invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλημέρα σας Άλλαξα το συμβόλαιο από Vodafone (με hol adsl 24mbit) σε Cosmote με VDSL 30. Έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα στα downloads με πριν, δηλαδή γύρω στα 1.3 Mbps. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να καταλάβω γιατί; Υποτίθεται με VDSL θα είχα πολύ καλύτερη ταχύτητα. Ευχαριστώ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 απο που κατεβαζεις?μπορει να φταιει ο σερβερ,δεν μετραμε με τι ταχυτητα κατεβαζουμε ενα παιχνιδι ας πουμε για να δουμε αν εχουμε γρηγορο ιντερνετ η οχι!δωσε τα στατιστικα της γραμμης σου
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ για την απάντηση, Συγκρίνω όμοια πράγματα, δλδ κατέβασμα τα ίδια torrents πριν και μετά τη μετάβαση σε VDSL
terry308 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Έως 24mbps και έως 30mbps, αν είσαι μακρυά από το καφαο του παρόχου θα έχεις σημαντικές απώλειες,ίσως με μια επικοινωνία με τον παροχο σου να πειράξουν τις ρυθμίσεις της γραμμής σου αλλά δεν θα κερδίσεις πολλά. Ίσως να πρέπει και να περιμένεις λίγες ημέρες να "στρώσει" η γραμμή OTE VDSL 30Mbps - Ερωτήσεις http://www.insomnia.gr/topic/570374-ote-vdsl-30mbps-ερωτήσεις/
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μπηκα να κανω ενα speedtest και μου εμφανιζει ακομα Vodafone ip. Τί σημαινει αυτο;; http://imgur.com/a/lin3D
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Τη Δευτερα στο mediamarkt. Έλαβα ενα μύνημα οτι κατατεθηκε το αιτημα φορητοτητας και τίποτα άλλο. Μου ειπαν εχθές, Πεμπτη, στο mediamarkt οτι η αλλαγή στο internet έγινε και έτσι συνδεσα τον εξοπλισμό.
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 δεν γίνεται έτσι πρώτα θα σε καλέσουν απο vodafone για πιον λόγο φεύγεις κάλεσε στο 13888 με χρέωση η μεσω chat απο το site τους και δες σε τι στάδιο είναι η αίτηση σου μπες εδω βαλε τα στοιχεια σου και δες που είναι ο αριθμός σου http://www.foritotita.gr/?page_id=362 1
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ευχαριστώ φιλε μου, λεει οτι το σταθερο ειναι ακομα στη Vodafone. Γιατι μου ειπε το mediamarkt οτι ενεργοποιηθηκε τοτε; Παντως το ρουτερ της Cosmote λειτουργει και εχω κανονικα internet
cabdik Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 χλωμο το βλεπω να αλλαξες εταιρια μεσα σε 4 μερες .....!!! μαλλον δεν εχει γινει η αλλαγη ακομη...!!
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μιλησα με την Cosmote, οντως δεν εχει γινει καλυψη ακομα μου ειπαν, εκκρεμει καποιο χαρτι, δεν εχω ιδεα. Θα περασω απο mediamarkt και θα μαθω.
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 να ξέρεις πως γίνεται όταν υπογράφεις την αίτηση τωρα στη δικίασου περίπτωση με τον οτε τον ανεβάζει στη βάση φορητότητας πάει στην τωρινή εταιρία σου στη vodafone σε καλέι γιατί θα φύγεις μα μου θα σου κανει προσφορά και αν δεν δεκτείς μεταφέρεσαι στον οτε αλλά το μέγιστο είναι 12 εργάσιμες
invisiblesurfer Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προσπάθησε να με καλέσει η Vodafone αλλά δεν απάντησα γιατί ήμουν εκτός και θεώρησα ότι το θέμα έληξε εκεί. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί σήμερα θα παραλάβω κάρτες σιμ για τα κινητά κλπ. Ο τύπος στα media μου είπε ότι η μεταφορά στην Cosmote έχει γίνει, γι' αυτό και συνέδεσα το ρούτερ. Έχω κανονικά internet με το ρούτερ του ΟΤΕ αλλά η κάλυψη είναι ακόμα με Vodafone. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
bill2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 κλ σορρυ κιολας μλκσου έλεγε η αλλαγή γραμμής δεν γίνεται μέσα σε 2 λεπττά δεν είναι κινητή αλλά σταθερή
l337 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προσπάθησε να με καλέσει η Vodafone αλλά δεν απάντησα γιατί ήμουν εκτός και θεώρησα ότι το θέμα έληξε εκεί. Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί σήμερα θα παραλάβω κάρτες σιμ για τα κινητά κλπ. Ο τύπος στα media μου είπε ότι η μεταφορά στην Cosmote έχει γίνει, γι' αυτό και συνέδεσα το ρούτερ. Έχω κανονικά internet με το ρούτερ του ΟΤΕ αλλά η κάλυψη είναι ακόμα με Vodafone. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Δεν είσαι ακόμη στην cosmote. Θα περιμένεις. Όσο για τον υπάλληλο... τρία πουλάκια κάθονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα