Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα αγόρασα αυτό.

Έχω φάει κάμποσες ώρες προσπαθώντας να το κάνω να λειτουργήσει και δεν το έχω καταφέρει.

Μπορεί κάποιος να με βοθήσει;

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Αυτά τα GPS tracker δέν δέχονται όλες τις κάρτες SIM. Πρέπει λέει η κάρτα να είναι 2G, και όχι 3G ή 4G.

Το θέμα είναι οτι είχα ρωτήσει σε Vodafone και Γερμανο και δέν είχαν ιδέα για τέτοιες SIM.

Οπότε και εγώ το έχω σε ένα κουτι και κάθεται.

Δημοσ.

φιλε πηρα και εγω ενα και δεν δουλεψε ποτε. δεν απανταει στα μυνηματα κτλ.

ζητα refund.

εγω πηρα αυτο τελικα και δουλευει κομπλε.

http://www.ebay.com/itm/222264072940?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/272576954810?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πρόσφατα αγόρασα αυτό.

Έχω φάει κάμποσες ώρες προσπαθώντας να το κάνω να λειτουργήσει και δεν το έχω καταφέρει.

Μπορεί κάποιος να με βοθήσει;

Ευχαριστώ πολύ

Όχι. Τα πήρε φίλος από e-bay, δεν τον έβαλα σε αυτή τη διαδικασία.

Και επειδή ο φίλος σου δεν εβγαζε ακρη στο έσπρωσε και εσύ το σπρώχνεις σε εμας. 

Καταρχήν για την κάρτα sim. Οποιαδήποτε κάρτα κάνει γιατί ολες οι ελληνικές sims ειναι και 2G (δηλαδή η βασική έκδοση). Βαλε την σε ενα κινητό να δεις αν δουλευει. Αν δουλευει απενεργοποιησε το 4G για το συγκεκριμένο νουμερο, οποτε για το συγκεκριμένο νουμερο θα παιζει 3G και 2G οποτε η το gps να τη βλέπει. Επισης (ΒΑΣΙΚΟ) βγάλε το pin της κάρτας, δηλαδή να μη ζητά pin (οχι να το αλλαξεις).

Δοκίμασε με μια κάρτα cosmote και με μια κάρτα vofadone/wind (δανείσου, μην αγοράζεις)

Βλέπω στις προδιαγραφές του link το παρακατω

GMS Frequency: 900/1800MHz or 850/1900MHz

και αυτό το OR δεν ξερω αν σημαίνει οτι παιζει και στα δυο ή μονο ενα απο τα δυο (αναλογα ποιο σου στειλανε). Αν παίζει ΜΟΝΟ το ένα και σου στειλανε το δευτερο, θα εχεις προβλημα για στο 2G της Ελλάδας παιζουμε σε 900/1800 (δες

http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=GREECE

http://www.spectrummonitoring.com/frequencies/#Greece

Αν και με τα παραπανω δεν παιξει, πάρε κάποιο αλλο.

Βέβαια η φθήνια τρώει τον παρα, οποτε επρεπε να κοιτάξεις περισσότερο τις αξιολογήσεις των διαθεσιμων προιοντων, πριν αγοράσεις.

Δημοσ.

Έχω βγάλει το PIN της κάρτας.

Η συσκευή μου στέλνει SMS. Μόνο τις συντεταγμένες δεν έχω καταφέρει να λάβω.

Γιατί όταν είναι ενεργοποιημένο το 4G δε δουλεύει, και θα δουλέψει με απενεργοποιημένο;

Δημοσ.

Άρα λειτουργεί η συσκευή και συνδεεται σε δικτυο. Αφουλοιπόν δουλευει δεν εχει σχεση το 4G. Και τα sms που λαμβάνεις τι λενε; Ανεβασε κάποια εικόνα

Ανεβασε και κάπου το manual

Τέλος αν εχει κακο gps (γιατί υποψιάζομαι οτι μπορεί και να μην εχει καθολου και να δουλευει με τριγωνοποίηση κεραιών) μπορεί να πάρει ώρα να κλειδώσει δορυφόρους ή να μην κλειδώσει ποτε. 

Δημοσ.

Θα το κάνω λίγο αργότερα.

Κάποια στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες μου έγραψε APN OK.

Αλλά δεν κατάφερα ποτέ να λάβω συντεταγμένες.

Δημοσ.

Θα το κάνω λίγο αργότερα.

Κάποια στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες μου έγραψε APN OK.

Αλλά δεν κατάφερα ποτέ να λάβω συντεταγμένες.

μήπως γιατι είναι μέσα στο σπίτι; αν είναι μέσα στο σπίτι παίζει να μην μπορεί να βγάλει συντεταγμένες γιατι είναι δύσκολο εκ φύσεως και επίσης όσο πιο μάπα το GPS τόσο πιο απίθανο να βγάλει άκρη με φτωχό σήμα απο δορυφόρους.

με άλλα λόγια βγες έξω στον δρόμο και δες αν σου στέλνει SMS με συντεταγμένες.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εχω gps tracker της g4s με συνδρομή και θέλω να την κόψω να βγαλω την δικια τους κάρτα και να βάλω δικια μου. Ξέρει κανένας κάποιες βασικές ενέργειες που πρέπει να κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...