Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει μαζεύω ήδη χρήματα να πάρω p9 lite ή p10 lite..και όταν έρθει το nexus,θα το πουλήσω.

Εκτός και αν έρθει πριν έχω τα χρήματα για άλλο τηλέφωνο..

Δεν γίνεται,μιλάμε είναι εργαλείο το τηλέφωνο..

Τέλειωσε η βδομάδα και δεν είχα καμία ενημέρωση,ξεφτίλα φάση από τις 20/7..

Εσάς σας έδωσαν και μια ημερομηνία,εμένα μου μίλησαν στον αέρα

Δημοσ.

Χτες επιτέλους είχα μια κάποια "επικοινωνία" ..μου έστειλε sms η procordia ότι θα καθυστερήσει η επιδιόρθωση λόγω έλλειψης ανταλλακτικού.

Μετά από 1 μήνα, το πιάσαν στα χέρια τους και θα περιμένω κιάλλο..

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα η συσκευή της συζύγου, ξαφνικά έσβησε και δεν ανοίγει,έχει λήξει η εγγύηση.Τι κάνω;Μιλάω για nexus 5x 16gb.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Για να μην ανοίγω άλλο θέμα η συσκευή της συζύγου, ξαφνικά έσβησε και δεν ανοίγει,έχει λήξει η εγγύηση.Τι κάνω;Μιλάω για nexus 5x 16gb.

Άμα έχεις κάνει τα παραπάνω που έχουν κάνει τα παιδιά και δεν γίνεται τίποτα τότε ναι πας για service ,αν και δεν νομίζω να σε συμφέρει αφού εχει λήξει η εγγύηση.

Πάνω κάτω κανένα 200αρη θα σου πουν.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

2 χρόνια είναι η εγγύηση;Αν ναι δεν έχει λήξει ακόμα,το Μάϊο.

ναι 2 χρόνια είναι..άμεσα παίρνεις τηλέφωνο το σερβις..αλλιώς μετά είναι 250€ η πλακέτα,και δεν αξίζει!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 26ska είπε

Χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο;Δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος στην procardia,στην Κριμεας;

ότι βολεύει τον καθένα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 26ska είπε

Χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο;Δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος στην procardia,στην Κριμεας;

Ότι θες εσύ.

Δημοσ.

Μόλις έφερα το κινητό στην procardia, υπάρχει πλακέτα, καινούργια,όχι ανακατασκευασμένη μετά από ερώτηση μου,θα μου το κάνουν επιτόπου.Περιμενω να παραλάβω,θα είναι έτοιμο σε μια ώρα,μου είπανε.Για να δούμε,τόσο άμεση εξυπηρέτηση μου κάνει εντύπωση,με αυτά που έχω ακούσει.Το μόνο που φοβάμαι, επειδή έβαλα τη συσκευή στην κατάψυξη για ένα τέταρτο,μη μου πούνε για οξείδωση τίποτα.

• Sad 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, 26ska είπε

Μόλις έφερα το κινητό στην procardia, υπάρχει πλακέτα, καινούργια,όχι ανακατασκευασμένη μετά από ερώτηση μου,θα μου το κάνουν επιτόπου.Περιμενω να παραλάβω,θα είναι έτοιμο σε μια ώρα,μου είπανε.Για να δούμε,τόσο άμεση εξυπηρέτηση μου κάνει εντύπωση,με αυτά που έχω ακούσει.Το μόνο που φοβάμαι, επειδή έβαλα τη συσκευή στην κατάψυξη για ένα τέταρτο,μη μου πούνε για οξείδωση τίποτα.

Έτσι σου είπανε.....<_<

Οχχχ μην πεις τίποτα....

Δημοσ.

Ρε παιδιά από χθες που το πήρα από το σέρβις,του πέρασα την 8.1 και την ενημέρωση ασφαλείας,μου βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνω επανεκκίνηση.Την κάνω και άντε πάλι,τι παίζει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Ρε παιδιά από χθες που το πήρα από το σέρβις,του πέρασα την 8.1 και την ενημέρωση ασφαλείας,μου βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνω επανεκκίνηση.Την κάνω και άντε πάλι,τι παίζει;

Μετά την 8.1 έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων?

Αν συνεχίζει τα ίδια πάλι πίσω στο service.....

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...