masteripper Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Απλώς μην το ψάχνεις....κάνε ότι θέλει...πέρασε το μάθημα του και απλώς συνέχισε την ζωή του.... Εδώ εγώ είχα καθηγητή που μου το επαιζε guru και σε μια εργασία που υπήρχε μια άσκηση με πολύ συγκεκριμένους περιορισμούς ...στο τέλος όταν παρουσίασε την επίλυση είχε αφήσει εκτός όλους τους περιορισμούς.... Και όπως είπε και ο @johnyboy όταν θα βγείς στην αγορά εργασίας θα δεις κάτι "φελούς" κάτσε καλά....ας είναι καλά τα αγαπητιλίκια....για να μην πιάσουμε περιπτώσεις με "ασθενές" φύλλο που το κάθε πεινασμένο υψηλόβαθμο στέλεχος την σπρώχνει μπας και του κάτσει και αυτή νομίζει ότι είναι η "εκλεκτή" του Θεού...
skiabox Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μια χαρά πλεονέκτημα πρέπει να έχει αυτός που πηγαίνει θεωρία. Εμείς δηλαδή που σε κάποια φάση των σπουδών μας καθόμασταν σχολή 8 το πρωί με 8-9 το βράδυ είμαστε οι μαλάκες και τα κορόιδα ενώ ο άλλος που δεν πηγαίνει είναι ο έξυπνος της υπόθεσης. Την καραμέλα περι φοιτητών που δουλεύουν την ακούω βερεσέ. Όταν δεν μας συμφέρει και δεν μας βουλεύει πετάμε αυτή την καραμέλα για να δικαιολογήσουμε και όλους τους υπόλοιπους. Σε εμάς ελάχιστοι ήταν αυτοί που δεν πήγαιναν θεωρίες επειδή εργαζόντουσαν. Ένας μάγκας καθηγητής που είχαμε 1ο εξάμηνο έδινε μια λίστα στο τέλος της εξέτασης και πέραν των παρουσιών από τα μαθήματα, οι φοιτητές δήλωναν αν εργαζόντουσαν και ο καθηγητής έπραττε αναλόγως. Ευτυχώς δηλαδή στην δική μου σχολή οι καθηγητές έβαζαν θέματα που τα έκαναν στην αίθουσα και έτσι όσοι παρακολουθούσαμε ήμασταν οι κερδισμένοι της υπόθεσης, οι ρέμπελοι κοβόντουσαν στα μαθήματα και έδιναν ξανά και ξανά μέχρι που έκαναν 7-8 και βάλε για να τελειώσουν μια σχολή με 4 έτη κανονικό πρόγραμμα. Και όταν μιλάω για πλεονέκτημα στο τέλος, εννοώ αυτός που φέρνει βαθμολογία 4-4.5 να γίνεται 5. Το 3-3.5 δεν στο κάνουν 5. Ούτε αν έχεις πάνω από 5 δεν αυξάνουν το βαθμό. Το αν γουστάρεις τον καθηγητή είναι δικό σου θέμα. Και εμείς δεν γουστάραμε καθηγητές αλλά πηγαίναμε στα μαθήματα. Ας θεσπίσει το κράτος έναν σωστό θεσμό αξιολόγησης και να κρίνονται οι καθηγητές από εκεί. Περιμένεις να θεσπίσει αξιολόγηση κάποιος που υπόσχεται κάθε εβδομάδα ότι δε θα απολυθεί ούτε ένας; Γελάσαμε πάλι σήμερα. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Έχουμε αξιολογήσεις αλλά περνάνε silently οι κακές. Στο προηγούμενο εξάμηνο ο τύπος είχε ένα μάθημα και στο εργαστήριο είχαμε συνεργάτη του ΤΕΙ. Αυτός ο τύπος δεν έκανε μάθημα, και απλά διάβαζε τις διαφάνειες. Κάποια στιγμή βλέπουμε τον καθηγητή για τον οποίο μιλάμε στο θέμα, και μας λέει ότι το ξέρει πως ο καθηγητής του εργαστηρίου δεν κάνει μάθημα. Κανονική κοροϊδία.
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Περιμένεις να θεσπίσει αξιολόγηση κάποιος που υπόσχεται κάθε εβδομάδα ότι δε θα απολυθεί ούτε ένας; Γελάσαμε πάλι σήμερα. Είπα οτι αν θέλουμε να φύγουν οι καθηγητές που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους πρέπει να γίνει αξιολόγηση από το κράτος. Δεν ξέρω με τι τρόπο θα το κάνουν και ούτε με ενδιαφέρει. Αν δεν γίνει απλά θα τρώει ο άλλος στην μάπα τον κακό καθηγητή. Σε κάθε περίπτωση το αν θα απολυθεί ο καθηγητής ή οχι, δεν αλλάζει κάτι στην άποψή μου οτι οι θεωρείες πρέπει να παρακολουθούνται υποχρεωτικά όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του εξωτερικού.
Silverage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Είπα οτι αν θέλουμε να φύγουν οι καθηγητές που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους πρέπει να γίνει αξιολόγηση από το κράτος. Δεν ξέρω με τι τρόπο θα το κάνουν και ούτε με ενδιαφέρει. Αν δεν γίνει απλά θα τρώει ο άλλος στην μάπα τον κακό καθηγητή. Σε κάθε περίπτωση το αν θα απολυθεί ο καθηγητής ή οχι, δεν αλλάζει κάτι στην άποψή μου οτι οι θεωρείες πρέπει να παρακολουθούνται υποχρεωτικά όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του εξωτερικού. Και όποιος δουλέυει παίρνει τα 3 μου;
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Βασίλη συμφωνώ σε αυτό για τις θεωρίες όμως με μία ένσταση. Να είναι θεωρίες. Το να αποκαλούμε θεωρία της Java κάτι που στην ουσία είναι μόνο κώδικας είναι αστείο. Κανονικά στην εξέταση έπρεπε να είχαμε ερωτήσεις τύπου, όταν κάνεις String x; τι φτιάχτηκε; Το οποίο όσο προφανές και να φαίνεται, 8/10 το κάνουν λάθος. Και όποιος δουλέυει παίρνει τα 3 μου; Και να πω ότι έχουμε κοπέλα στη σχολή που δουλεύει και δεν πάει σε θεωρίες, όμως γράφει βαθμούς γιατί ξέρει τι της γίνεται.
najinblue3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Dinos θα σου προτεινω οτι ειπε ο πανθηρας, αγνοησε τον και κανε τη δουλεια σου, στο τει που σπουδασα πληροφορικη ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με καθηγητη θεωρια πληροφοριας, απλα τον αγνοησα οσο ελιτιστης το επαιζε και απλα εκατσα περασα το μαθημα χωρις πολλα πολλα
SakislolGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Είπα οτι αν θέλουμε να φύγουν οι καθηγητές που δεν κάνουν καλά την δουλειά τους πρέπει να γίνει αξιολόγηση από το κράτος. Δεν ξέρω με τι τρόπο θα το κάνουν και ούτε με ενδιαφέρει. Αν δεν γίνει απλά θα τρώει ο άλλος στην μάπα τον κακό καθηγητή. Σε κάθε περίπτωση το αν θα απολυθεί ο καθηγητής ή οχι, δεν αλλάζει κάτι στην άποψή μου οτι οι θεωρείες πρέπει να παρακολουθούνται υποχρεωτικά όπως γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη του εξωτερικού. οταν το 70% του προσωπικού είναι έκτακτοι πως θα γίνει αξιολόγηση? δεν γίνεται! πρώτα λύσε το πρόβλημα με το ελάχιστο μόνιμο προσωπικό... @τς ναι σιγά μην κοίταγε τα imports.
Βασίλης_29 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και όποιος δουλέυει παίρνει τα 3 μου; Μην ρωτάς εμένα, πες στα σε φοιτητές του εξωτερικού που οι θεωρίες είναι υποχρεωτικές και δεν υπάρχουν αυτές οι καραμέλες. Μόνο στην Ελλάδα της δήθεν δωρεάν παιδείας των χαλαρών σπουδών και της προαιρετικότητας ακούω αυτές τις καραμέλες. οταν το 70% του προσωπικού είναι έκτακτοι πως θα γίνει αξιολόγηση? δεν γίνεται! πρώτα λύσε το πρόβλημα με το ελάχιστο μόνιμο προσωπικό... @τς ναι σιγά μην κοίταγε τα imports. Τι εννοείς να λυθεί το πρόβλημα με το μόνιμο προσωπικό; Να ξεκινήσει η αξιολόγηση από αυτούς; Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Σε κάθε περίπτωση αν δεν γίνει κάτι θα υπάρχουν οι καθηγητές με τις εν λόγω συμπεριφορές. Βασίλη συμφωνώ σε αυτό για τις θεωρίες όμως με μία ένσταση. Να είναι θεωρίες. Το να αποκαλούμε θεωρία της Java κάτι που στην ουσία είναι μόνο κώδικας είναι αστείο. Κανονικά στην εξέταση έπρεπε να είχαμε ερωτήσεις τύπου, όταν κάνεις String x; τι φτιάχτηκε; Το οποίο όσο προφανές και να φαίνεται, 8/10 το κάνουν λάθος. Και να πω ότι έχουμε κοπέλα στη σχολή που δουλεύει και δεν πάει σε θεωρίες, όμως γράφει βαθμούς γιατί ξέρει τι της γίνεται. Κάθε σχολή έχει διαφορετικό τρόπο διδασκαλίας λόγω αντικειμένου, η πληροφορική που έχεις κώδικες και όλα τα σχετικά είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Όσο για την κοπέλα, μπράβο της. Σε εμάς αντίθετα θυμάμαι έπεφτε κόψιμο αρκετών φοιτητών και η δικαιολογία τους ήταν οτι αυτά δεν τα είχε το βιβλίο ή οι σημειώσεις καθηγητή αλλά τα έκανε στην αίθουσα που δεν ήμασταν.... Που σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμα και σημειώσεις από άλλον να έπαιρνες, έπρεπε να ήσουν στην παράδοση για να καταλάβεις διάφορα πράγματα και να λύσεις την άσκηση χωρίς να την μάθεις παπαγαλέ. 1
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πρέπει να είχες ξανανοίξει παρόμοιο θέμα από ότι θυμάμαι αυτό με τον προγραμματισμό στο χαρτί με τρέλαινε κι εμένα θυμάμαι σε αναβαθμολόγηση java που είχα πάει να δώσω, με κόβει ενώ περίμενα ~9-10 ξέρω γω όταν πήγα και είδα το γραπτό, δεν είχε τίποτα διορθωμένο πάνω του ή κάποια παρατήρηση του λέω μια χαρά είναι γιατί κόπηκε? η απάντηση δεν κάνει compile από το χαρτί με τα μάτια χαχααχαχαχ καλά για εργαστήρια που δεν ήξερε να γράψει 5 γραμμές δεν συζητάω ανάθεμα αν είχε γράψει ποτέ κάτι 4
paylidis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Έχω 1.5 χρόνο ακόμα, οκ, απλά έχω ισχυρή προσωπικότητα και δεν μπορώ να ανέχομαι μαλακίες. Μου ύψωσε φωνή όταν ρώτησα γιατί GUI σε χαρτί και τα πήρα. ξεπερασε το γιατι δε προκειται να βρεις δουλεια μετα τον 1.5 χρόνο που εχεις ακομα... ολοι μας τα εχουμε περάσει αυτα, τα δεχεσαι και ας διαφωνείς και προσπερνάς. το πιο πολυ που μπορεις να του κανεις ειναι αρνητικη αξιολογηση στο τέλος του εξαμήνου (αν υπαρχει ακομα και δεν την κατηργησαν την αξιολόγηση οι επιβραβευτες του μετρίου)
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 πρέπει να είχες ξανανοίξει παρόμοιο θέμα από ότι θυμάμαι αυτό με τον προγραμματισμό στο χαρτί με τρέλαινε κι εμένα θυμάμαι σε αναβαθμολόγηση java που είχα πάει να δώσω, με κόβει ενώ περίμενα ~9-10 ξέρω γω όταν πήγα και είδα το γραπτό, δεν είχε τίποτα διορθωμένο πάνω του ή κάποια παρατήρηση του λέω μια χαρά είναι γιατί κόπηκε? η απάντηση δεν κάνει compile από το χαρτί με τα μάτια χαχααχαχαχ καλά για εργαστήρια που δεν ήξερε να γράψει 5 γραμμές δεν συζητάω ανάθεμα αν είχε γράψει ποτέ κάτι Αυτό με τη Java που έπαθες εσύ το έπαθα εγώ με C++. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο είναι η κατάσταση. Λίγοι είναι καλοί πραγματικά. Ο τύπος γυρνάει και μου λέει, "όταν γίνεις καθηγητής θα με καταλάβεις" και του απαντάω μέσα στην τάξη "γιατί να κάνω τέτοιο κακό στον εαυτό μου;" Ίσως δεν έπρεπε να το παίξω τόσο άγρια αλλά με έβγαλε από τα ρούχα μου. Επίσης την πέφτει και στις φοιτήτριες και ούτε καν διακριτικά.
tsioulak Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 (αρκετα) Παλιοτερα δεν τα κανανε τοσο συχνα οι καθηγητες επειδη φοβοντουσαν για το αμαξι τους κλπ, δυστυχως εδω και τουλαχιστον μια 10ετια αυτα δεν ισχυουν πλεον και μονο το χτισιμο του καθηγητη μπορει να κανει δουλεια.Οποτε ή τριξε τα δοντια σου, καταπιετα ολα και προσπαθησε οσο μπορεις για να περασεις με 5 ή ξεκινα το γλυψιμο.
SakislolGR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Αυτό με τη Java που έπαθες εσύ το έπαθα εγώ με C++. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο είναι η κατάσταση. Λίγοι είναι καλοί πραγματικά. Ο τύπος γυρνάει και μου λέει, "όταν γίνεις καθηγητής θα με καταλάβεις" και του απαντάω μέσα στην τάξη "γιατί να κάνω τέτοιο κακό στον εαυτό μου;" Ίσως δεν έπρεπε να το παίξω τόσο άγρια αλλά με έβγαλε από τα ρούχα μου. Επίσης την πέφτει και στις φοιτήτριες και ούτε καν διακριτικά. Και εσένα τι σε νοιάζει που την πέφτει στις φοιτήτριες... είναι απολύτως λογικό! η καλύτερη ηλικία, φρέσκο πράμα και να μην πιάσει λίγο... όσο για το θέμα σου, από αυτά που λες φαίνεσαι αρκετά αντιδραστικός. Όπως σου είπα κοίτα να χαλαρώσεις και να πας με τα νερά του κάθε καθηγητή. Και μλκας να είναι ο συγκεκριμένος που λες (που μάλλον είναι), δεν είσαι εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης. Μικρε σου είπα :P άσε τους τσαμπουκάδες και μην το παίζεις έξυπνος στον καθηγητή σου. Και εγώ αν ήμουν καθηγητής το ίδιο θα έκανα... αν μου την έβγαινε κάποιος θα φρόντιζα να πάρει πτυχίο μετά από 7 χρόνια.
randomcat Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Και εσένα τι σε νοιάζει που την πέφτει στις φοιτήτριες... είναι απολύτως λογικό! η καλύτερη ηλικία, φρέσκο πράμα και να μην πιάσει λίγο... όσο για το θέμα σου, από αυτά που λες φαίνεσαι αρκετά αντιδραστικός. Όπως σου είπα κοίτα να χαλαρώσεις και να πας με τα νερά του κάθε καθηγητή. Και μλκας να είναι ο συγκεκριμένος που λες (που μάλλον είναι), δεν είσαι εσύ ο έξυπνος της υπόθεσης. Μικρε σου είπα :P άσε τους τσαμπουκάδες και μην το παίζεις έξυπνος στον καθηγητή σου. Και εγώ αν ήμουν καθηγητής το ίδιο θα έκανα... αν μου την έβγαινε κάποιος θα φρόντιζα να πάρει πτυχίο μετά από 7 χρόνια. Εσύ πρόσεχε μην ξαναφάς μπαν. Κρίμα είναι - δεν έχεις κλείσει μήνα ακόμα με αυτόν το λογαριασμό και το παίζεις ακόμα προβοκάτορας στο μπλα μπλα, σε θέματα στρατού, Apple, Web / Προγραμματισμού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα