σου συνδέσεις. Πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά όμως,δες αν σε καλύπτει αυτό που θα σου φέρουν. επίσης,δες αν το παλιό που έχεις τώρα με την κεραία(που δεν μας λες ποιο ειναι)μπορεί να λειτουργήσει σε bridge ώστε να μην χρειαστεί καν η αγορά άλλου. 1
george kesoglu Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 έχω το net faster iad που μου είχε δώσει παλιά η hol , επίσης έχω και ένα extender wifi αλλα δεν είναι σταθερό κάνει αποσυνδέσεις και δεν το δουλεύω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα