Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα θετικά της παραλαβής από το κατάστημα είναι και το κουτί το οποίο μπορεί να αντικατάστησει κάποιο χαλασμένο. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι σε αυτή τη τιμή;

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα θετικά της παραλαβής από το κατάστημα είναι και το κουτί το οποίο μπορεί να αντικατάστησει κάποιο χαλασμένο. Ξέρει κανείς μέχρι πότε θα είναι σε αυτή τη τιμή;

Ποιο κουτί;

Δημοσ.

Παιδιά είμαι καινούργιος στον κόσμο του ps4. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο αξίζει να κάνω συνδρομή ;

Δημοσ.

Μόλις πήρα δύο από ΜΜ.στο ράφι τις έχουν με τιμή 50.πιείτε τους ότι την έχουν 34,99 στο σάιτ, ότι δεν είναι τιμή web μόνο και θα σας την αφήσουν στην τιμή που πρέπει.στο ταμείο με ρώτησαν πως την πήρα σε αυτή/ τιμή και φώναξαν τον υπεύθυνο.όλα καλά όμως.με τρώει να πάρω και μια από το store καβάτζα.Ημερομηνία λήξης δεν γράφουν, το ίδιο και η 3μήνη που με είχαν δώσει με την κονσόλα, την έβαλα μετά ένα χρόνο και την πήρε κανονικά

Δημοσ.

Παιδιά είμαι καινούργιος στον κόσμο του ps4. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο αξίζει να κάνω συνδρομή ;

Για να μπορεις να παιξεις Online σε οποια παιχνιδια εχουν και επισης για να αγοραζεις παιχνιδια ή γενικα προιοντα απο το ψηφιακο store του playstation με εκπτωση οποτε υπαρχουν. Επισης εχεις προσβαση και σε ειδικα wallpapers οσο εισαι συνδρομιτης εκτος των αλλων.

Μόλις πήρα δύο από ΜΜ.στο ράφι τις έχουν με τιμή 50.πιείτε τους ότι την έχουν 34,99 στο σάιτ,

Ουτως ή αλλως αυτη η προσφορα θα ισχυει για λιγες μερες και μετα θα κανουμε παλι πολυ καιρο να δουμε τετοια τιμη και στα καταστηματα κιολας,αρα σιγα μην κατσουν να αλλαζουν καρτελακια για λιγες μερες :P

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις πήρα την κάρτα από Κωτσόβολο. Από πίσω η κάρτα γράφει ότι έχει ημερομηνία λήξης 12 μήνες από την αγορά της. Στο τέλος αναφέρεται.

Δημοσ.

Μόλις πήρα την κάρτα από Κωτσόβολο. Από πίσω η κάρτα γράφει ότι έχει ημερομηνία λήξης 12 μήνες από την αγορά της. Στο τέλος αναφέρεται.

Και που ξέρει η κάρτα πότε αγοράστηκε; Πες της ψέματα ότι έχουμε 2018.

:P

• Like 4
Δημοσ.

Οχι δυστηχως το παιχνιδι πωλειται πλεον ξεχωριστα στα 10ευρω. Βεβαια σε σχεση με το προηγουμενο που ηταν 50ευρω+το παιχνιδι,τωρα αν αγορασεις την συνδρομη μαζι με το παιχνιδι σου βγαινει 5ευρω φθηνοτερα απο το προηγουμενο bundle.

Εχεις καποιο link για το παραπανω?

Άκυρο έληξε (μάλλον σήμερα).

Όντως 35+9.99 βγαίνει φθηνότερα απ' την «παλιά» προσφορά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...