Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους εχω τα εξεις parts zalman r1 , thermaltake smart se 630  θα μ δωσουν και εναν ssd 240gb και ειμαι κομπλε να τονισω το build προοριζεται γ τον αδερφο μου π δουλευει αυτοματισμους σε πλοια και το pc προοριζεται γ να ανοιγει προγραμματα αυτοματισμου .Aυτα π δεν εχω ειναι μητρικη ,cpu ,ραμ το budjet moy ειναι 185 ευρω σε αυτα τα λεφτα τι μπορω να παρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτά τα χρήματα είναι περιορισμένες οι δυνατότητες και η επιλογή μία, η οποία απ'την άλλη δεν ξέρω αν τον καλύψει :

post-233997-0-67495700-1496957498_thumb.png

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 3
Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα είναι περιορισμένες οι δυνατότητες και η επιλογή μία, η οποία απ'την άλλη δεν ξέρω αν τον καλύψει :

απο ποιο καταστημα ειναι αυτα ?

Δημοσ.

wraia by the way εχω ενα σετ με εναν χεον χ3363 8gb 1600 και μια μητρικη asus p5e3 deluxe  να του βαλω αυτο το συστημα και ν δω πως παει η αν προχωρήσω στην σύνθεση σου ?

Δημοσ.

Κάνε την δοκιμή σου με αυτά που σκέφτεσαι, και αν δεν σε ικανοποιούν δες τα καινούργια.

mia ερωτηση αυτη εδω η ψηκτρα nh u9s χωραει στο ζαλμαν ρ1

Δημοσ.

CPU: G4560

Motherboard: MSI B250M Pro-VD

RAM: 4GB DDR4

Σε MG Manager και PriveShop κοστίζουν 179 και 177 ευρώ αντίστοιχα χωρίς μεταφορικά και αντικαταβολή.

τελικα κατελειξα σε  , g3258 ,  μια 8αρα ραμ και μια μητρικη z87 , z97 η β85 

Δημοσ.

κακώς , η cpu παλια και αργη

η μητρική δυσαναλογα ακριβη

καλύτερα 

Η110 m/b

g4560

2x4GB DDR4 φθηνη 2133 ή 2400

den θελω μικρο atx μητρικη ατχ ψαχνω  ο επεξεργαστης γ εφαρμογες αυτοματισμου και ιντερνετ θεωρώ καλος ειναι αν στα 185 περνω ατχ μητρικη επεξεργαστη και ραμ καινουργια κομματια θα το συζήταγα αλλα ελα π δεν βρίσκω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...