insomniaK Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Δεν είναι και πολύ καλός ο τίτλος, αλλά αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής: Έχω φτιάξει κάποια προγράμματα που αυτοματοποιούν κάποιες διαδικασίες σε FORTRAN και MATLAB, είναι δυνατόν να φτιάξω ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο να χειρίζομαι τις διαδιακασίες. πχ Open file, Save klt και πιο ειδικά όπως Kane thn tade dokimh, κτλ;
insomniaK Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ή βλακεία ήταν η ερώτηση ή τόσο δύσκολο είναι αυτό,΄όποιος ξέρει ας δώσει μία απάντηση μπας και ξεστραυωθώ!!!
debianos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 se VB isos? an kai den ksero na se voithiso
Dvs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Stin periptosi tis fortran: Na ipotheso oti xrisimopoieis to Visual Studio, sosta? Mporeis na dimiourgiseis to GUI kia katopin na to xiristeis mesa apo ton kodika....
insomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Stin periptosi tis fortran: Na ipotheso oti xrisimopoieis to Visual Studio, sosta? Mporeis na dimiourgiseis to GUI kia katopin na to xiristeis mesa apo ton kodika.... Χμμμ... Αδερφέ φαντάζομαι πως έχεις δίκιο, δεν έχω και πολύ σχέση με τον προγραμματισμό! Εμπειρικά έμαθα FORTRAN διότι την χρειαζόμουν..! Δεν ξέρω τι είναι: 1. Visual Studio 2. GUI Αν εξηγήσεις τι είναι αυτά, τότε μπορεί και να απαντήσω!!!
Dvs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 αμα δεν τα ξέρεις άρχισεσ με λάθος γλώσσες.... GUI = γραφικό περιββαλον (γενικα) Visual Studio ==> http://www.google.com
insomniaK Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Οπ τα μάθαμε κι αυτά! Κι αφού τα μάθαμε και επείδη με ξέρω, μία χαρά εδώ που τα λέμε είναι και χωρίς περιβάλλον, ThnX a lot, όσους βοήθησαν να βρω ξανά το δρόμο μου!!!
insomniaK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δεν την εγκατέλειψα, απλά το περιβάλλον είναι το κερασάκι στην τούρτα για τη δουλεια που χρησιμοποιώ τον προγραμματισμό!!! Ο μόνος λόγος που το ήθελα είναι η δική μου ευκολία, άντε και κανά δυό ακόμα, με τους οποίους συνεννοούμαι μια χαρά και χωρίς το περιβάλλον. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα: Υπάρχουν βιβλία σαν τα numerical receipts, για αλγόριθμους που χρησιμοποιούνται στην στατιστική και στις χρονοσειρές;
Dvs Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 NA rotiso kati asxeto: ama den xereis to Visual Studio pou egrapses tin fortarn kai tin ekanes compile?
insomniaK Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 EMACS και την έκανα compile από την κονσόλα (δε χρησιμοποιώ windows)!!!
gkastros Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2004 Me visual basic ginete poli eukola.... Ypotheto pos thes na ekteleis entoles tu dos i kati tetio....p.x. myprogram param1,param2 An nai.....VB6. I entoli System("kimeno") ekteli to kimeno pu thes.... Nomizo legete system p.x system("dir/p") -> dir/p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.