Vasilis144 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα,έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και εγώ..Ορίστε η απάντηση της Procordia... Καλό Σεπτέμβρη λοιπον δυστυχως.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Εντάξει μαζεύω ήδη χρήματα να πάρω p9 lite ή p10 lite..και όταν έρθει το nexus,θα το πουλήσω. Εκτός και αν έρθει πριν έχω τα χρήματα για άλλο τηλέφωνο.. Δεν γίνεται,μιλάμε είναι εργαλείο το τηλέφωνο.. Τέλειωσε η βδομάδα και δεν είχα καμία ενημέρωση,ξεφτίλα φάση από τις 20/7.. Εσάς σας έδωσαν και μια ημερομηνία,εμένα μου μίλησαν στον αέρα
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2017 Χτες επιτέλους είχα μια κάποια "επικοινωνία" ..μου έστειλε sms η procordia ότι θα καθυστερήσει η επιδιόρθωση λόγω έλλειψης ανταλλακτικού. Μετά από 1 μήνα, το πιάσαν στα χέρια τους και θα περιμένω κιάλλο..
26ska Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα η συσκευή της συζύγου, ξαφνικά έσβησε και δεν ανοίγει,έχει λήξει η εγγύηση.Τι κάνω;Μιλάω για nexus 5x 16gb.
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε Για να μην ανοίγω άλλο θέμα η συσκευή της συζύγου, ξαφνικά έσβησε και δεν ανοίγει,έχει λήξει η εγγύηση.Τι κάνω;Μιλάω για nexus 5x 16gb. Άμα έχεις κάνει τα παραπάνω που έχουν κάνει τα παιδιά και δεν γίνεται τίποτα τότε ναι πας για service ,αν και δεν νομίζω να σε συμφέρει αφού εχει λήξει η εγγύηση. Πάνω κάτω κανένα 200αρη θα σου πουν. 1
26ska Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 2 χρόνια είναι η εγγύηση;Αν ναι δεν έχει λήξει ακόμα,το Μάϊο.
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε 2 χρόνια είναι η εγγύηση;Αν ναι δεν έχει λήξει ακόμα,το Μάϊο. ναι 2 χρόνια είναι..άμεσα παίρνεις τηλέφωνο το σερβις..αλλιώς μετά είναι 250€ η πλακέτα,και δεν αξίζει!
26ska Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο;Δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος στην procardia,στην Κριμεας;
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, 26ska είπε Χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο;Δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος στην procardia,στην Κριμεας; ότι βολεύει τον καθένα
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, 26ska είπε Χρειάζεται να πάρω τηλέφωνο;Δεν μπορώ να το πάω ο ίδιος στην procardia,στην Κριμεας; Ότι θες εσύ.
26ska Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μόλις έφερα το κινητό στην procardia, υπάρχει πλακέτα, καινούργια,όχι ανακατασκευασμένη μετά από ερώτηση μου,θα μου το κάνουν επιτόπου.Περιμενω να παραλάβω,θα είναι έτοιμο σε μια ώρα,μου είπανε.Για να δούμε,τόσο άμεση εξυπηρέτηση μου κάνει εντύπωση,με αυτά που έχω ακούσει.Το μόνο που φοβάμαι, επειδή έβαλα τη συσκευή στην κατάψυξη για ένα τέταρτο,μη μου πούνε για οξείδωση τίποτα. 1
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, 26ska είπε Μόλις έφερα το κινητό στην procardia, υπάρχει πλακέτα, καινούργια,όχι ανακατασκευασμένη μετά από ερώτηση μου,θα μου το κάνουν επιτόπου.Περιμενω να παραλάβω,θα είναι έτοιμο σε μια ώρα,μου είπανε.Για να δούμε,τόσο άμεση εξυπηρέτηση μου κάνει εντύπωση,με αυτά που έχω ακούσει.Το μόνο που φοβάμαι, επειδή έβαλα τη συσκευή στην κατάψυξη για ένα τέταρτο,μη μου πούνε για οξείδωση τίποτα. Έτσι σου είπανε..... Οχχχ μην πεις τίποτα....
26ska Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Όλα καλά σε μια ωρίτσα,έτοιμος!Άψογη κ γρήγορη εξυπηρέτηση!
26ska Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Ρε παιδιά από χθες που το πήρα από το σέρβις,του πέρασα την 8.1 και την ενημέρωση ασφαλείας,μου βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνω επανεκκίνηση.Την κάνω και άντε πάλι,τι παίζει;
saruman123 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, 26ska είπε Ρε παιδιά από χθες που το πήρα από το σέρβις,του πέρασα την 8.1 και την ενημέρωση ασφαλείας,μου βγάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνω επανεκκίνηση.Την κάνω και άντε πάλι,τι παίζει; Μετά την 8.1 έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Αν συνεχίζει τα ίδια πάλι πίσω στο service.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα