Προς το περιεχόμενο

Unlocking 2600+ barton and overclocking

irreversible

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Enas filos pire to sigkekrimeno epexergasti mia epox 8rda+ kai kington mnimes ddr 40o

omos uparxei ena problima.... O epexergastis einai kleidomenos kai de mporoume na ton clockaroume!!!!

1. pos linoume auto to problima

2. mexri pou mporei na ftasei?

:shock:

Δημοσ.

ανεβάζεις απλά το fsb ..κι εμένα κλειδωμένος είναι και τον έχω στα 192*11.5=2208 δυστηχώς δεν λειτουργούν τα χαμηλώτερα μυλτις αλλιώς θα τον είχα αρκετά ψηλότερα

Δημοσ.

Γιατί να ξεκλειδώσεις τον επεξεργαστή; Ανεβάζεις το FSB που συνεπάγεται και κατακόρυφη αύξηση των επιδόσεων και αν χρειαστεί χαμηλώνεις και το multiplier αν είναι ημικλειδωμένο αλλιώς αυξάνεις απλώς το FSB. Koίτα την υπογραφή μου.

Δημοσ.

Δίκιο έχεις για το FSB. Το πρόβλημα είναι όμως πως στους νέους επεξεργαστές ο multiplier είναι κλειδωμένος πλήρως και δεν μπορείς να τον χαμηλώσεις. Έτσι, για να ανεβάσεις πολύ το FSB πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη τάση στον επεξεργαστή, οπότε μετά θες και καλύτερη ψύξη...

Φυσικά, όλα αυτά εξαρτώνται και από τον ίδιο τον επεξεργαστή. Αν έχεις πετύχει "καλό κομμάτι" μπορεί να ανεβαίνει χωρίς να χρειάζεται μεγάλη τάση...

Δημοσ.

Ξεκλείδωτος πάντως κάνεις ότι τεστ θέλεις...και αν έχεις μνήμες για 240 FSB δε μπορείς με κλειδωμένο CPU να παίξεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...