Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Για κάποιο λόγο το λάπτοπ μου αναγνωρίζει 2 οθόνες ακόμα και αν δεν έχω κάτι συνδεδεμένο. Το πρόβλημα είναι ότι η οθόνη του λάπτοπ για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται ως πρώτη (βασική) αλλά ως δεύτερη.

Για να πάρω τα πράγματα από την αρχή, ετοίμαζα μια παρουσίαση powerpoint και την έκανα προβολή. Στο τέλος της προβολής, με πέταξε σε μία κενή επιφάνεια εργασίας, χωρίς εικονίδια. Οποιαδήποτε πρόγραμμα άνοιγα, φαινόταν μόνο στη γραμμή εργασιών ως συντόμευση αλλά προφανώς άνοιγε σε άλλη οθόνη.Χρησιμοποιώντας τη συντόμευση WINDOWS + P, μπόρεσα να αλλάξω την προβολή και να γίνεται η προβολή στην οθόνη του λάπτοπ. Ωστόσο, η οθόνη του λάπτον συνεχίζει να θεωρείται δεύτερη, δηλαδή στις ρυθμίσεις οθόνης δείχνει ότι υπάρχουν 2 οθόνες. Για να κάνω την δουλειά μου, επέλεξα να γίνεται εμφάνιση μόνο στη δεύτερη (δηλαδη στο λάπτοπ). Το θέμα όμως είναι ότι καθε φορά που κάνω μια παρουσιαση σε power point και τελειωνει, με πετάει παλι στην κενη επιφανεια εργασιας (αλλαζει δηλαδη πάλι η ρυθμιση) . Πως μπορώ να διαγραψω τελειως την οθόνη που αναγνωρίζει ως πρωτη? Στις ρυθμισεις οθονης μου δινει μονο την επιλογη της αποσυνδεσης. Η ρυθμιση αυτη όμως χανεται μετα απο παρουσιαση power point. Ευχαριστω πολυ.

• Moderators
Δημοσ.

Ξεκινά σβήνοντας οδηγούς και ξανά περνά τους (κατέβασε το ddu για να καθαρίσεις παλιούς οδηγούς)

Αν βάλεις νέους οδηγούς κι ξανά τα ίδια αν συνδεσες καμιά οθόνη ίσως έχει βραχυκυκλωσει η θύρα

Αν δεν λυθεί κοιτάς αν έχεις εγγύηση να τι επιστρέψεις για επισκευή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...