Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω βάλει στο pc μου windows 7 home premium 64bit και έχω 4gb ραμ που στο bios δείχνει να την διαβάζει ολόκληρη ενώ στα windows με λέει ότι από τα 4gb μόνο τα 1.99 είναι δυνατά για χρήση.....

post-392640-0-61213700-1496995310_thumb.png

Δημοσ.

Τι ακριβώς έκανες? Πρόσθεσες μνήμη? Χρησιμοποιείς τα ενσωματωμένα γραφικά?

Γράψε αναλυτικά το σύστημα.

Δημοσ.

ραμ δεν αναβάθμισα,είχα windows 10 εκεί τα διάβαζε όλα,onboard γραφικά όπως βλέπεις δεν έχει τώρα τι γινεται δεν ξέρω 

ASUS P7P55-M

I7-860

2X2GB 1600MHz Adata

GT 640 2GB 

Δημοσ.

ραμ δεν αναβάθμισα,είχα windows 10 εκεί τα διάβαζε όλα,onboard γραφικά όπως βλέπεις δεν έχει τώρα τι γινεται δεν ξέρω 

ASUS P7P55-M

I7-860

2X2GB 1600MHz Adata

GT 640 2GB 

μπες μεσα στο βιος σου στο advance menou  και μετα στο chipset  και κοιταξε το remap να ειναι enable 

αυτο διορθωνει θεματα  οταν δε βλεπει ολη τη μνημη σε 64 bit win

post-238528-0-64968800-1497000131_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάνε κλικ στο εικονίδιο των win και γράψε msconfig. Πάνε στην καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή και κάνε κλικ στο Επιλογές για προχωρημένους. Τσέκαρε το μέγιστη μνήμη ώστε να σου βγάλει τιμή 4096. Αν δεν σου βγάλει αυτή την τιμή γράψε την εσύ. Πατάς οκ σε όλα τα παράθυρα και κάνεις επανεκκίνηση. Αν δεν διορθωθεί κάνε ξανά πάλι την ίδια διαδικασία. 

Αν και πάλι δεν... κλείσε το pc και άλλαξε θέσεις στις μνήμες. Αν και πάλι δεν... άσε πάνω μόνο την μία και ξεκίνησε το pc με αυτή. Στην συνέχεια κλείνεις pc και βάλε την και την 2η και ξεκίνα το pc. Αν και πάλι δεν... δοκίμασε τις μνήμες στα άλλα δύο σλοτς.

Δεν επίσης στο BIOS για remap

Δημοσ.

το κοίταξα στο bios βρήκα αλλά ήταν enabled,τελικά ξαναβλέπω το post και λέει 2gb....βγάζω τις ραμ καθαρίζω τα slot όλα οκ γνωρίζει και τα 4gb τώρα.....ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...