stelios18120 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέχρι πόσες ετήσιες μπορείς να βάλεις; Υπάρχει όριο;
Bourdoulas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Πάρτε τώρα γιατί τέτοια τιμή σε δύο χρόνια πάλι. 1
hasiotis_john Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Έχω δει την ίδια ερώτηση σε φόρουμ της sony και η απάντηση είναι άπειρα!Υπάρχουν χρήστες που έχουν φορτώσει μέχρι το 2020 (με εκπτώσεις από black friday για παράδειγμα).Η δική μου γνώμη είναι πως σε ανάλογες προσφορές, που γλυτώνεις από 10-20 ευρώ, καλό είναι να κάνεις 2-3 χρονάκια επέκταση. Γενικά τέτοια έκπτωση βλέπουμε κάθε 2 χρόνια περίπου, μπορεί και παραπάνω!ΔΕΝ υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να γλυτώσεις περισσότερα λεφτά σε μελλοντικές προσφορές, οπότε δεν θα γίνει και τίποτα αν για παράδειγμα χάσεις και κάνα 5ευρω σε λίγο καλύτερη προσφορά. Τα οφέλη που έχεις με 35 ευρώ το χρόνο με την συνδρομή είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και είναι πανεύκολο να ενημερωθείς για τα πλεονεκτήματα.Σκέψου μόνο το Life is Strange που παίρνεις τον συγκεκριμένο μήνα, που προσωπικά για μένα είναι ένα διαμάντι για όλους τους gamers! 35 ευρώ κοστίζει στο Skroutz. Κάνεις απόσβεση των χρημάτων σχεδόν από τον πρώτο μήνα! (και έχεις άλλους 11) 3
malamask Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Με κάρτα psn (όχι plus) γίνεται ανανέωση στη συνδρομή plus; (Τελευταίο off topic συγγνώμη)
manosmanos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εχει κατα καιρους προσφορες στην ετησια συνδρομη.. οπως αυτη με το star wars που αν καποιος ηθελε το game ηταν κσλυτερη απο αυτη κατα τη γνωμη μου 1
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πότε να λήγει αυτή ρε παιδιά.... αν δε θέλεις να τη βάλεις τώρα? φαντάζομαι για κανα εξάμηνο θα λειτουργεί έτσι?
djkokalis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μακάρι να υπάρξει κάτι ανάλογο και για xbox live
Innersense Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πότε να λήγει αυτή ρε παιδιά.... αν δε θέλεις να τη βάλεις τώρα? φαντάζομαι για κανα εξάμηνο θα λειτουργεί έτσι? Γνωρίζει να απαντήσει κάποιος σε αυτό;
KoGi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αν παρει στο χερι καποιος μια ετησια PS+ καρτα, ας μας πει την ημερομηνια ληξης, κι απο που την πηρε! Φανταζομαι οτι πριν απο 12/2017 δε θα ειναι. Απ'οτι ειδα μονο το public στελνει ακομη και μια καρτα με δωρεαν μεταφορικα. Οι αλλοι μονο αν παρεις τρεις!!
fazer 1000 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 θα ρωτησω κι εγω οπως ρωτησαν και οι αλλοι αν ξερει καποιος αν εχουν ημερομηνια ληξης οι καρτες ευχαριστω ts
coyote2 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει να απαντήσει κάποιος σε αυτό; δε πηγα ακομη θα πάω το βράδυ και θα σας πω κάντε κράτηση στο μαγαζι για σιγουρια http://community.us....e/td-p/42323447 εδω λενε διάφορα
pankostas Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Λοιπον....35.01€ απο Public μολις πατησα καλαθι αγορων. Και τωρα διαπιστωσα οτι μπορεις να μπεις κατευθειαν στο site του playstation και να κανεις απο εκει την αγορα.
hasiotis_john Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Θα σας πω από τις προηγούμενες κάρτες που έχω πάρει (ακόμα δεν πήγα για τις παραπάνω) !Στις αρχικές που είχα πάρει τις 12μηνες, είχαν πάνω από ένα χρόνο περιθώριο να λήξουν.Στις τελευταίες τρίμηνες όμως που πήρα πριν 2 χρόνια (έχω ακόμα τα χαρτάκια), ΔΕΝ έχουν πάνω ημ. λήξης.Πιστεύω πως πλέον δεν λήγουν, αλλά όπως και να έχει δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν λήξη λιγότερη από ένα χρόνο! Λοιπον....35.01€ απο Public μολις πατησα καλαθι αγορων. Και τωρα διαπιστωσα οτι μπορεις να μπεις κατευθειαν στο site του playstation και να κανεις απο εκει την αγορα. Αν γίνετε και έτσι, ακόμα καλύτερα. Απλά όσοι έχουμε κάρτες που δίνουν μπόνους (πχ alpha bank στον Κότσο ή Εθνική στο public + οι πόντοι του ίδιου του καταστήματος) καλύτερα να παραλάβουμε από το κατάστημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα