Προς το περιεχόμενο

mini cooper s Vs Peugeot 207 rc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Ξέρω φοράνε τα ίδια μοτέρ σχέδον, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο να διαλέξω. Τα έχει κανείς να μου πει απόψεις;

Δημοσ.

To mini cooper s μεχρι καποια εποχη εχει θέμα με το μοτερ του και καίει λάδια, ψαξτο πολυ καλα γιατι δεν υπαρχει σωτηρία...

Δημοσ.

Λάδια καίνε και τα 2 τουρμακια και κομπρεσσορες είναι, τα του μοτέρ τα ξέρω ίδια είναι και στα δύο αυτοκίνητα! Καδένες, θερμοστάτες, λάδια κλπ τα ξέρω σαν καρότσες προσπαθώ να αποφασίσω !

Δημοσ.

Αν εισαι διατεθειμενος να παρεις φριτεζα οκ παω πάσο. Γιατι απο αυτα που βλέπω στα συνεργεια δεν μιλάμε για τσιμπημα λαδιού αλλα για κατανάλωση κανονική...

Σαν καρότσα εχω οδηγήσει το απλό Cooper, το S και απλό 207 και προφανως η ζυγαρια γερνει εντονως προς τα ΜΙΝΙ που εχουν εξαιρετικό πατημα και δέσιμο. Προσωπικά θα επαιρνα απλό ΜΙΝΙ cooper αλλα καταλαβαινω οτι θες επιδόσεις

Δημοσ.

Δεκτά όλα αλλά το απλό 207 με το RC δεν έχει καμία σχέση τουλάχιστον.με αυτά που διαβάζω !

πιθανότατα, στο μινι μεταξυ του απλού και του S ωστόσο εγω προσωπικά δε διεκρινα πολλές διαφορές. και τα δύο ειναι κυριολεκτικά τραίνα!

Μεταξύ των 2 παντως και εφόσον λες όλα ειναι ίδια (που δε το ξερω) στο ΜΙΝΙ θα πηγαινα...

Δημοσ.

Εγω εχω το 207 Rallye. Μια χαρα αυτοκινητο αρκει να βρεις καποιο προσεγμενο με αριστη συντηρηση αλλιως θα εχεις πολλα προβληματα. Τα ιδια ισχυουν και για το mini μιας και εχει τον ιδιο κινητηρα με το RC.

Τα αυτοκινητα αυτα πονανε πολυ στον χρονισμο ο οποιος χανεται στα καλα καθουμενα και πρεπει να αλλαξεις ολο το σετ χρονισμου με τον νεο κωδικο της Peugeot-Mini και δευτερον αν δεν εχει γινει καλυ συντηρηση και το αυτοκινητο ειναι λιωμενο-ταλαιπωρημενο θα καιει τοσο λαδι που θα τρεχεις για ρεκτιφιε με αμφιβολλα αποτελεσματα.

Τωρα εγω πριν παρω το δικο μου ειχα δοκιμασει και ενα Cooper S και μου φανηκε πολυ στριμωχτο σαν αισθηση και εχει και λιγοτερους χωρους κατι που για μενα ηταν deal breaker.

Δημοσ.

εγώ έχω οδηγήσει μόνο το απλό cooperaki και δεν ήταν άσχημο !

δεν πρόσεξα χώρους ποτέ όμως

το RC δεν το έχω δει απο κοντά καν ! λολ

αλλά διαβάζω πως οδηγικά είναι στημένο καλύτερα και οτι όντως έχει λίγο παραπάνω χώρο από το μινι

για τα του μοτέρ τα ξέρω λέω ξανά οπότε δεν είναι κριτήριο για τα αυτοκίνητα τα ίδια μοτερικά βγάζουν συν κρεμαριέρες και τρόμπα υδραυλικού που λένε όλοι για τα μίνι

το rc σαν αμάξι σου έχει βγάλει τίποτα ;

Δημοσ.

Εμένα το παραμικρό. Ειμαι υπέρ ευτυχισμένος με το αυτοκινητο. Μόνο την συντήρηση και αυτό που λέω το εννοώ. Έψαχνα πάνω από 10 μήνες να βρω καλοσυντηρημενο 207 και όποιο και αν έβλεπα ήταν μαύρο χάλι.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. Ξέρω φοράνε τα ίδια μοτέρ σχέδον, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο να διαλέξω. Τα έχει κανείς να μου πει απόψεις;

Κανένα μακριά από αυτά εκτός αν έχεις χρήμα!!!

Δημοσ.

Κανένα μακριά από αυτά εκτός αν έχεις χρήμα!!!

care to explain ?

η συντήρηση και το μετά δεν είναι θέμα και να λύσουμε δέσουμε μοτέρ ξέρουμε και έχουν περάσει από τα χέρια μας αρκετά άλογα

και λέω ξανά !

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ... Οδηγικά υπάρχει κανείς να μας πεί 2-3 πράγματα ?

Δημοσ.

care to explain ?

η συντήρηση και το μετά δεν είναι θέμα και να λύσουμε δέσουμε μοτέρ ξέρουμε και έχουν περάσει από τα χέρια μας αρκετά άλογα

και λέω ξανά !

οδηγηκα τα πεζο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και το ξερεις , ακομα και το 205 να βαλεις σε στροφη τωρα θα στριψει αγωνιστικα ,δεν μασανε.

Οδηγικα θα αγοραζα πεζο !

Δημοσ.

care to explain ?

και λέω ξανά !

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχεις από το αυτοκίνητο οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι συγκεκριμένο. Για εμένα η οδηγική εμπειρία είναι πολύ καλή όπως στα περισσότερα σπορ γαλλικά αυτοκίνητα. Ωραία αίσθηση στις στροφές. Το τιμόνι είναι αρκετά μαλακό το οποίο με βολεύει και δεν με κουράζει σε οδήγηση πολης αλλά σε πιο επιθετική οδήγηση σκληραίνει και έχεις μεγαλύτερη πληροφόρηση για την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Κατά τα άλλα σε μαμά μορφή έχει ροπή από χαμηλα που ξεκινάει από τις 1400 στροφές αν θυμάμαι καλά που πάλι βοηθάει ιδιαίτερα μέσα σε πόλη.

Ότι αλλο θες ρωτάς.

Δημοσ.

Ένα σβέλτο μικρό ψάχνω που να έχει λίγο γκάζι,

είχα ένα Clio αλλά ήταν τάφος !

Κάτι που θα το πάω κάθε μέρα στη δουλειά και δεν θα είμαι σαν να οδηγαω γιατί μαρμπελα :P

Φαντάσου οι πρώτες επιλογές ήταν rx8 αν και δεν μπορώ να βρω κάποιο που να είναι σε νορμάλ κατάσταση και μετά μχ5 αλλά δεν έχω κλειστό παρκινκ...

Οπότε πέφτω στα μικρά τουρμπακια μπροστάκινητα αναγκαστικά !

Μέχρι 1600 Μαξ δεν μπορώ για πιο μεγάλο με τπτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...