Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω καρτοσυμβολαιο και περισυ εαν θυμαμαι καλα πληρωνα 13ευρω. Φετος μου ειπαν συν 1ευρω απο αυξησεις φορων

Πριν 2 μηνες πηγε 15,40. 

Τους πηρα τηλεφωνο και η απαντηση ηταν οτι'τοσο πηγε απο το απριλη' απλα

Τους ειπα δηλαδη εαν το βαζατε 35ευρω απο μονοι σας θα επρεπε να πληρωσω 35ευρω χωρις ενημερωση? Εφοσον ειχα κανει συμφωνια για 13κατι ευρω πως γινεται να το αυξανουν χωρις συμφωνια

αλλα ουτε να με αφηνουν να κοψω το συμβολαιο χωρις προστιμο(120ευρω περιπου)?

Μου ειπαν οτι θα το δουν και θα με παρουν αυριο

Επισης,πως γινεται η αυξηση φορου απο 23% σε 24% να ειναι 1% για αυτους ενω για μενα

απο 13ευρω σε 14 ευρω δηλαδη περιπου 8% ?

Δημοσ.

Νομίζω ότι αν πρόκειται για φόρους κλπ, θα πρέπει να πληρώσεις και το συμβόλαιο ισχύει.

Αν πρόκειται για δική τους αύξηση εν μέσω συμβολαίου, τότε μπορείς να φύγεις χωρίς πρόστιμο.

Τώρα αν στα συμβόλαια των καρτοκινητών υπάρχει κάποιος άλλος όρος δεν το γνωρίζω, έχω συμβόλαιο.

Δημοσ.

και στην σταθερη εγιναν αυτες οι αυξησεις.απο 13 παγιο,με πηγαν στα 15 και με την αυξηση των τελων τηλεφωνιας επιασε τα 18.μπορεις να κανεις διακοπη  συμβασης,εχει διορια 2 μηνων νομιζω απο την μεταβολη.μετα γινεται σιωπηλη αποδοχη και καλα,και για λυση συμβασης πεφτει τελος διακοπης.και που βρισκεις φθηνοτερα για να πας?

Δημοσ.

Για το κινητό σου αν κάνει η εταιρία αύξηση πρέπει να σε έχουν ενημερώσει εγγράφως από προηγούμενο λογαριασμό σου. Σου δίνουν και δυνατότητα να ακυρώσεις το συμβόλαιο σου χωρίς κόστος εντός 30 ημερων. Αν δεν ακυρώσεις το αποδέχεσαι. Ο,τι έχει να κάνει με αύξηση φόρων ή προσθήκη νέων φόρων μπορείς να κάνεις ότι μπορείς να κάνεις και με τους υπόλοιπους φόρους, τίποτα δηλαδή.

Δημοσ.

Σου δίνουν και δυνατότητα να ακυρώσεις το συμβόλαιο σου χωρίς κόστος εντός 30 ημερων.

Εκτός της περίπτωσης να έχεις επιδότηση τηλεφωνικής συσκευής.

Μόνο με έκπτωση στο πάγιο μπορείς να φύγεις αζημίως εντός 30 ημερών από την ενημέρωση των αυξήσεων.

Δημοσ.

Εκτός της περίπτωσης να έχεις επιδότηση τηλεφωνικής συσκευής.

Μόνο με έκπτωση στο πάγιο μπορείς να φύγεις αζημίως εντός 30 ημερών από την ενημέρωση των αυξήσεων.

Σωστά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...