noylisss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αγόρασα την παρακάτω συσκευή htc m9 πολύ χαμηλά με το πρόβλημα του s-on κλειδώματος προσπάθησα με όλους τους τρόπους που βρήκα στο διαδίκτυο αλλά δεν γίνεται επαναφορά μήπως γνωρίσει κάποιος έναν τρόπο να βοηθήσει? Σας ευχάριστο για το χρόνο σας. Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2017 από noylisss 1
saruman123 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Φόρτωσε το τουλάχιστον 80-90% γιατί βλέπω οτι έχει πολύ χαμηλή μπαταρία. Και εδώ ο οδηγός https://forum.xda-developers.com/one-m9/general/guide-return-m9-to-100-stock-s-off-t3091730 2
noylisss Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προσπαθώ να το φορτίσω αλλα δεν φορτίζει καθόλου σήμερα μου ήρθε νέα μπαταρία που παρήγγειλα από το amazon πάλι ακριβώς το ίδιο. Μόλις βάζο το καλώδιο πάει με την μια στο boot όπως στις παρακάτω εικόνες και δεν παίρνει καθόλου φόρτισμα η μπαταρία.
noylisss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 θα ήθελα να προσθέσω ότι βρίσκομαι στο εξωτερικό πήγα την συσκευή τις προάλλες ένα κατάστημα να το επισκευάσει το κράτησε μια ολόκληρη μέρα και μου είπε πως δεν μπορεί να την επισκευάσει, ένα άλλο κατάστημα μου είπε πως μπορεί να την επισκευάσει γνωρίζει κανεις με τις φωτογραφίες που ανάρτησα ένα εξειδικευμένο άτομο μπορεί να την επισκευάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα