Προς το περιεχόμενο

ogg vorbis 6channel ogm file playback problems

nonickch_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apofasisa kai egw na paw na balw 5.1 vorbis ixo sta .ogm DivX mou.

Meta apo mia mikri sfagi katafera to encode, alla oute to corecodec oute o mplayer paizoun to file swsta, to main channel den paizei. Sigoureutika oti to ogg file einai ok giati to winamp paizei ola ta channels (an kai ta paizei ws mono).

This problem fixed... kai nomiza oti ola 8a itan ok...

Sto muxing twra to VDubMod paredwse psyxi, ekane kai kala multiplexing alla to final video itan akribws to idio filesize me to sketo video. Trabixtika, piga katebasa to oggmux kai fainetai oti pigan kala ta pragmata (filesize swsto).

Kai pali nomiza oti edw teleiwsan ta basana...

Ela nte omws pou pali oute to corecoded oute to mplayer paizoun swsta to video...

Ti na kanw help giati exw frikarei, tosa xronia encoding kai prwti fora sastisa toso. Ah, prepei na paw apo linux na dokimasw apo mplayer (ean den to paizei kai auto kati paei straba me to encode).

To system mou einai freshly formatted me to latest gknot rippack kai codecpack. Exw tin sb 5.1 me drivers apo to CD (1 sta 5 driver updates pianoun opote euxaristw, den 8a parw).

Apo ta filter properties tou corecoded leei swsta oti kanei decode 6ch audio. Ta windows kai oi sb drivers einai settarismena gia 5.1 speakers.

Ta divx me ac3 ta paizei swsta. Exw DirectX9.

Any ideas?

Δημοσ.

meta to post dokimasa kai ton BSplayer, @@.

Ekana megali tsarka sto internet kai telika mallon brika lysi, tin para8etw se periptwsi pou exei allos to idio problem:

To problem fainetai na einai eite a)to ogg decoder filter eite b)SB 5.1 drivers 9i kai ta dyo mazi).

Episis diabasa oti to vorbis den kanei channel coupling se > 2 channels opote einai ligo gkaou na kaneis 6ch audio.

Opote i lysi mou twra einai AAC (bare8ika me AC3, 8elw na dw kati neo).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...