dfokas21 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Βαλε να παιζει η τηλεοραση σου τον Αυτια , να δεις για ποτε θα εξαφανιστει... 1
woox-2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 μισό εκατοστό είναι κάπου θα βρει να μπει ,έλκετε και απο το backlight των led tv
woox-2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Απο οτι φαίνεται χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος έφυγε το μυγακι το βρήκα σήμερα εξω απο το πάνελ (αν ηταν αυτο) και το σκότωσα ο αλήτης, το μόνο που ελπίζω είναι να μην με είδαν οι φιλοι του, και έρθουν να κάνουν κατάληψή σε όλο πάνελ απο εκδίκησή.Αν γίνει αυτό θα πάρω την τηλεωραση και θα την πετάξω εξω απο το σπίτι.
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Βρεθηκε και εμενα μυγακι μεσα στο πανελ!! Αψογοι στη sony, μου εδωσαν καινουρια!
swkhj Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Αν δεν κανεις χιουμορ, μπραβo στην sony! (Αμα δεν ειναι ο ιδιος) Εχει ξανασυμβει: https://www.adslgr.com/forum/threads/926323-%CE%9B%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82
woox-2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Όχι δεν είμαι εγώ, μετά από δυο μέρες έφυγε έμενα από μόνο του το ζωύφιο, καπου θα βρηκε εισοδο και θα μπηκε στο πανελ
heavyrain Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Εμενα ειχε ψωφησει μεσα! Οχι δεν ειμαι αυτος του λινκ που βαλες. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2017 από heavyrain
swkhj Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2017 Όχι δεν είμαι εγώ, μετά από δυο μέρες έφυγε έμενα από μόνο του το ζωύφιο, καπου θα βρηκε εισοδο και θα μπηκε στο πανελ Δεν το ειπα για σενα ...Ασχετο αλλα και η δικια σου sony ειναι; Αμα ναι τοτε υποπτον!!!
woox-2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Έχω και sony και lg τηλεοράσεις αλλά στην lg μπήκε το μυγάκι και βγήκε μετά από δυο μέρες, μου είπαν από το σέρβις ότι αν δεν φύγει από μόνο του,θα έρθουμε να την πάρουμε να το καθαρίσουμε, και να στη φέρουμε πίσω δωρεάν, τώρα που είναι καλοκαίρι και υπάρχουν αυτά τα μικρά ζωύφια κοντά στη tv λίγο προσοχή δε ξέρεις πότε, είναι τόσο μικρά ζωύφια που υπάρχει μια πιθανότητα να μπούνε έχουν το μέγεθος 3,4 καμένων πιξελ τουλάχιστον αν μείνουν στην οθόνη και δε φύγουν, εδώ στη Κυπρο φοβαμαι λίγο το σέρβις τις sony γιατί ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο,αλλα απο οτι ακουσα αν παρουσιαστουν τετοια προβληματα καμενων πιξελ κτλ στην αλλαζουν για καινουργια γιατι δεν εχουν καν την υποδομη να την φτιαξουν οσο περιεργο και να ακουγεται, lg και samsung τα πανε πολυ καλυτερα απο θεμα σερβις μεταφορας κτλ ,αλλα σου σπαζουν λιγο τα νευρα, και συνηθως σου αλλαζουνε μονο πανελ δεν σου δινουν καινουργια εξαρτατε φυσικα απο το προβλημα 1
JTRGamer Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) delete Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από JTRGamer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα