varkast Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Κανω ενα απλο πρόγραμμα σε java (windows application) και θα ήθελα πχ ένα πινάκα ακεραίων να τον μεταφέρει σε ένα jtextField ή jtable . Οι γνώσεις μου σε παραθυρικες εφαρμογές ειναι βασικές ακόμα . Πως μπορώ να το υλοποιήσω το παραπάνω πρόβλημα ; Με arraylist και αντιγραφή σε ένα jtable; Ή απευθείας εισαγωγή σε ένα jtextField . Το τελευταίο προσπάθησα να το υλοποιήσω αλλα κόλλησα στο for loop. Τι προτείνεται;
Lanike71 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Απορία 1 : Πώς θα εισάγεις πίνακα ακεραίων σε jTextField ; Θα φτιάξεις ένα τεράστιο string με τις τιμές του πίνακα; Τι ακριβώς θες να πετύχεις με αυτό που θες να κάνεις; Προβολή πίνακα ακεραίων; 1
varkast Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Απορία 1 : Πώς θα εισάγεις πίνακα ακεραίων σε jTextField ; Θα φτιάξεις ένα τεράστιο string με τις τιμές του πίνακα; Τι ακριβώς θες να πετύχεις με αυτό που θες να κάνεις; Προβολή πίνακα ακεραίων; Καλησπέρα φίλε μ σε ευχαριστώ που απαντησες στο θέμα μου Αρχικά περναω αριθμούς σε ενα textfield,οι αριθμοί χωρίζονται μεταξύ τους με "," στην συνέχεια κάνω split σε ολους τους αριθμούς τους αλλάξω τυπο (parse int απο string) και στην συνέχεια θα κάνω μια ταξινόμηση. Αργότερα οι ταξινομημένοι αριθμοί θέλω να μπούνε σε ενα textfield ή ένα table.. Το κάνω σε γραφικό περιβάλλων (awt Java)
varkast Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τι ακριβώς δεν ξέρεις να κάνεις από αυτά; πως να κανω την αντιγραφη των τελικων αριθμων σε ένα jtable
Lanike71 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ας πούμε ότι έχουμε δημιουργήσει και ονομάσει τον πίνακα mytable και τη λίστα mylist. Για παράδειγμα, εγώ εδώ προσθέτω 2 αντικείμενα σε κάθε row, το πρώτο είναι αύξων αριθμός και το δεύτερο είναι ο αριθμός που παίρνεις από τη λίστα. Ο πίνακας θα είναι της μορφής πχ. 1 23 2 34 3 55 4 67 Αν θες ρίξε και μία ματιά εδώ : https://www.youtube.com/watch?v=GAl1FSKvoFY DefaultTableModel tableModel = (DefaultTableModel) mytable.getModel(); for(int i=0; i<mylist.size(); i++){ // Διαπερνάς τη λίστα int a = i + 1; int b = mylist.get(i); Object[] row = {a,b}; // Δημιουργεί το row με τους ακεραίους a,b. tableModel.addRow(row); // Προσθέτει το row στον πίνακα }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα