Προς το περιεχόμενο

επιτέλους κ ενα σωστό μέτρο γιά τό parking ...

aristos12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ταράχτε σέ πρόστιμα τά 2ποδα ζώα πού βάζουν στό δρόμο ...καρέκλες - ψυγεία - κρεβάτια - καφάσια κλπ,

γιά νά μήν παρκάρει αλλο αμάξι στίς θέσεις αυτές ,

εκτός από τό δικό τους ....

(αρκεί βέβαια νά μήν μείνουν ολα αυτά μόνο στά ...χαρτιά )

http://luben.tv/stream/116329

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλεπω να βαζουν πινακίδες και στις καρέκλες, ανεφάρμοστο μετρο, εκτος αν παραφυλάει ο ζητάς για να δεις ποιος βάζει τις καρέκλες.

Απο νόμους καλά είμαστε. Στην εφαρμογή είναι το θέμα.

Εδώ σε ένα δρόμο λίγο πιο κάτω απο εμένα, παρκάρουν 3 αυτοκίνητα και με τις 4 ρόδες πάνω στο πεζοδρόμιο, και δεν τους κάνουν τίποτα.

• Like 6

Aυτoί πoυ ανεγείρoυν oικoδoμές μέσα σε κατoικημένες περιoχές ή εκτελoύν άλλα έργα και καταλαμβάνoυν oλόκληρo τo πεζoδρόμιo μπρoστά από την oικoδoμή ή τo έργo, υπoχρεoύνται να κατασκευάσoυν πρόσθετo πεζoδρόμιo ή να πάρoυν άλλα κατάλληλα μέτρα για την ασφαλή διέλευση των πεζών.

Καλό ε?

• Like 2

Ατάκες εντυπωσιασμού.

Όπως ειπώθηκε, νόμος για "παράνομη κατάληψη οδοστρώματος" ήδη υπάρχει. Και αναφορικά με τα κασόνια και τις καρέκλες, δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ποιος τα έβαλε.

Ας ξεκινήσουν κάποια στιγμή να κάνουν τα βασικά (πχ οχήματα που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια, διαβάσεις, ράμπες αμεα, κλπ να απομακρύνονται με γερανό ή να κλειδώνονται με δαγκάνες μέχρι να τα "σκάσει" ο παραβάτης) και θα είμαστε ευχαριστημένοι.

• Like 4

Και αναφορικά με τα κασόνια και τις καρέκλες, δεν μπορεί να τεκμηριωθεί ποιος τα έβαλε.

Για κάνε πως τα κουνάς, και θα τεκμηριωθεί σε χρόνο DT.

• Like 8

αυτό ίσχυε παντα. η καταληψη οδοστρωματος ηταν αυτοφωρο και δε ξερω αν ειχε και προστιμο. τουλάχιστον τώρα που θα γίνει ντορος ελπίζω οι περιπτεραδες να παρουν τις algida, εβγα κτλ ταμπελες και να τις βαλουν στο.........

Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος που οταν βλέπει καρέκλες κτλπ αηδιες απλα τις κάνει στην άκρη. Εχω τσακωθεί άπειρες φορές μάλιστα μπροστά στον ιδιοκτήτη καμια 5ετια πριν πέταξα πλαστική καρέκλα στον καδο (ανακύκλωσης βέβαια :D). Γενικά αν δεν εχεις καινούργιο αμάξι το κάνεις χωρίς φόβο.

Υγ. Μηχανάκια μην κουνάτε μόνο γιατί είναι παράνομη η μετακίνησή τους.

• Like 1

Το μονο σωστο ειναι να νοικιασεις σπιτι με γκαραζ. Το προβλημα με το παρκινγκ θα κυθει οταν τρεξει η οικοδομη, αν δεν κανω λαθος ειν;ι υποχρεωτικο να εχουν γκαραζ οι νεες οικοδομες. Δηλαδη το προβλημα θα λυθει οταν πεθανουμε. Για αυτο νοικιαζεις σπιτι με γκαρας και τελος.

Το μονο σωστο ειναι να νοικιασεις σπιτι με γκαραζ. Το προβλημα με το παρκινγκ θα κυθει οταν τρεξει η οικοδομη, αν δεν κανω λαθος ειν;ι υποχρεωτικο να εχουν γκαραζ οι νεες οικοδομες. Δηλαδη το προβλημα θα λυθει οταν πεθανουμε. Για αυτο νοικιαζεις σπιτι με γκαρας και τελος.

Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα. Αν ο άλλος βλέπει πως 15 χρόνια τώρα παρκάρει κάθε μέρα παράνομα και δεν του έχουν πει τίποτα, πολύ δύσκολα θα τον πείσει κάτι να αλλάξει τις συνήθειες του. Αν το παράνομο παρκάρισμα έχει μηδενικό κόστος, δεν υπάρχει λόγος. Αν του έρχετε 40€ μπουγιουρντί κάθε φορά, να δεις πως θα βρεθούν θέσεις πάρκινγκ...

• Like 1

Ὅπως ἀνέγνωσα παναπάνω, ὅλα τά σχόλια εἶναι εὔστοχα.

Ἀπλά καί δικαιολογημένα κανεῖς δέν πείθεται πλέον ὅτι τό μέτρο θά εφαρμοστῃ στήν πράξη..(ἔχει τύχει νά παίξω ξύλο γιά το ἔν λόγῳ θέμα!)

Ὅπως ἀνέγνωσα παναπάνω, ὅλα τά σχόλια εἶναι εὔστοχα.

Ἀπλά καί δικαιολογημένα κανεῖς δέν πείθεται πλέον ὅτι τό μέτρο θά εφαρμοστῃ στήν πράξη..(ἔχει τύχει νά παίξω ξύλο γιά το ἔν λόγῳ θέμα!)

Σταμάτα please αν μπορείς γράφεις πολυτονικό. Και ειδικά στη δημοτική. Μου φέρνει αναγούλα. Κάνε τη ζωή σου εύκολη.

Σταμάτα please αν μπορείς γράφεις πολυτονικό. Και ειδικά στη δημοτική. Μου φέρνει αναγούλα. Κάνε τη ζωή σου εύκολη.

(off topic)

Ούτε εμένα μου αρέσει προσωπικά αλλά δικαίωμα του είναι. Εδώ άλλοι δεν βάζουν τόνους. Ότι δεν μας αρέσει απλά το προσπερνάμε δίχως να μας πέφτει λόγος (δεν είναι και greeklish).

Και εμένα μου φέρνουν αναγούλα τα posts χωρίς τόνους. Τα περισσότερα τα προσπερνώ. Ε και;

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...