26ska Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Όχι φίλε,δεν έκανα.Μπορεις να μου πεις από πού το κάνω; Αν κάνω επαναφορά,θα χρειαστεί να περάσω πάλι τις αναβαθμίσεις;
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, 26ska είπε Όχι φίλε,δεν έκανα.Μπορεις να μου πεις από πού το κάνω; Αν κάνω επαναφορά,θα χρειαστεί να περάσω πάλι τις αναβαθμίσεις; http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-nexus-5x-north-america/hardreset/first-method/ Όχι τις αναβαθμίσεις δεν τις χάνεις ,χάνεις όμως αν έχεις περάσει εφαρμογές. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από saruman123 1
Homo Sapiens Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Παθών κι εγώ απ' ό,τι φαίνεται. Σήμερα καθώς ήμουν στο YouTube, ξαφνικά κόλλησε το κινητό και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε πως έκλεισε. Κατόπιν προσπάθησα να το ενεργοποιήσω κανονικά και το συνέδεσα στην πρίζα, αλλά σε τίποτα από τα δύο δεν έδειξε την παραμικρή ανταπόκριση. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα τη «λύση» του πατήματος των κουμπιών λειτουργίας και μείωσης της έντασης του ήχου, η οποία δούλεψε με την πρώτη προσπάθεια. Όντας αρκετά χαζός, ώστε να πιστέψω ότι έχω τώρα μία πισινή, μόλις άνοιξε το κινητό αντί να σώσω τ' αρχεία που μ' ενδιέφεραν, προσπάθησα να δω τι έφταιγε προκαλώντας ξανά το πρόβλημα, το οποίο και κατάφερα (ωστόσο, μετά απ' όλα αυτά που διάβασα αμφιβάλλω αν υπαίτιο είναι το YouTube)... Εννοείται το σχέδιο β' δε δούλεψε. Όσες φορές κι αν προσπάθησα, πλέον το κινητό δεν ανοίγει. Επίσης, παρατήρησα ότι ενώ για αρκετές ώρες είναι, φαινομενικά τουλάχιστον, απενεργοποιημένο και εκτός πρίζας, η θερμοκρασία του δεν είναι ομοιόμορφη, αλλά η περιοχή κοντά στην κάμερα (όπου υποθέτω πως βρίσκεται και ο επεξεργαστής) είναι χλιαρή. Αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα... 🔥 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει το κόλπο με τον καταψύκτη; Ποια θεωρείτε την ταχύτερη μέθοδο να μεταφέρω τ' αρχεία μου, κυρίως φωτογραφίες (αν καταφέρω να το ξανανοίξω); Δυστυχώς, δεν έχω καλώδιο για τον υπολογιστή, οπότε οι επιλογές μου είναι είτε Bluetooth, είτε συγχρονισμός με τον λογαριασμό μου google μέσω 4G, μιας κι έτσι η ταχύτητα upload θα είναι αξιοπρεπής... Ξεχνώ μήπως κανέναν άλλον τρόπο; Τι επιλογές έχω για σέρβις; Δυστυχώς η εγγύηση πρέπει να έληξε πριν έναν μήνα. Αξίζει να το στείλω για σέρβις και αν ναι πού; Συγγνώμη, αλλά επειδή είμαι και άσχετος ποια εταιρεία είναι αυτή η procordia και γιατί προτιμάται;
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 20 ώρες πριν, Homo Sapiens είπε Παθών κι εγώ απ' ό,τι φαίνεται. Σήμερα καθώς ήμουν στο YouTube, ξαφνικά κόλλησε το κινητό και ύστερα από λίγα δευτερόλεπτα φάνηκε πως έκλεισε. Κατόπιν προσπάθησα να το ενεργοποιήσω κανονικά και το συνέδεσα στην πρίζα, αλλά σε τίποτα από τα δύο δεν έδειξε την παραμικρή ανταπόκριση. Ψάχνοντας στο Ίντερνετ βρήκα τη «λύση» του πατήματος των κουμπιών λειτουργίας και μείωσης της έντασης του ήχου, η οποία δούλεψε με την πρώτη προσπάθεια. Όντας αρκετά χαζός, ώστε να πιστέψω ότι έχω τώρα μία πισινή, μόλις άνοιξε το κινητό αντί να σώσω τ' αρχεία που μ' ενδιέφεραν, προσπάθησα να δω τι έφταιγε προκαλώντας ξανά το πρόβλημα, το οποίο και κατάφερα (ωστόσο, μετά απ' όλα αυτά που διάβασα αμφιβάλλω αν υπαίτιο είναι το YouTube)... Εννοείται το σχέδιο β' δε δούλεψε. Όσες φορές κι αν προσπάθησα, πλέον το κινητό δεν ανοίγει. Επίσης, παρατήρησα ότι ενώ για αρκετές ώρες είναι, φαινομενικά τουλάχιστον, απενεργοποιημένο και εκτός πρίζας, η θερμοκρασία του δεν είναι ομοιόμορφη, αλλά η περιοχή κοντά στην κάμερα (όπου υποθέτω πως βρίσκεται και ο επεξεργαστής) είναι χλιαρή. Αυτό με ανησυχεί ιδιαίτερα... 🔥 Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει το κόλπο με τον καταψύκτη; Ποια θεωρείτε την ταχύτερη μέθοδο να μεταφέρω τ' αρχεία μου, κυρίως φωτογραφίες (αν καταφέρω να το ξανανοίξω); Δυστυχώς, δεν έχω καλώδιο για τον υπολογιστή, οπότε οι επιλογές μου είναι είτε Bluetooth, είτε συγχρονισμός με τον λογαριασμό μου google μέσω 4G, μιας κι έτσι η ταχύτητα upload θα είναι αξιοπρεπής... Ξεχνώ μήπως κανέναν άλλον τρόπο; Τι επιλογές έχω για σέρβις; Δυστυχώς η εγγύηση πρέπει να έληξε πριν έναν μήνα. Αξίζει να το στείλω για σέρβις και αν ναι πού; Συγγνώμη, αλλά επειδή είμαι και άσχετος ποια εταιρεία είναι αυτή η procordia και γιατί προτιμάται; δε θα πάρεις τίποτα από τα αρχεία σου. Τα έχεις χάσει,τέλος! Ούτε ψυγειοκαταψύκτες,ούτε κατάψυξη,ούτε φούρνος μικροκυμάτων, ούτε ψυγειάκι του κάμπινκ σου κάνει. Πες αντίο στο τηλέφωνο. Επικοινώνησε όσο είναι καιρός με την procordia (η εταιρία σερβις της LG εδώ Ελλάδα) ,και στείλε το τους. Ελπίζω να έχεις ακόμα εγγύηση γιατί αλλιώς κοστίζει 250€ (αν θυμάμαι σωστά) πράγμα που δεν συμφέρει καθόλου,αφού παίρνεις νεο κινητό με τόσα χρήματα. Τώρα είδα ότι λες ότι έληξε η εγγύηση, οπότε πες οριστικά αντίο στο τηλέφωνο σου και ξεκίνα να ψάχνεις για κάτι νέο.
Homo Sapiens Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΚ κατάλαβα, είναι χαμένη υπόθεση. Έτσι απλά από περιέργεια, ακόμα κι αν το έστελνα για επισκευή θα είχα χάσει τα δεδομένα μου;
Greatspeeder Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κύριοι και κυρίες, Την πάτησε και το δικό μου κινητό στις 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ, καθώς έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube. Μπήκε σε ένα bootloop, το έσβησα και από τότε το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει το menu για να επιλέξω μεταξύ Start, Restart Bootloader και Recovery Mode (Power + Volume down). Όποια από τις 3 να επιλέξω, δείχνει για λίγο "Google" στην οθόνη και μετά ξανασβήνει (μια φορά όταν επέλεξα Recovery έδειξει το androidάκι με την ανοιχτή κοιλιά, αλλά έμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα οπότε το ξαναέσβησα). Και ερωτώ σας, υπάρχει κάποις τρόπος, δεδομένης της κατάστασης του ώστε να μπορώ να το ανοίξω έστω και για λίγο για να ανακτήσω κάποια αρχεία? Θα χαρώ πολύ αν όντως υπάρχει και απλά είμαι πολύ χαζός και γι' αυτό δεν τον βρήκα Κατά τα άλλα λογικά να ψάχνω για νέο τηλέφωνο σωστά? Είναι εκτός εγγύησης. Αυτά, ευχαριστώ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Greatspeeder
UsualSuspect__ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 26 minutes ago, Greatspeeder said: Κύριοι και κυρίες, Την πάτησε και το δικό μου κινητό στις 20 Σεπτεμβρίου το βράδυ, καθώς έβλεπα ένα βίντεο στο YouTube. Μπήκε σε ένα bootloop, το έσβησα και από τότε το μόνο που κάνει είναι να ανοίγει το menu για να επιλέξω μεταξύ Start, Restart Bootloader και Recovery Mode (Power + Volume down). Όποια από τις 3 να επιλέξω, δείχνει για λίγο "Google" στην οθόνη και μετά ξανασβήνει (μια φορά όταν επέλεξα Recovery έδειξει το androidάκι με την ανοιχτή κοιλιά, αλλά έμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα οπότε το ξαναέσβησα). Και ερωτώ σας, υπάρχει κάποις τρόπος, δεδομένης της κατάστασης του ώστε να μπορώ να το ανοίξω έστω και για λίγο για να ανακτήσω κάποια αρχεία? Θα χαρώ πολύ αν όντως υπάρχει και απλά είμαι πολύ χαζός και γι' αυτό δεν τον βρήκα Κατά τα άλλα λογικά να ψάχνω για νέο τηλέφωνο σωστά? Είναι εκτός εγγύησης. Αυτά, ευχαριστώ Ναι φίλε μου. Θα περάσεις αυτό εδώ http://www.wugfresh.com/nrt/ Θα κάνεις ό,τι σου λέει και θα περάσεις το TWRP recovery. Όταν μπεις στο twrp και συνδέσεις το κινητό με το pc, θα στα βγάλει όλα κανονικά. Έτσι το έκανα κ εγώ με το 5x μου όταν έπαθε bootloop και το έστειλα πίσω. Πρόλαβα και έσωσα όλα μου τα αρχεία. Απλά θέλει λίγη υπομονή να βρεις τη σωστή στιγμή. USB debugging κλπ είχες ενεργοποιημένα; Unlocked bootloader;
Greatspeeder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 USB debugging δεν πρέπει να έχω. Για τον bootloader δεν ξέρω? Πώς το ελέγχω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα