Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια!!!

Εχω μια Plasma tv 50 inch Vt20 Panasonic.(λιγο παλια οπως ξερετε)

Αξιζει να αγορασω μια 4κ νεα τηλεωραση?

Την θελω μονο για νοβα /οτε τβ-οriginal/ digea.

Ρωταω γιατι ζουμε σε δυσκολες μερες και για να μην πεταξω τα λεφτα μου τσαμπα....

Περιμενω τις γνωμες σας!

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια!!!

Εχω μια Plasma tv 50 inch Vt20 Panasonic.(λιγο παλια οπως ξερετε)

Αξιζει να αγορασω μια 4κ νεα τηλεωραση?

Την θελω μονο για νοβα /οτε τβ-οriginal/ digea.

Ρωταω γιατι ζουμε σε δυσκολες μερες και για να μην πεταξω τα λεφτα μου τσαμπα....

Περιμενω τις γνωμες σας!

Σας ευχαριστω πολυ!!!

Καλημέρα, αυτό φίλε μου εξαρτάται από εσένα και το πόσα θα διαθέσεις για την τηλεόραση. Από εκεί και πέρα η nova και ο ote δεν νομίζω πως έχουν 4K περιεχόμενο αλλά μέχρι Full HD (και αυτό όχι σε όλα τα κανάλια). Όσο για το digea που αναφέρεις πλέον όλες έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Σίγουρα μια 4K θα έχει καλύτερη εικόνα από μια Full HD αλλά αν δεν έχεις και 4K περιεχόμενο δεν μπορείς να την εκμεταλλευτείς πλήρως.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις plasma που κυκλοφόρησαν ποτέ. Θα την αλλάξεις με μία μέτρια ή και κακή 4Κ (μιας και οικονομικά είσαι "στενά") τη στιγμή που η χρήση που κάνεις δεν περιλαμβάνει καν 4Κ; 

Δε θα πετάξεις μόνο τα λεφτά σου, αλλά και την τηλεόρασή σου.

• Like 3
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ!!!  Haldol!

Oντως οταν την ειχα παρει ειχε τελειες κριτικες και τοτε που ειχα ta λεφτα την ειχα παρει 2000 ευρω!

Αρα την κραταω,ετσι?

Τhanks!!

Δημοσ.

Θα το κερδισεις σε καταναλωση ρευματος ομως! Χαχα

Η μικρότερη κατανάλωση είναι "στα χαρτιά". Η διαφορά είναι απειροελάχιστη σε τόσο μικρά φορτία, ούτε γι αυτό δεν αξίζει... πόσο μάλλον όταν τώρα έχει μία τηλεορασάρα!

:P 

• Like 2
Δημοσ.

Τυχαίνει να έχω την ίδια τηλεόραση και κατά την προσωπική μου άποψη η ποιότητα και η φυσικότητα των χρωμάτων στην εικόνα της είναι ανώτερη από πολλά καινούργια μοντέλα που υπάρχουν στα καταστήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...