Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ενω ημουν στο instagram ξαφνικα το κινητο κολλησε (κατι που εκανε πριν καμια ωρα στο chrome), δεν ανταποκρινοταν, πατησα το power button μια φορα και εκανε επανεκιννηση(?). Την πρωτη φορα ειχε ανοιξει τωρα ομως δεν δειχνει να ανοιγει... Το συνδεσα στον φορτιστη μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα... Φορτωσαν ολα κανονικα εβαλα και το μοτιβο αλλα λιγο πριν ανοιξει εσβησε... Τι μπορω να κανω; Σωζεται η κατασταση; (δεν με παιρνει να μεινω για πολυ χωρις κινητο). Ευχαριστω.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα, ενω ημουν στο instagram ξαφνικα το κινητο κολλησε (κατι που εκανε πριν καμια ωρα στο chrome), δεν ανταποκρινοταν, πατησα το power button μια φορα και εκανε επανεκιννηση(?). Την πρωτη φορα ειχε ανοιξει τωρα ομως δεν δειχνει να ανοιγει... Το συνδεσα στον φορτιστη μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα... Φορτωσαν ολα κανονικα εβαλα και το μοτιβο αλλα λιγο πριν ανοιξει εσβησε... Τι μπορω να κανω; Σωζεται η κατασταση; (δεν με παιρνει να μεινω για πολυ χωρις κινητο). Ευχαριστω.

Bootloop και εσύ. Στείλτο procordia. 

Το έπαθα στις 26 του μήνα και σήμερα μου άλλαξαν πλακέτα. Αύριο θα το παραλάβω :P 

• Like 1
Δημοσ.

Bootloop και εσύ. Στείλτο procordia. 

Το έπαθα στις 26 του μήνα και σήμερα μου άλλαξαν πλακέτα. Αύριο θα το παραλάβω :P

Θα παω στον Γερμανο της πολης να δω αν μπορουν τα παιδια να αναλαβουν εχω την αποδειξη αγορας. Τωρα θα μεινω και χωρις τηλεφωνο...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα έχω το nexus 5x και από χτες βράδυ καπουτ!

Εκεί που το λειτουργούσα,κόλλησε,έσβησε και δεν ξανάναψε!
Πάτησα volume up+power έκανε δόνηση,εμφάνισε google και τίποτα άλλο έσβησε..Δοκίμασα και με volume down+power,αλλά τίποτα.
Πλέον δεν το κάνει ούτε αυτό. Το κινητό παραμένει νεκρό.

Από το βράδυ είναι εκτός ρεύματος,το σύνδεσα πάλι τώρα τίποτα,καμία ένδειξη ζωής..
Αφαίρεσα και την SIM και δοκίμασα τίποτα.

Τέτοια κολλήματα άρχισε να εμφανίζει μετά το τελευταίο security update(εδώ και 1.5 βδομάδα που μπήκε) που κάνει κάθε μήνα,αλλά κατάφερνα να το κάνω reboot και να λειτουργεί.

Τί κάνω; Το κινητό είναι 13 μηνών.
Το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας της LG εδώ Ελλάδα ποιό είναι;

https://forums.androidcentral.com/nexus-5x/743580-nexus-5x-wont-turn.html

έκανα εδώ ότι έγγραφε αλλά πάλι τίποτα

http://thedroidguy.com/2017/04/how-to-troubleshoot-nexus-5-or-5x-that-wont-turn-on-before-sending-it-away-for-repair-108164

Δημοσ.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βγάλε το και μια φωτογραφία από όλες τις πλευρές.

Δυστυχώς κακές εμπειρίες από αρκετά άτομα.

Αν κάνεις ένα ψάξιμο στο Google θα καταλάβεις τη εννοώ....

Δημοσ.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο βγάλε το και μια φωτογραφία από όλες τις πλευρές.

στο μυαλό μου είσαι!! Ότι έκανα λίγο πριν από το ποστ.. Έτσι είχα κάνει και το 2016 που χα στείλει το nexus 5 με πρόβλημα στο power button.

Πήρα την Procordia και με παρέπεμψε απευθείας με την LG..και θα έρθει courier Μυτιλήνη να το παραλάβει.

Ο άνθρωπος που μίλησα στην LG μου είπε ότι μάλλον η πλακέτα θα θέλει άλλαγμα..και αν διαπιστωθεί ότι κάτι έχει χαλάσει από πτώση-υγρασία κοινώς από υπαιτιότητα δική μου,θα χρεωθώ με 7€ και τους είπα οκ το γνωρίζω.

Δημοσ.

στο μυαλό μου είσαι!! Ότι έκανα λίγο πριν από το ποστ.. Έτσι είχα κάνει και το 2016 που χα στείλει το nexus 5 με πρόβλημα στο power button.

Πήρα την Procordia και με παρέπεμψε απευθείας με την LG..και θα έρθει courier Μυτιλήνη να το παραλάβει.

Ο άνθρωπος που μίλησα στην LG μου είπε ότι μάλλον η πλακέτα θα θέλει άλλαγμα..και αν διαπιστωθεί ότι κάτι έχει χαλάσει από πτώση-υγρασία κοινώς από υπαιτιότητα δική μου,θα χρεωθώ με 7€ και τους είπα οκ το γνωρίζω.

Ωραία και εγώ έφτιαξα ένα ποστ με τις αντιπροσωπειες για να υπάρχει http://www.insomnia.gr/topic/650212-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-service-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1/?do=findComment&comment=55848048
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από 22/7 έχουν το κινητό,καμία επικοινωνία..τηλεφωνικό κέντρο της procordia ΓΤΠ..παίζει να περίμενα 1 ώρα κοντά μέχρι να το σηκώσουν τώρα..

και τί μου λένε;

"Δεν το έχουμε δει καν,έχουμε μείνει πολύ πίσω"..

και όταν τους ρώτησα πότε σκοπεύουν,μου είπαν μες την βδομάδα.

Τραγική κατάσταση,να δω πόσο καιρό θα περιμένω για την πλακέτα αν δεν έχουν..

(πάντως και του κολλητού μου χάλασε κάτι μέρες πριν από το δικό μου-και ακόμα περιμένει την πλακέτα και αυτός..μένει της κολλήτης(από kaizer εκείνη το πήρε) να δούμε αν θα αντέξει..τα είχαμε πάρει με μισό μήνα διαφορά)

Δημοσ.

Γιατι αμα το βγαλει photo και γινει ζημια στο σερβις πως μπορεις να αποδειξεις μετα οτι η φωτογραφια αυτη που θα τους δειξεις οτι δεν ειναι πιο παλια και η ζημια στο κινητο υπηρχε οταν το εστειλες?

πολυ παιδιαριστικη κινηση μου φαινεται

Δημοσ.

Από 22/7 έχουν το κινητό,καμία επικοινωνία..τηλεφωνικό κέντρο της procordia ΓΤΠ..παίζει να περίμενα 1 ώρα κοντά μέχρι να το σηκώσουν τώρα..

και τί μου λένε;

"Δεν το έχουμε δει καν,έχουμε μείνει πολύ πίσω"..

και όταν τους ρώτησα πότε σκοπεύουν,μου είπαν μες την βδομάδα.

Τραγική κατάσταση,να δω πόσο καιρό θα περιμένω για την πλακέτα αν δεν έχουν..

(πάντως και του κολλητού μου χάλασε κάτι μέρες πριν από το δικό μου-και ακόμα περιμένει την πλακέτα και αυτός..μένει της κολλήτης(από kaizer εκείνη το πήρε) να δούμε αν θα αντέξει..τα είχαμε πάρει με μισό μήνα διαφορά)

Θα περιμένεις καιρό. Ήδη έχουν πολλά κινητά και περιμένουν πλακέτες. Ψάξε στο myphone φορουμ και θα δεις τι εννοώ. 

Δημοσ.

Γιατι αμα το βγαλει photo και γινει ζημια στο σερβις πως μπορεις να αποδειξεις μετα οτι η φωτογραφια αυτη που θα τους δειξεις οτι δεν ειναι πιο παλια και η ζημια στο κινητο υπηρχε οταν το εστειλες?

πολυ παιδιαριστικη κινηση μου φαινεται

Όταν βγάζεις φωτογραφίες υπάρχει ημερομηνία και ώρα .

Και γιατί είναι παιδιαριστικη κίνηση ?

Εμένα με έχει σώσει κάνα δυο φορές...

Ειδικά αν εξωτερικά δεν έχει ούτε ίχνος φθορά και μετά μου πούνε "να έχει και εδώ γρατζουνιά, βαθούλωμα κτλ"

Δημοσ.

Παιδιά και εχω εχω 2 βδομαδες που το εστειλα .Σημερα μιλησα με procordia  δεν το εχει δει ακομα τεχνικος,και για τις πλακετες που ρωτησα στις 20 αυγουστου θα παραλαβουν ..... καλο Σεπτεμβρη.Και ειναι η βασικη συσκευη μου :mad:  ζουπερ !!!

Δημοσ.

Η lg με τα μοντέλα του 16 την κατακερματισε την procordia ήταν από της καλύτερες εταιρείες σέρβις στην Ελλάδα και έχει αρχίσει να πουλάει κόσμο,το γνωρίζω γιατί και εγώ είχα πολλά lg και ξέρω πως λειτουργούσε ο σουρε από πάνω δεν έχει άδικο βγάλτε καμιά φωτογραφία με τις ημερομηνίες και ώρες πάνω να είστε 100% σίγουροι ποτέ δεν ξέρετε

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...