bill2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 σωστός έχει μεγάλη διαδικασία η φορητότα σταθερών αριθμών η κινητή γίνεται πολύ γρήγορα
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, τελικα ηταν δικη μου παρεξηγηση- ο υπαλληλος της mediamarkt ηθελε να καταθεσει την αιτηση για ολες μαζι τις υπηρεσιες συνδιαστικα, ωστε να επωφεληθω απο τη μεγαλυτερη δυνατη εκπτωση. Αυτη τη στιγμη εχει ξεκινησει η διαδικασια φορητοτητας, ειμαι ακομα με το ρουτερακι της Vodafone/hol καθως δεν εχω λαβει μυνημα απο Cosmote για ενεργοποιηση, αλλα η ταχυτητα ειναι αθλια, το internet σερνεται (και ο μικρος δεν μπορει να παιξει Overwatch λογω του lag). Ειναι φυσιολογικο αυτο;
bill2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 παλία μπορόυσε ; λογικά θα σε καλέσουν να ρωτήσουν γιατί φευγεις αλλά μια ερώτηση το συμβόλαιο σου με vodafone έχει λήξει γτ αλλίως έχεις ρήτρα. επίσης έχεις ελένξει αν έχεις διαθεσιμότητα απο τον οτε στο σπίτι σου για vdsl 30 ;https://www.cosmote.gr/fixed/check-availability?redir=1&p_l_id=44064&p_v_l_s_g_id=0
invisiblesurfer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναι το συμβόλαιο έχει λήξει εδώ και μερικούς μήνες. Και ναι, υπάρχει κάλυψη στη περιοχή μου. Μέχρι πριν μία βδομάδα έπαιζε μια χαρά online shooters, καθόλου lag, μόνο κάποια disconnects λόγω σκατο-ρουτερ της hol
bill2015 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 παρε στο 80040013844 και πεςτο να το φτίξουν για όσο είσαι σστο δίκτυο της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα