Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις αρχές του μήνα, η LG λανσάρισε την υπηρεσία mobile πληρωμών LG Pay στη Ν. Κορέα, η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, το G6.

Για να επεκτείνει ωστόσο τη χρήση του LG Pay, η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία αποφάσισε το λανσάρισμα δύο ακόμη smartphones στη σειρά G6, τα LG G6 Pro και G6 Plus. Μέσα ενημέρωσης από τη Ν. Κορέα αναφέρουν ότι τα νέα smartphones πρόκειται να λανσαριστούν επίσημα στις 27 Ιουνίου και από τις τρεις μεγάλους παρόχους στη Ν. Κορέα (SK Telecom, LG Telecom και KTF). Όσον αφορά στα κόστη, λέγεται πως το LG G6 Pro θα στοιχίζει στην Ν. Κορέα περίπου $712 ενώ το G6 Plus θα στοιχίζει $890 (το απλό G6 έχει κόστος περίπου $801).

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα πληροφορίες για τις προδιαγραφές τους, η LG για να τα διαφοροποιήσει από το κανονικό G6 θα τα κυκλοφορήσει και σε Astro Black, φινίρισμα το οποίο ανάλογα με τη γωνία που πέφτει πάνω του φως θα επιδεικνύει διαφορετικούς χρωματικούς τόνους (π.χ πολύ σκούρο μπλε, πράσινο).

Μαθαίνουμε επίσης ότι το LG G6 Plus θα διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου και πως θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Το LG G6 Pro από την άλλη θα ενσωματώνει 32GB αποθηκευτικού χώρου όπως και το απλό G6. Επειδή η ύπαρξη των δύο συσκευών δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, δεν γνωρίζουμε αν η εταιρεία σκοπεύει να τα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

Link.png Site: PhoneArena

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

σε 300ευρώ + κινητα... ακομα με 32GB χώρο.... ελα καλα.

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα σε κινητά που δεν παίρνουν κάρτα μνήμης.

Το G6 παίρνει, οπότε βάζεις μια microSD 200GB και είσαι άρχοντας. 

Τώρα γιατί σε τόσο ακριβές συσκευές δεν βάζουν 100-200GB ενσωματωμένης μνήμης παραπάνω, σε μια εποχή που η μνήμη δεν κοστίζει τίποτα, μόνο αυτοί ξέρουν.. το πιθανότερο για να κοστολογούν παραπάνω (και παραπανίσια) της "μεγαλύτερες" εκδόσεις, μια κακή τακτική που ακολουθούν εδώ και χρόνια πολλές εταιρίες.

• Like 2
Δημοσ.

Αρχοντας εισαι οταν εχεις τετοια χωριτικοτητα σε flash μνημη, οχι σε SD.

Οι μνημες SD ειναι αργες σε συγκριση με τις flash και καθυστερουν και το λειτουργικο οταν τις χρησιμοποιει εκτεταμενα.

Τώρα γιατί σε τόσο ακριβές συσκευές δεν βάζουν 100-200GB ενσωματωμένης μνήμης παραπάνω, σε μια εποχή που η μνήμη δεν κοστίζει τίποτα, ποτέ δεν θα μάθουμε.

Γιατι ειναι ακριβες.
  • Like 1
Δημοσ.

Αρχοντας εισαι οταν εχεις τετοια χωριτικοτητα σε flash μνημη, οχι σε SD.

Οι μνημες SD ειναι αργες σε συγκριση με τις flash και καθυστερουν και το λειτουργικο οταν τις χρησιμοποιει εκτεταμενα.

Εγώ προσωπικά μια χαρά είμαι με microSD 128GB για αποθηκευτικό χώρο στο LG G5 μου. To λειτουργικό δεν το καθυστερούν γιατί αυτό όπως και οι εφαρμογές τρέχουν από την built in μνήμη η οποία είναι και καθαρή από σαβούρα αφού όλη μου η μουσική, φωτογραφίες, βίντεο κτλ είναι στην κάρτα μνήμης (η οποία είναι γρηγορότερη και από ότι θα χρειαζόταν για την δουλειά αυτή).

Θεωρητικά θα καθυστερεί το λειτουργικό αν γεμίσεις τη κύρια μνήμη που τρέχει με όλη σου τη σαβούρα.

Επίσης και η SD και η built in του κινητού "flash memory" είναι.

Επίσης υπάρχουν μνήμες κινέζικες (από ebay κτλ) 128GB με 5-10 ευρώ και αντίστοιχες μνήμες επώνυμες με 50-150 ευρώ που πλησιάζουν τις ταχύτητες της bilt-in πολλές φορές.

Βέβαια υπάρχουν και οι υπερκοστολογημένες 100GB+ εκδόσεις...  :P

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα γιατί σε τόσο ακριβές συσκευές δεν βάζουν 100-200GB ενσωματωμένης μνήμης παραπάνω, σε μια εποχή που η μνήμη δεν κοστίζει τίποτα, μόνο αυτοί ξέρουν.. το πιθανότερο για να κοστολογούν παραπάνω (και παραπανίσια) της "μεγαλύτερες" εκδόσεις, μια κακή τακτική που ακολουθούν εδώ και χρόνια πολλές εταιρίες.

Tοσα ξερεις τοσα λες.

https://www.macrumors.com/2017/05/30/apple-supply-chain-nintendo-switch/

http://searchsolidstatestorage.techtarget.com/news/450413672/NAND-flash-shortage-has-SSD-supply-pricing-impact

http://www.pcworld.com/article/3190137/computers/prices-of-ssds-and-dram-will-crash-in-2019-gartner-predicts.html

http://www.flashbay.com/support/faq/NAND-flash

http://www.zdnet.com/article/nand-flash-shortage-leads-to-higher-ssd-prices-fewer-drive-shipments/

Δημοσ.

Τουλάχιστον κάτι λέω σε αντίθεση με εσένα που μου στέλνεις 5 άκυρα links..

Το ότι τους τελευταίους μήνες υπαρχει μια άνοδο στις τιμές των nand λόγο μεγάλης ζήτησης που οδηγεί σε έλλειψη δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι εταιρίες τα τελευταία 5+ χρόνια ακολουθούν την τακτική αυτή του να βγάζουν συσκευές με λίγη μνήμη και υπερκοστολογημένες με περισσότερη μνήμη.

Οι τιμή των nand flash βρισκονται σε καθοδική πορεία με μερικά σκαμπανεβάσματα από το 2010 ως σήμερα.

Αυτό βλέπω εγώ και αυτή η άποψη μου, εσύ που "ξέρεις περισσότερα" φυσικά μπορεί να έχεις διαφορετική. 

ghdftg.jpg

Δημοσ.

Το screenshot που εβαλες και μονο αποδεικνυει την αυξηση των τιμων απο το 2016 εως σημερα. Αρα το οτι ειναι φθηνες οι μνημες σε βγαζει λαθος απο μονο του.
Το 2010 δεν υπηρχε καν 32gb λεω εγω τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το screenshot που εβαλες και μονο αποδεικνυει την αυξηση των τιμων απο το 2016 εως σημερα. Αρα το οτι ειναι φθηνες οι μνημες σε βγαζει λαθος απο μονο του.

Το 2010 δεν υπηρχε καν 32gb λεω εγω τωρα.

Οι τιμές σε 32GB και 64GB το 2016-2017 έχουν πέσει κάτω από το μισό σε σχέση με το 2015.

Σκαμπανεβάσματα στην τιμή όπως αυτό τέλη του 2016 ως τώρα υπάρχουν σε ολη την πορεία των nand flash.. δεν αλλάζει το γεγονός όμως οτι η πορεία είναι καθοδική, ΚΑΙ το ότι οι μνήμες σήμερα κοστίζουν τα μισά και λιγότερο σε σχέση με πριν 2 χρόνια.

Το αν είναι φθηνές οι ακριβές οι μνήμες οι μνήμες είναι αλλο θέμα, γιατί ακόμα και με τις τιμές του 2015 που ηταν διπλάσιες, φθηνές ήταν οι μνήμες, και τα ποσά που χρεώνουν τις μεγαλύτερες σε μνήμη εκδόσεις κινητών αδικαιολογητες. 

Και μιλάμε για μια τακτική που ακολουθούν πολλές εταιρείες τα τελευταία 5+ χρόνια, δεν έγινε τους τελευταίες μήνες, οπότε εξαρχής δεν είχε νόημα να συζητήσουμε περί μια μικρής αύξησης των τιμών σε nand που έγινε τα τέλη του 2016.

Δημοσ.

Οι τιμές σε 32GB και 64GB το 2016-2017 έχουν πέσει κάτω από το μισό σε σχέση με το 2015.

Σκαμπανεβάσματα στην τιμή όπως αυτό τέλη του 2016 ως τώρα υπάρχουν σε ολη την πορεία των nand flash.. δεν αλλάζει το γεγονός όμως οτι η πορεία είναι καθοδική, ΚΑΙ το ότι οι μνήμες σήμερα κοστίζουν τα μισά και λιγότερο σε σχέση με πριν 2 χρόνια.

