vlasis73 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για σας εχω ενα peugeot 307 1.6 16v και εσπασε σασμαν ξερει κανεις τι πρεπει να προσεξω , γιατι δεν περνει την ευθηνη ο μηχανηκος μου για την αγωρα του κενουριου και λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν
vairass Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 για σας εχω ενα peugeot 307 1.6 16v και εσπασε σασμαν ξερει κανεις τι πρεπει να προσεξω , γιατι δεν περνει την ευθηνη ο μηχανηκος μου για την αγωρα του κενουριου και λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν Τι εννοείς δεν παίρνει την ευθύνη; 1
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν όντως αγοράσεις καινούργιο, τότε έχεις εγγύηση από τον πωλητή...
elvisjedi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 μαλλον εννοεις δεν παιρνει την ευθυνη για αγορα μεταχειρισμενου (που ειναι λογικο) το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να κανεις το δικο σου ανακατασκευη..θα σου βγει λιγο πιο ακριβο απο μεταχειρισμενο αλλα θα ειναι καινουριο μετα...ψαξου λιγο με μαστορια τιμες κτλ
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 βρες ενα μαστορα καλλιτεχνη και καντο ανακατασκευη. και πιο φθηνο και πιο καλο θα βγει. πες μας που εισαι γιατι εχω 1-2 γνωστούς που κανουν αυτη τη δουλεια με μεγαλη επιτυχια
teddy71 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μαζι με το σασμαν θα χρειαστει να αγορασεις και ενα .... λεξικο ή βαλε εναν αυτόματο διορθωτή κειμένου. 2
dollyyy19 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 τι εννοει εσπασε σασμαν?η χελωνα ή γραναζι-κατι εσωτερικα?μιλαμε για χειροκινητο βεβαια,πρεπει να μαθεις διαθεσιμοτητα και τιμες στο περιπου για να υπολογισεις στο περιπου τ κοστος.αν εσπασε χελωνα λογω εξοδου απο τον δρομο,κατι γινεται.αν εκανες καμια ξερη εσυ ,και εσπασε μεσα γραναζι,τα κυτει αιμα,δεν συμφερει.πολυ καλυτερο ενα μεταχειρα.τα χειροκινητα δεν βγαζουν προβληματα,περα απο καναν θορυβο συγχρονιζε σε ευρωπαϊκα. 1
vlasis73 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 εσπασε μαλον καπιο ρουλεμαν και ανηξε το εξοτερηκο κελυφος μαλον χελωνα το λενε , στο σημιο της τσιμουχας αυτο μου ειπε ο μηχανηκος εγω δεν το εχω δει ακομα γιατι δεν εχω μεσο να παω ,,, βρηκα μεταχηρησμενο στα 300 ευρω απο εμπορα και βρηκα και εναν φιλο που μπορει να το επησκευασει και να του αλαξει κελυφος και οτι αλο χρηαστει σηγα σηγα και θα βαλω και το μεταχηρισμενο αλλα θα επησκεβασω και το παλιο ειναι η μονη λυση αλιος θα μηνω αρκετο κερο χορης αμαξι ,,, η αληθια ειναι οτι εκανα 7 μερεςς να βρω ειναι δησκολο το σηγκεκρημενο σασμαν
Fubar.gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα σαζμαν των Peugeot παραδοσιακά ήταν πολύ ανθεκτικά, αλλά στο 307 έχουν πρόβλημα. Στο δικό μου έχω κάνει δύο φορές ανακατασκευή και ακόμα δέν έχει κλείσει 100,000 χιλιόμετρα.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα σαζμαν των Peugeot παραδοσιακά ήταν πολύ ανθεκτικά, αλλά στο 307 έχουν πρόβλημα. Στο δικό μου έχω κάνει δύο φορές ανακατασκευή και ακόμα δέν έχει κλείσει 100,000 χιλιόμετρα. Ο φίλος μου έχει το 1.6 16v με 180 χιλιάδες και δεν κάνει κιχ, ποια έκδοση έχεις;
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι το 307cc με τον ατμοσφαιρικό 1600. 16 v ;
Fubar.gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 16 v ; Ναί. Δέν νομίζω οτι ο ατμοσφαιρικός 1600 βγαίνει και σε άλλη έκδοση.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναί. Δέν νομίζω οτι ο ατμοσφαιρικός 1600 βγαίνει και σε άλλη έκδοση. https://www.youtube.com/watch?v=a79Cf9iJNYM εδω υπαρχει στο βιντεο 8V ...δνε ξερω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα