woox-2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Το ξέρω είναι αστείο παιδιά μπήκε μέσα στο πάνελ τις 65 τηλεόρασης μου ένα έντομο ,το οποίο φαίνεται σε άσπρο φόντο ιδιαίτερα, υπάρχει περίπτωση να πεθάνει και να μείνει εκεί κολλημένο ?? Προς το παρών είναι ζωντανό και κάνει βόλτες το άτιμο, τεσπας τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση? γιατί αν σε περίπτωση μείνει εκεί θα φαίνεται σαν καμένο pixel, τέλος ελπίζω να μην καλέσει και τους φίλους του, καλοκαίρι είναι κάτι το προσέγγισε
panos0100 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εχει μπει μεσα στην τηλεοραση ή απο εξω ειναι; τι εντομο ειναι μηπως ειναι κατσαριδα; μηπως ειναι αυτα τα μικρα τα μιγακια που πετανε; γιατι αυτα τα αρεσει το φως και η εικονα
GReaperEx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπες στο site της εταιρίας που φτιάχνει αυτές τις τηλεοράσεις και κατέβασε το πιο πρόσφατο firmware, θες αυτό που λέει "general bug-fixes". 19
woox-2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πανο είναι ένα μικρο μυγάκι αλλά φαίνεται και κάνει βόλτες αλλά είναι σε συγκεκριμένο σημείο αν πεθάνει θα μείνει εκεί ? είναι μέσα στο πάνελ εγώ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση φυσικά δεν θέλω ούτε να το πιέσω μην πεθάνει εκεί GReaperEx μπορείς να μου στείλεις link ? τι θα κάνει ακριβός αυτό ?
isay Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μπες στο site της εταιρίας που φτιάχνει αυτές τις τηλεοράσεις και κατέβασε το πιο πρόσφατο firmware, θες αυτό που λέει "general bug-fixes". Δακρυσα! 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Πανο είναι ένα μικρο μυγάκι αλλά φαίνεται και κάνει βόλτες αλλά είναι σε συγκεκριμένο σημείο αν πεθάνει θα μείνει εκεί ? είναι μέσα στο πάνελ εγώ δεν μπορώ να έχω πρόσβαση φυσικά δεν θέλω ούτε να το πιέσω μην πεθάνει εκεί GReaperEx μπορείς να μου στείλεις link ? τι θα κάνει ακριβός αυτό ? Μάλλον τρολλάρει, δεν υπάρχει πρόγραμμα να διώχνει έντομα. 2
woox-2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Νόμιζα ότι μπήκε σε λάθος θέμα τεσπας έκλεισα την τηλεόραση δεν ξέρω αν θα μετακινηθεί άπλα αυτό που φοβάμαι να μην πεθάνει εκεί γιατί θα φαίνεται σαν καμένο pixel και είναι έντονο
antbyron Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Προσπάθησε να το προσελκύσεις με εξωτερικό φως μπας και βγει. 1
woox-2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 το δοκίμασα δεν βλέπω να συγκινείται και κάτι αστείο τώρα αν πεθάνει δεν θα πέσει κάτω από μόνο του ? είναι δυνατόν να μείνει εκεί ? ας πεθάνει σε καμιά γωνιά του πάνελ τουλάχιστον και όχι στην μέση γιατί θα μου γα...ση την οθόνη αν δεν μετακινηθεί τις επόμενες μέρες θα πάρω το σέρβις να ρθει να το βγάλει τι στο διάολο ας την έκλειναν καλύτερα
hunter.back Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε με την ηλεκτρική σκούπα να το ρουφήξεις από το πλάι. Αν δεν δουλέψει, περίμενε να ψοφήσει για να μαζέψει και ξαναπροσπάθησε. 1
woox-2 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Νομίζω και να ψοφήσει αν δεν ψόφησε είδη. δεν νομίζω να πέσει κάτω θα μείνει εκεί, δεν ξέρω καν από που μπήκε για να χρησιμοποιήσω την σκούπα η τηλεόραση φαίνεται καλά σφραγισμένη, θα προσπαθήσω να δοκιμάσω ασφαλές λύσεις να μην τις κάνω και ζημία
bsp Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δοκιμασε τα σπρει καθαρισμου συμπιεσμενου αερα, προσπαθησε να το φυσήξεις, αλλα με προσοχη... http://www.plaisio.gr/xartopoleio/promitheies-grafeiou/katharistika/Q-Connect-Ozone-Friendly-Air-Duster-400Ml-KF04499B.htm
woox-2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Προς το παρών έκλεισα την τηλεοραση είναι ζωντανό και κάνει βόλτες σε όλοι την οθόνη δεν μπορώ να δοκιμάσω κάτι ειναι 65 αρα θα το τρεχω απο πισω, μακάρι να το ελεήσει ο θεός να βρει το δρόμο να βγει από εκεί που μπήκε άπλα σε κάποια φάση λογικά θα ψοφήσει ,ελπίζω να μην το κάνει στο κέντρο τις οθόνης, επειδή είμαι στην εγγύηση ακόμη αν τυχόν μείνει εκεί δεν ξέρω από το σέρβις τι μπορούν να κάνουν, αν μπορούν με κάποιο τρόπο να την απωθήσουν οι ίδιοι που ξέρουν το μοντέλο τις τηλεόρασης η αν την ανοίξουν, είναι λίγο άσχημο γιατί φαίνεται σαν καμένα πιξελ 1
woox-2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αυτά τα θέματα τα καλύπτει η εγγύηση ? μίλησα με την lg αλλά δεν ήταν ξεκάθαρη μου είπε εναπόκειται στο σέρβις τι θα αποφασίσει αλλά ο αντιπρόσωπος εδώ στο νησί ( μου είπανε ότι μπορούνε να έρθουν να πάρουν την τηλεόραση να τη καθαρίσουν κτλ) εσείς τι πιστεύεται, η τηλεόραση είναι 6 μηνών ? με 2 χρόνια εγγύηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα