Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα. έχω ένα λαπτοπ alienware και πρόσφατα το έκανα format. εχω windows 10 και από τοτε που το εκανα φορματ καθε φορα που το ανοίγω δεν αναγνωρίζει κατευθείαν το wifi. στην αρχή δείχνει κανονικά συνδεμένο,ύστερα μετά από λιγότερο από ένα λεπτό μου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό και λέει "χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ". στη συνέχεια με πετάει τελείως εκτός δικτύου και τέλος με συνδέει κανονικά. επίσης το ίδιο κάνει ακόμα και όταν κλείσω το καπάκι από το λάπτοπ χωρίς να το κάνω τερματισμό. δηλαδή όταν είναι σε sleep mode με το που το ανοίγω πάλι πρέπει να περάσει λίγη ώρα και να κάνει την ίδια διαδικασία μέχρι να συνδεθεί. επισης να αναφερω οτι αυτο το προβλημα δεν το εχω στο κινητο μου που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα το δικτυο αλλα προφανως καποια ρυθμιση στο λαπτοπ. ξερει κανείς πως να το διορθώσω ή είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; ευχαριστώ

Δημοσ.

-ψαξε για νεοτερους drivers αν δεν το εχεις κανει ηδη (στην σελιδα του κατασκευαστη του λαπτοπ αλλα και στην σελιδα του κατασκευαστη του προσαρμογεα wifi του λαπτοπ)

-κανε καταργηση εγκαταστασης της συσκευης wifi απο την διαχειρηση συσκευων (αν θες και με επιλογη διαγραφης του λογισμικου οδηγων-drivers) και επανεκινηση του υπλογιστη ή ανιχνευση για αλλγες υλικου,

-ασε το μηπως βαλει μονο του drivers απο τα windows (την microsoft) και δοκιμασε τους,

-κανε και μια επανεκινηση στο wifi modem router

-δες αν ο τυπος αυθεντικοτητας (το κλειδι) που ζηταει το wifi router (WEP, WPA κτλ, ακομα και το ποσα ψηφια εχει το password παιζει ρολο αναλογα με το ειδος ασφαλειας) υποστηριζεται απο τον προσαρμογεα wifi του λαπτοπ σου...

κατι τετοια θα εκανα εγω αρχικα

Δημοσ.

-ψαξε για νεοτερους drivers αν δεν το εχεις κανει ηδη (στην σελιδα του κατασκευαστη του λαπτοπ αλλα και στην σελιδα του κατασκευαστη του προσαρμογεα wifi του λαπτοπ)

-κανε καταργηση εγκαταστασης της συσκευης wifi απο την διαχειρηση συσκευων (αν θες και με επιλογη διαγραφης του λογισμικου οδηγων-drivers) και επανεκινηση του υπλογιστη ή ανιχνευση για αλλγες υλικου,

-ασε το μηπως βαλει μονο του drivers απο τα windows (την microsoft) και δοκιμασε τους,

-κανε και μια επανεκινηση στο wifi modem router

-δες αν ο τυπος αυθεντικοτητας (το κλειδι) που ζηταει το wifi router (WEP, WPA κτλ, ακομα και το ποσα ψηφια εχει το password παιζει ρολο αναλογα με το ειδος ασφαλειας) υποστηριζεται απο τον προσαρμογεα wifi του λαπτοπ σου...

κατι τετοια θα εκανα εγω αρχικα

χμμ δε τα πολυκαταλαβαίνω αυτά.. ειδικά ότι έχει να κάνει με drivers.. :( νόμιζα ότι θα ήταν κάποια απλή ρύθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις δικτύου αλλά είναι πιο περίπλοκο από ότι νόμιζα :/

Δημοσ.

αυτα ειναι απλα καποιες ιδεες που ισως λυσουν το προβλημα σου το οποιο τελικα μπορει να ειναι και ποιο απκο οπως λες, ισως ενα μονο απο αυτα λυσει το προβλημα σου, δοκιμασε οτι σου φαινεται ευκολοτερο και ψαξε ή ρωτησε αν αποφασισεις να κανεις καποιο απο αυτα που σου φαινεται δυσκολο...

ολοι ετσι μαθαινουμε, μεσα απο προβληματα μας που μας ζοριζουν για λυση

Δημοσ.

καλησπέρα. έχω ένα λαπτοπ alienware και πρόσφατα το έκανα format. εχω windows 10 και από τοτε που το εκανα φορματ καθε φορα που το ανοίγω δεν αναγνωρίζει κατευθείαν το wifi. στην αρχή δείχνει κανονικά συνδεμένο,ύστερα μετά από λιγότερο από ένα λεπτό μου βγάζει κίτρινο θαυμαστικό και λέει "χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ". στη συνέχεια με πετάει τελείως εκτός δικτύου και τέλος με συνδέει κανονικά. επίσης το ίδιο κάνει ακόμα και όταν κλείσω το καπάκι από το λάπτοπ χωρίς να το κάνω τερματισμό. δηλαδή όταν είναι σε sleep mode με το που το ανοίγω πάλι πρέπει να περάσει λίγη ώρα και να κάνει την ίδια διαδικασία μέχρι να συνδεθεί. επισης να αναφερω οτι αυτο το προβλημα δεν το εχω στο κινητο μου που σημαινει οτι δεν εχει προβλημα το δικτυο αλλα προφανως καποια ρυθμιση στο λαπτοπ. ξερει κανείς πως να το διορθώσω ή είχε κάποιος το ίδιο πρόβλημα; ευχαριστώ

το επαθα και εγω ακριβως το ιδιο με τα10ρια στο λαπτοπ,μετα απο ωρες ψαξιμο βρηκα μια λυση που δεν λυνει το προβλημα τελειως,καταρχην σου λεω οτι ειναι 100% ο wi fi adapter με τους drivers.Το πρωτο που εκανα ηταν να βαλω ασφαλεια wpa2 οπως μου ειπε οτε,δευτερο εκανα απεγκατασταση του drivers δοκιμασα διαφορες εκδοσεις μια του 2016 το σταθεροποιησε,τελος με το που μπηκα ξανα απενεργοποιησα το update windows 10 μην περασει παλι τους προβληματικους drivers αυτοματα.Ακομα και ετσι οταν ανοιγει ο υπολογιστης πρεπει να κανω ρεσταρτ και την δευτερη ειναι ολα κομπλε.

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλικ στη σημαία της έναρξης (κάτω αριστερά) και επέλεξε Διαχείριση συσκευών.

Εντόπισε το Προσαρμογείς δικτύου και ανέπτυξε το.

Κάνε δεξί κλικ->ιδιότητες στον ασύρματο προσαρμογέα.

Πήγαινε στην καρτέλα Διαχείριση ενέργειας και ξετσεκάρισε την επιλογή για την απενεργοποίηση της συσκευής για εξοικονόμηση ενέργειας.

lLoVqh.jpg

Αυτό είναι το ένα. Μετά θα πρέπει να πας στο site της DELL και να κατεβάσεις ότι έχει για το λάπτοπ στην υποστήριξη για τα τα alienware.

Στο παρακάτω λινκ είναι το support της dell, δώσε το service tag (το γράφει από κάτω, στο ταμπελάκι μάλλον) ή πάτα detect για να το βρει μόνο του.

http://www.dell.com/support/home/gr/el/grbsdt1/products/?IsTag=False&Selection=alienware&IsInvalidSelection=True

Μετά κατέβασε ότι drivers και tools έχει για το wireless γιατί μπορεί να θέλει κάποιο managment tools για να το διαχειριστεί σωστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...