Προς το περιεχόμενο

Moto G3 BOOTLOADER...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εδω και 3 μερες κατι εχει παθει το κινητο μου και απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω unĺockτ το bootloader.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει γτ απο αυτα τα θεματα ειμαι πολυ ασχετος

Και γενικα βαραει φρικες πχ. Το power button μερικες φορες πιανει μερικες οχι,το κουμπι που χαμηλωνεις τον ηχο πατιεται μονο του και κανει πολλες φορε επανεκκινηση

Δημοσ.

Δεν έχουν κάποια σχέση αυτά που παθαίνει με το bootloader. Γιατί δε δοκιμάζεις να το πας στην αντιπροσωπεία με την εγγύηση; Αν ξεκλειδώσεις bootloader χάνεις εγγύηση. Από κει και πέρα όλες τις πληροφορίες θα τις βρεις στο Google αν γράψεις XDA Moto g 3 unlock bootloader

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια εδω και 3 μερες κατι εχει παθει το κινητο μου και απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω unĺockτ το bootloader.οποιος ξερει κατι ας βοηθησει γτ απο αυτα τα θεματα ειμαι πολυ ασχετος

Και γενικα βαραει φρικες πχ. Το power button μερικες φορες πιανει μερικες οχι,το κουμπι που χαμηλωνεις τον ηχο πατιεται μονο του και κανει πολλες φορε επανεκκινηση

Τόσο άσχετος σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξεκλειδώσεις τπτ... Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω να το πας σε επίσημο σέρβις να σ το φτιάξουν μέσα στην εγγύηση ... αν δεν έχεις κάνει καμία λαλακιά με τα κουμπιά
Δημοσ.

Δεν πειράζεις τίποτα (αφού είσαι άσχετος ).

Στην αντιπροσωπεία με την εγγύηση,σφαίρα....

Δημοσ.

Το να κάνεις unlock τον bootloader γιατί έχουν θέμα τα κουμπιά, είναι σαν να ξεκλειδώνεις την πόρτα του αυτοκινήτου για να μπεις στο σπίτι.

Όπως λένε και τα παιδιά παραπάνω πας για εγγύηση (δεδομένου ότι το κινητό δεν έχει φάει νερά ή υγρασία. Μεταξύ μας.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...