Το αν είναι φθηνές οι ακριβές οι μνήμες οι μνήμες είναι αλλο θέμα, γιατί ακόμα και με τις τιμές του 2015 που ηταν διπλάσιες, φθηνές ήταν οι μνήμες, και τα ποσά που χρεώνουν τις μεγαλύτερες σε μνήμη εκδόσεις κινητών αδικαιολογητες. 

Ξεχνας κατι σημαντικο ή δεν θες να το δεις για να καλυψεις το λαθακι σου.Αν ισχυει το δευτερο ε δεν θα χαλασει και ο κοσμος να παραδεχτουμε καποια πραγματα.

Οι τιμες λοιπον αρχοντα μου ειναι υψηλοτερες σε σχεση με τα 8gb & 16gb τοσο των 32gb οσο και των 64gb και τοτε και τωρα..

Σε ενα κινητο των 300€ πχ δεν πεφτει το κοστος των nand στους κατασκευαστες αλλα ανεβαινει.

Για να στο θεσω πιο απλα σε ενα κινητο των 300€ πχ τα 40€ ειναι η nand. 40€ λοιπον μνημη επαιρνες το 2011 4gb. 40€ παιρνεις εν ετη 2017 τα 32gb. Eσυ μας λες κατι που δεν ειναι εφικτο δηλαδη ο κατασκευαστης να βαλει μνημη των 80€ (64gb) σε κινητο των 300€ 

Σημερα η nand επισης των 32gb εχει 45€ σε σχεση με περισυ που ειχε 40€  ή πριν 4 χρονια που ειχε 200€.

Απλη λογικη.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τους επηρεάζει τόσο στην τελική τιμή της συσκευής εδώ Xiaomi συσκευές των 150-200 ευρώ έχουν 64 GB η το Xiaomi mi Max με τα 256 GB στα 500 ευρώ αν θέλει μία εταιρία μπορεί να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο χωρίς αυτό να έχει μεγάλο αντίτιμο στην τελική τιμή πέρα από αυτό πιστεύω πως δίνουμε σημασία σε ανούσια πράγματα γιατί ακόμα και 32 GB θα βολέψουν τον απλό χρήστη στο έπακρο , το θέμα που όλες οι εταιρίες χάνουν είναι η μπαταρία εδώ και 2 χρόνια έχουν κολλήσει στα 2800-3500 mAh και σε ποιο σπάνιες περιπτώσεις 4000 mAh ενώ βλέπουμε την xiaomi να βάζει 4000+ σε σχεδόν όλες τις συσκευές της ακόμα και στην low entry κατηγορία , βγαίνει το S8 στα 600 ευρώ ( τωρινή τιμή ) και έχει ακριβώς την ίδια μπαταρία με το S7 στην ουσία ανεβάζουν επεξεργαστή οθόνη αλλά παραμελούν το ποιο σημαντικό την μπαταρία δεν γίνεται στο 2017 να έχεις ένα κινητό 700-800-900 ευρώ και να σε βγάζει μία μέρα χρήσης και να είσαι με τα power banks στο χέρι ... είναι απλά τραγικό Πιστεύω πως ήρθε η ώρα οι εταιρίες να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην μπαταρία και να αφήσουν τα ανούσια καινούργια χαρακτηριστικά που προσθέτουν σε κάθε ναυαρχίδα για να τις πουλήσουν στα τυπάκια που τους απλά τους γυαλίζει το καινούργιο feature  ( η samsung ήταν απλά ένα παράδειγμα , και εγώ samsung fan είμαι γιατί σαν τις amoled οθόνες δεν υπάρχουν και μπράβο τους αλλά μου την δίνει ένα κινητό της xiaomi των 150 ευρώ να έχει κλάσης καλύτερη αυτονομία από μια ναυαρχίδα των 600 ευρώ ) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να τους επηρεάζει τόσο στην τελική τιμή της συσκευής εδώ Xiaomi συσκευές των 150-200 ευρώ έχουν 64 GB η το Xiaomi mi Max με τα 256 GB στα 500 ευρώ αν θέλει μία εταιρία μπορεί να αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο χωρίς αυτό να έχει μεγάλο αντίτιμο στην τελική τιμή πέρα από αυτό πιστεύω πως δίνουμε 

Εσυ ξεχνας ομως τις ταχυτητες. 

Eλπιζω να μη πιστευεις πως ειναι ισαξιες με ενα iphone.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...