Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με prepaid psn κάρτες από το ίντερνετ βγαίνει στα 63.50 για 2 χρόνια συνδρομή (31.75€ ο χρόνος)

Κι εγω αυτο σκεφτηκα και πηρα prepaid, αλλα τωρα δεν μπορω να αγορασω απο το PS Store τη συνδρομη!!!

Εχει φαει κολλημα μεγαλο μαλλον, ουτε μεσα απο το PS4 γινεται, μου πεταει ασχετα errors.

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλεπω πολλες μαζεμενες προσφορες για Playstation αυτη την περιοδο εχει συμβει κατι η απλα καποιο καταστημα χαμηλωσε την τιμη και ολα τα αλλα καναν price match?

Δημοσ.

μια χαρα! χτυπησα 24 μηνες με 63 ευρω! 2 χρονακια ξενοιασιάς ^_^

Με prepaid psn κάρτες από το ίντερνετ βγαίνει στα 63.50 για 2 χρόνια συνδρομή (31.75€ ο χρόνος)

Ε ναι. Το πιο έξυπνο combo των τελευταίων ημερών. Αν και είπα οτι δε θα συνέχιζα το plus, γιατί δίνει σκουπίδια τους περισσότερους μήνες, με 31,75 τον χρόνο λύγισα.

Ευχαριστώ για την ιδέα.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα πως γίνεται αυτό με το combo και τις prepaid.

Μπορεί να βοηθήσει κάνεις με links?

Αγοράζεις από Maxplay.gr, δύο κάρτες προπληρωμένες. Μία των 20 Ευρώ (κόστος 18.50) και μία των 50 Ευρώ (κόστος 45). Άρα έχεις έτσι στον λογαριασμό σου 70 Ευρώ (2 Συνδρομές δηλαδή μπορείς να αγοράσεις) έχοντας πληρώσει 63.5 Ευρώ. Αυτά τα ολίγα και αναλυτικά.

Επόμενο μάθημα, Τελεστές Δημιουργίας και Καταστροφής. :P

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα 20€ στο wallet και δοκίμασα το απόγευμα και μου έβγαζε το ποσό από το wallet (20).

Τώρα αφού "φόρτωσα" άλλα 50 για να πάρω την συνδρομή, δεν μου βγάζει πλέον κανένα ποσό στο "funds from wallet"

Είπα ότι πάει έκλεισε το backdoor αλλά και κάτι άλλο που δοκίμασα να αγοράσω πάλι δεν έβγαλε ποσό στο wallet.

Sto account το ποσό φαίνεται κανονικά.

Λέτε να έφαγε κάποιο κώλυμα το psn ή κλείσανε "την πόρτα" ?

Τελικά δούλεψε.

Δεν εμφάνιζε ποσό στο wallet γιατί το διαθέσιμο υπόλοιπο υπερκάλυπτε το ποσό αγοράς.

Επεξ/σία από NewGascp
Δημοσ.

Αγορασα και γω μια απο το eshop του public.. Δεν εχει μεταφορικα οποτε why not..

Καιρός ήταν, πάρε και δεύτερη

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...