Προς το περιεχόμενο

Oneplus 3t - 359,99€ Gearbest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

439€ στο επίσημο Ευρωπαϊκό site με δωρεάν μεταφορικά, οπότε η διαφορά είναι 80€ όπως αναφέρει ο ts

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία η παραγωγή του θα σταματήσει με την έλευση του oneplus 5,που θα παρουσιαστεί 20/6

• Like 1
Δημοσ.

Σε λίγο θα βγει το 1+5 λογικά θα πέσει και άλλο η τιμή του

Μπορεί, αν και στα μεταχειρισμένα συνεχίζει να έχει ιδιαίτερα υψηλη τιμή. Ενός έτους oneplus 3 ευρωπαϊκό ή το 3t από gearbest; Εγώ μάλλον θα πήγαινα για του gearbest το 3t.

Δημοσ.

Μπορεί, αν και στα μεταχειρισμένα συνεχίζει να έχει ιδιαίτερα υψηλη τιμή. Ενός έτους oneplus 3 ευρωπαϊκό ή το 3t από gearbest; Εγώ μάλλον θα πήγαινα για του gearbest το 3t.

ελλοχευει παντα ο δρακος του τελωνειου  :devil:  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Είναι όμως το κινέζικο χωρίς 800αρα, και χωρίς την καταπληκτική εγγύηση που έχει αν το πάρεις από το ευρωπαϊκό σαιτ, οπότε τα 80€ διαφορά δεν νομίζω να αξίζουν, αν ο άλλος έχει να διαθέσει τόσα λεφτά για κινητό δεν θα σκεφτεί τα 80€.

• Like 2
Δημοσ.

Priority επιλέγουμε πλέον με ένα 20 ευρώ και δεν υπάρχει θέμα τελωνείου.γνώμη μου υπομονή για το 1+5

• Like 1
Δημοσ.

Είναι όμως το κινέζικο χωρίς 800αρα, και χωρίς την καταπληκτική εγγύηση που έχει αν το πάρεις από το ευρωπαϊκό σαιτ, οπότε τα 80€ διαφορά δεν νομίζω να αξίζουν, αν ο άλλος έχει να διαθέσει τόσα λεφτά για κινητό δεν θα σκεφτεί τα 80€.

σύμφωνα με το gearbest είναι global version με 800άρα

WVAP51jkSk2o6V9HuECwPA.png

• Like 1
Δημοσ.

489€ στο Link.png Site: skroutz , οπότε η διαφορά είναι σχεδόν 130€

Δεν ισχυει στην περιπτωση αυτη το σκρουτζ. Εκτος αν θελουμε να εχουμε σαν παραδειγμα το Infoquest που το πουλαει μονο στα 762ευρω.

Κινητο με επισημη τιμη απο την εταιρεια(και δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα)439ευρω σχεδον διπλασια τιμη.

Δημοσ.

σύμφωνα με το gearbest είναι global version με 800άρα

WVAP51jkSk2o6V9HuECwPA.png

Ναι το είδα αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν θα το εμπιστευόμουν με τίποτα μόνο από την μαμά εταιρεία θα το έπαιρνα.
Δημοσ.

Ναι το είδα αλλά κρατώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν θα το εμπιστευόμουν με τίποτα μόνο από την μαμά εταιρεία θα το έπαιρνα.

Συμφωνώ απλά το ανέφερα γιατί στην σελίδα περιγράφετε ως global

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...