kanesaxo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν εισαι θεσνικη, υπάρχει μάστορας με @@ στα σαζμάν (και ειδικά στα γαλλικά) Εγγυημένα χαμηλότερη τιμή απ'το κοσμάκη των συνεργείων. Βέβαια, δε γνωρίζουμε τι ζημιά προξένησες, αλλά όλα λύνονται. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν εισαι θεσνικη, υπάρχει μάστορας με @@ στα σαζμάν (και ειδικά στα γαλλικά) Εγγυημένα χαμηλότερη τιμή απ'το κοσμάκη των συνεργείων. Βέβαια, δε γνωρίζουμε τι ζημιά προξένησες, αλλά όλα λύνονται. για ποιον λες ;
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Bασίλης Τάσος ή αλλιώς προφήτης autosport. Χρόνια πήγαινα το σαξό μου εκεί μαζί με το...τίμ μου.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Bασίλης Τάσος ή αλλιώς προφήτης autosport. Χρόνια πήγαινα το σαξό μου εκεί μαζί με το...τίμ μου. Δεν τον ξέρω, περιοχή;
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Kαλοχώρι βιομηχανική πλέον. Παράξενο που δεν τον γνωρίζεις. Ισως μαλλον επειδή δεν ασχολείσαι με αγώνες αυτοκινήτου.(?) Προετοιμάζει, διασκευάζει και νοικιάζει αγωνιστικά αυτ/τα.
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Kαλοχώρι βιομηχανική πλέον. Παράξενο που δεν τον γνωρίζεις. Ισως μαλλον επειδή δεν ασχολείσαι με αγώνες αυτοκινήτου.(?) Προετοιμάζει, διασκευάζει και νοικιάζει αγωνιστικά αυτ/τα. Δεν τον ξέρω ναι.. Τον Νικα ξέρω
kanesaxo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τ'αφήνω ασχολίαστο αυτό...Πέρασα κι απο κεί. Παλιότερα Νίκας-Βεζύρης. Πλέον νομίζω μόνο Νίκας ( ? )
vairass Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Τ'αφήνω ασχολίαστο αυτό...Πέρασα κι απο κεί. Παλιότερα Νίκας-Βεζύρης. Πλέον νομίζω μόνο Νίκας ( ? ) Ναι δεν είπα ότι είναι καλός βρε απλά τον ξέρω... Δεν έχω καν γαλλικό αυτοκίνητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα