Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερο deal παντως για αγορα ειναι να βαλει καποιος alpha bank wallet να παρει 10ευρη δωροεπιταγη απο κωτσοβολο και να παρει την ετησια 25 ευρω.

Δημοσ.

Καλυτερο deal παντως για αγορα ειναι να βαλει καποιος alpha bank wallet να παρει 10ευρη δωροεπιταγη απο κωτσοβολο και να παρει την ετησια 25 ευρω.

Αυτό έκανα με 2 κάρτες εγώ, και μου πήγαν 35+35=70

-10€ δωροεπιταγη σύνολο 60€ για 2 χρονακια :)

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το ήξερα το wallet και Κωτσοβολο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Δημοσ.

Ρε παιδιά γπροσπαθω να κάνω επεκταση από το στορ και ενώ έχω λεφτά μου ζητάει να βάλω η κάρτα ή πειπαλ.ειναι υποχρεωτικά αυτα;από την στιγμή που έχω χρήματα μέσα γιατί το ζητάει αυτό.και εγώ πήρα Μάι κάρτα από μαξπλει και τώρα την έχω βάλει και δεν ξέρω τι να κανω

Δημοσ.

Βγάλε μια προπληρωμένη (Visa ή Mastercard), έστω και με 5€ μέσα, και χρησιμοποίησε αυτή.

Επίσης την ίδια μπορείς να χρησιμοποιήσεις και στο paypal.

Οπότε με ένα σμπάρο...

Δημοσ.

Θέλει τράπεζα δηλαδή.τι βλακείες είναι αυτές σώνει και καλά αφού έχω υπολοιπο στον λογαριασμό.εντωμεταξυ έχω πειπαλ αλλά το έχω βάλει σε δευτερο λογαριασμό της κοπελιάς και δεν μπορώ να το βάλω και στο δικό μου λογαριασμό.

Δημοσ.

Θέλει τράπεζα δηλαδή.τι βλακείες είναι αυτές σώνει και καλά αφού έχω υπολοιπο στον λογαριασμό.εντωμεταξυ έχω πειπαλ αλλά το έχω βάλει σε δευτερο λογαριασμό της κοπελιάς και δεν μπορώ να το βάλω και στο δικό μου λογαριασμό.

Το δοκίμασες και δεν σε αφήνει;Οταν ήθελα να περάσω το Paypal σε άλλο account+PS4 το έσβησα πρώτα απο το 1 γιατί σκέφτηκα οτι μπορεί να μπλοκάρει το Paypal.

• Like 1
Δημοσ.

Πώς σβήνει από τον άλλο λογαριασμό;να θες να τους δώσεις λεφτά και να μην θελουν

Τους τα εχεις δωσει ηδη αφου ειναι στο wallet σου :)
  • Like 2
Δημοσ.

Παίδες δηλαδή αν πάρω κάρτα και την βάλω ενώ έχω ήδη συνδρομή θα ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο συν το υπόλοιπο που έχω έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...