NickTheGamer95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα,έχω βάλει στο pc μου windows 7 home premium 64bit και έχω 4gb ραμ που στο bios δείχνει να την διαβάζει ολόκληρη ενώ στα windows με λέει ότι από τα 4gb μόνο τα 1.99 είναι δυνατά για χρήση.....
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τι ακριβώς έκανες? Πρόσθεσες μνήμη? Χρησιμοποιείς τα ενσωματωμένα γραφικά? Γράψε αναλυτικά το σύστημα.
NickTheGamer95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ραμ δεν αναβάθμισα,είχα windows 10 εκεί τα διάβαζε όλα,onboard γραφικά όπως βλέπεις δεν έχει τώρα τι γινεται δεν ξέρω ASUS P7P55-M I7-860 2X2GB 1600MHz Adata GT 640 2GB
ultraex2003 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 ραμ δεν αναβάθμισα,είχα windows 10 εκεί τα διάβαζε όλα,onboard γραφικά όπως βλέπεις δεν έχει τώρα τι γινεται δεν ξέρω ASUS P7P55-M I7-860 2X2GB 1600MHz Adata GT 640 2GB μπες μεσα στο βιος σου στο advance menou και μετα στο chipset και κοιταξε το remap να ειναι enable αυτο διορθωνει θεματα οταν δε βλεπει ολη τη μνημη σε 64 bit win
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Κάνε κλικ στο εικονίδιο των win και γράψε msconfig. Πάνε στην καρτέλα εκκίνηση υπολογιστή και κάνε κλικ στο Επιλογές για προχωρημένους. Τσέκαρε το μέγιστη μνήμη ώστε να σου βγάλει τιμή 4096. Αν δεν σου βγάλει αυτή την τιμή γράψε την εσύ. Πατάς οκ σε όλα τα παράθυρα και κάνεις επανεκκίνηση. Αν δεν διορθωθεί κάνε ξανά πάλι την ίδια διαδικασία. Αν και πάλι δεν... κλείσε το pc και άλλαξε θέσεις στις μνήμες. Αν και πάλι δεν... άσε πάνω μόνο την μία και ξεκίνησε το pc με αυτή. Στην συνέχεια κλείνεις pc και βάλε την και την 2η και ξεκίνα το pc. Αν και πάλι δεν... δοκίμασε τις μνήμες στα άλλα δύο σλοτς. Δεν επίσης στο BIOS για remap
NickTheGamer95 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 το κοίταξα στο bios βρήκα αλλά ήταν enabled,τελικά ξαναβλέπω το post και λέει 2gb....βγάζω τις ραμ καθαρίζω τα slot όλα οκ γνωρίζει και τα 4gb τώρα.....ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα