Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι φαίνεται χωρίς να είμαι και 100% σίγουρος έφυγε το μυγακι το βρήκα σήμερα εξω απο το πάνελ (αν ηταν αυτο) και το σκότωσα ο αλήτης, το μόνο που ελπίζω είναι να μην με είδαν οι φιλοι του, και έρθουν να κάνουν κατάληψή σε όλο πάνελ απο εκδίκησή.Αν γίνει αυτό θα πάρω την τηλεωραση και θα την πετάξω εξω απο το σπίτι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Δημοσ.

Όχι δεν είμαι εγώ, μετά από δυο μέρες έφυγε έμενα από μόνο του το ζωύφιο, καπου θα βρηκε εισοδο και θα μπηκε στο πανελ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα ειχε ψωφησει μεσα! Οχι δεν ειμαι αυτος του λινκ που βαλες.

Επεξ/σία από heavyrain
Δημοσ.

Όχι δεν είμαι εγώ, μετά από δυο μέρες έφυγε έμενα από μόνο του το ζωύφιο, καπου θα βρηκε εισοδο και θα μπηκε στο πανελ

Δεν το ειπα για  σενα ...Ασχετο αλλα και η δικια σου sony ειναι; 

Αμα ναι τοτε υποπτον!!! :confused:   :P 

Δημοσ.

Έχω και sony και lg τηλεοράσεις αλλά στην lg μπήκε το μυγάκι και βγήκε μετά από δυο μέρες, μου είπαν από το σέρβις ότι αν δεν φύγει από μόνο του,θα έρθουμε να την πάρουμε να το καθαρίσουμε, και να στη φέρουμε πίσω δωρεάν, τώρα που είναι καλοκαίρι και υπάρχουν αυτά τα μικρά ζωύφια κοντά στη tv λίγο προσοχή δε ξέρεις πότε, είναι τόσο μικρά ζωύφια που υπάρχει μια πιθανότητα να μπούνε έχουν το μέγεθος 3,4 καμένων πιξελ τουλάχιστον αν μείνουν στην οθόνη και δε φύγουν, εδώ στη Κυπρο φοβαμαι λίγο το σέρβις τις sony γιατί ουσιαστικά είναι ανύπαρκτο,αλλα απο οτι ακουσα αν παρουσιαστουν τετοια προβληματα καμενων πιξελ κτλ στην αλλαζουν για καινουργια γιατι δεν εχουν καν την υποδομη να την φτιαξουν οσο περιεργο και να ακουγεται, lg και samsung τα πανε πολυ καλυτερα απο θεμα σερβις μεταφορας κτλ ,αλλα σου σπαζουν λιγο τα νευρα, και συνηθως σου αλλαζουνε μονο πανελ δεν σου δινουν καινουργια εξαρτατε φυσικα απο το προβλημα

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...