Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω όμως δεν είναι τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζεις. Τα google docs καλά είναι όμως δεν φτάνουν το office. Ούτε η Microsoft έχει παρατήσει το δικό της mobile.  Έχω πελάτες που γύρισαν στο office 365 γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν δουλειά με τα google docs. Κάποια στιγμή καταντούσε εκνευριστικό. Προσωπικά που δούλεψα και τα δύο το office συνεργαζόταν καλύτερα. Αποκρινόταν πιο γρήγορα. Ακόμη και στο κινητό μου ενα lumia 920 "μια χαρα" δουλεύει το office. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά λόγο μεγέθους αλλά για να προσθέσεις ή να αλλάξεις κάτι καλό είναι. Περισσότερο για προβολή το χρησιμοποιώ παρά για οτιδήποτε άλλο.

Όπως σωστά καταλαβαίνεις, υπάρχει μια δόση υπερβολής σε αυτά που λέω.

Δε γράφω ότι έχει παρατήσει το mobile, κάθε άλλο. Επισημαίνω τη σημασία που έχει το mobile για τη msft, βλέποντας που έχει φτάσει μια εταιρία (goog) από το πουθενά. Το να φτάσει κάποιος στο σημείο να μπει στο χωράφι σου και να προσπαθήσει να σε ανταγωνιστεί (δηλαδή τη msft με το de facto standard, office) είναι σημαδιακό.

Η μονη πραγματικη διείσδυσης των google docs,είναι στα δημοτικα και τα γυμνασια της Αμερικής,λογο διείσδυσης των chromebooks και σε κινητα των 6" που βολεύονται με τα default apps ή απλα είναι εκει εγκατεστημένα και τα χρησιμοποιείς απλα για να γραψεις ένα απλο κειμενο!

Μια χαρά χρησιμοποιούνται και στα πανεπιστήμια, όχι μόνο στις Η.Π.Α αλλά και στην Ελλάδα. Επίσης χρησιμοποιούνται εκτενώς στις επιχειρήσεις. Παλαιότερα οι εν λόγω οντότητες χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά msft office, κάτι που πλέον δεν ισχύει.

Τα κινητά 6" δεν έχουν ουδεμία σχέση.

Τέλος κάτι φρέσκο σχετικά με την προσομοίωση των (full) Windows σε ARM (835). Η intel φαίνεται να απειλεί με δικαστική διαμάχη τις Qualcomm - msft σχετικά με την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας (x86) της Intel, η οποία απαιτείται ώστε τα windows να τρέξουν σε ARM.

• Like 1
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μισο λεπτακι για να τα ξεμπερδεψουμε λιγακι..

Τι σχεση εχει το mobile Λειτουργικο της MS ...aka wm10 με τον επαγγελματικο τομεα? Ειναι ενα ημιτελες πακετο αρκετα ελλειπες σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

Πιο αναλυτικα? Υπαρχουν εφαρμογες αεροπορικες και τραπεζων ενημερωμενες με ολες τις δυνατοτητες που βρισκεις σε android και ios? ΟΧΙ..Αρα αν ο επαγγελματιας, λεω αν δεν εχει σιγουρες και πληρεστατες τις παραπανω δεν ασχολειται καν με wm..

Παμε και παρακατω? Εκτος απο το skype ολες οι υπολοιπες αντιστοιχες εφαρμογες στα wm εχουν σαφεστατα χειροτερες υλοποιησεις και χαρακτηριστικα  και αρκετες δεν αναβαθμιζονται πλεον..

Ολες οι εφαρμογες της MS απο Office, onedrive , onenote κλπ...Ολες μα Ολες τις βρισκεις και σε android-ios σε εξαιρετικες υλοποιησεις που λειτουργουν αρκετες φορες καλυτερα απο οτι σε wm 10...

Προσθεσε στο οτι πλεον μονο εγκαταλειπονται εφαρμογες στα wm 10 και δεν προστιθεται πλεον καμμια της προκοπης..ιδιως απο σημαντικους devs...Αρα και οι νεοτερες εφαρμογες που θα παρουσιασθουν δεν θα τιμησουν την πλατφορμα της MS..

Αρα για πια επαγγελματικη προσεγγιση της MS μιλας?? Πραγματικα απορω δηλαδη..Το Mobile της ειναι ξεβρακωτο απο παντου και αν δεν φερει τα πανω κατω στο αμεσο μελλον δεν αλλαζει τιποτα...

Το σχέση έχουν τα αεροπορικά εισιτήρια και οι τράπεζες με την παραγωγικότητα; Το prodactivity δεν αφορά τράπεζες και αεροπορικά εισιτήρια αλλά την δυνατότητα του να κάνει κάποιος καλύτερα την εργασία του. Γρηγορότερα. Την αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ των ατόμων μιας εταιρείας. Την δυνατότητα να έχεις το γραφείο σου τα έγγραφά σου, αυτά που επεξεργάζεσαι στην δουλειά σου σε όλες τις συσκευές. Ποιες εφαρμογές πλην του skype είναι κακογραμμένες; Που ακριβώς είναι ξεβράκωτο το mobile; Ότι προσφέρουν οι υπόλοιποι τα ίδια προσφέρει και η Microsoft. 

Δημοσ.

Όπως σωστά καταλαβαίνεις, υπάρχει μια δόση υπερβολής σε αυτά που λέω.

Δε γράφω ότι έχει παρατήσει το mobile, κάθε άλλο. Επισημαίνω τη σημασία που έχει το mobile για τη msft, βλέποντας που έχει φτάσει μια εταιρία (goog) από το πουθενά. Το να φτάσει κάποιος στο σημείο να μπει στο χωράφι σου και να προσπαθήσει να σε ανταγωνιστεί (δηλαδή τη msft με το de facto standard, office) είναι σημαδιακό.

Μια χαρά χρησιμοποιούνται και στα πανεπιστήμια, όχι μόνο στις Η.Π.Α αλλά και στην Ελλάδα. Επίσης χρησιμοποιούνται εκτενώς στις επιχειρήσεις. Παλαιότερα οι εν λόγω οντότητες χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά msft office, κάτι που πλέον δεν ισχύει.

Τα κινητά 6" δεν έχουν ουδεμία σχέση.

Δωσε στοιχεια τοτε που να δειχνουν την διείσδυση των google doc στην παγκόσμια αγορα χωρις να περιλαμβανονται τα κινητα!Για να δουμε κατα ποσο ισχυουν αυτα που υποστηριζεις!

Τέλος κάτι φρέσκο σχετικά με την προσομοίωση των (full) Windows σε ARM (835). Η intel φαίνεται να απειλεί με δικαστική διαμάχη τις Qualcomm - msft σχετικά με την παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας (x86) της Intel, η οποία απαιτείται ώστε τα windows να τρέξουν σε ARM.

Ας δώσει η MS το ελεύθερο και στην intel να χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές τα δικα της chip στα windows smartphones,αλλιώς καλα κανει και τους μηνύει!
Δημοσ.

Μας τα χαλάς τώρα. Μας τα χαλάς ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ. θα την βρουν την άκρη. Όπου υπάρχει μαρμίτα... 

Δημοσ.

Δωσε στοιχεια τοτε που να δειχνουν την διείσδυση των google doc στην παγκόσμια αγορα χωρις να περιλαμβανονται τα κινητα!Για να δουμε κατα ποσο ισχυουν αυτα που υποστηριζεις!

Βεβαίως.

Μας τα χαλάς τώρα. Μας τα χαλάς ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ. θα την βρουν την άκρη. Όπου υπάρχει μαρμίτα... 

Κ' εγώ σήμερα το διάβασα. Να σου πω την αλήθεια δε το περίμενα.

Εδώ, εδώ και εδώ, επιπλέον αναφορές.

• Like 1
Δημοσ.

Το σχέση έχουν τα αεροπορικά εισιτήρια και οι τράπεζες με την παραγωγικότητα; Το prodactivity δεν αφορά τράπεζες και αεροπορικά εισιτήρια αλλά την δυνατότητα του να κάνει κάποιος καλύτερα την εργασία του. Γρηγορότερα. Την αμεσότητα στην επικοινωνία μεταξύ των ατόμων μιας εταιρείας. Την δυνατότητα να έχεις το γραφείο σου τα έγγραφά σου, αυτά που επεξεργάζεσαι στην δουλειά σου σε όλες τις συσκευές. Ποιες εφαρμογές πλην του skype είναι κακογραμμένες; Που ακριβώς είναι ξεβράκωτο το mobile; Ότι προσφέρουν οι υπόλοιποι τα ίδια προσφέρει και η Microsoft. 

Εχεις μπερδευτει απιστευτα..Κανενας μα κανενας εργαζομενος -επαγγελματιας που ταξιδευει δεν θα προτιμησει wm 10 για τους παραπανω λογους..Ασε που οποιαδηποτε εφαρμογη της MS χρειαζεται την βρισκει αυτουσια σε android ios...

Αρα πες μου ενα πλεονεκτημα ή εστω μια παραγωγικη εφαρμογη των wm10 που δεν υπαρχει στις αλλες πλατφορμες..Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εστω και μια?

To Whatsapp ειναι αρχαιολογια και δεν ειναι universal..το viber αν και καλουτσικη εχει σταματησει τα Updates..Facebook ειναι μετριοτατη και εχει να αναβαθμιστει απο περσι..το ιδιο και το messenger οπου εχει να αναβαθμιστει απο περσι ασεπου δεν εχει κλησεις και βιντεοκλησεις...

Θα μπορουσα να σου γραφω μεχρι το βραδυ για την διαφορα που υπαρχει...

Αρα για ποιον λογο ενας απαιτητικος χρηστης ενος smartphone εν ετη 2017 θα προτιμησει wm10 με τοσες ελλειψεις...??

Δημοσ.

Εχεις μπερδευτει απιστευτα..Κανενας μα κανενας εργαζομενος -επαγγελματιας που ταξιδευει δεν θα προτιμησει wm 10 για τους παραπανω λογους..Ασε που οποιαδηποτε εφαρμογη της MS χρειαζεται την βρισκει αυτουσια σε android ios...

Αρα πες μου ενα πλεονεκτημα ή εστω μια παραγωγικη εφαρμογη των wm10 που δεν υπαρχει στις αλλες πλατφορμες..Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εστω και μια?

To Whatsapp ειναι αρχαιολογια και δεν ειναι universal..το viber αν και καλουτσικη εχει σταματησει τα Updates..Facebook ειναι μετριοτατη και εχει να αναβαθμιστει απο περσι..το ιδιο και το messenger οπου εχει να αναβαθμιστει απο περσι ασεπου δεν εχει κλησεις και βιντεοκλησεις...

Θα μπορουσα να σου γραφω μεχρι το βραδυ για την διαφορα που υπαρχει...

Αρα για ποιον λογο ενας απαιτητικος χρηστης ενος smartphone εν ετη 2017 θα προτιμησει wm10 με τοσες ελλειψεις...??

Εγω δεν πάω να βγάλω άκυρο στην google η στην apple ούτε ισχυρίστηκα κάπου πως αυτό που έχει η ms δεν το έχει η google. ο εργαζόμενος (πιάνεις μια μικρή μερίδα δεμν ταξιδεύουν όλοι οι εργαζόμενοι) οπως λες θέλει τα έγγραφα του να εχει παντού. Οχι τα εισιτήρια του. Και αυτό το πετυχαίνει εξίσου καλά τόσο με google apps όσο και με ms. Δεν ισχυρίστηκα κάτι αντίθετο. Και το συνεχίζεις αναφέροντας εφαρμογές what ap viber facebook που δεν έχουν καμιά σχέση με το Business κομμάτι. Πέραν αυτού οι εφαρμογές αυτές λαμβάνουν ενημερώσεις κανονικά μιας και τυχαίνει να τις χρησιμοποιώ και τις τρεις. Όσο αναφορά τις video κλήσεις εκτός απο το whatup υπάρχει το skype for business. 

Δημοσ.

Εγω δεν πάω να βγάλω άκυρο στην google η στην apple ούτε ισχυρίστηκα κάπου πως αυτό που έχει η ms δεν το έχει η google. ο εργαζόμενος (πιάνεις μια μικρή μερίδα δεμν ταξιδεύουν όλοι οι εργαζόμενοι) οπως λες θέλει τα έγγραφα του να εχει παντού. Οχι τα εισιτήρια του. Και αυτό το πετυχαίνει εξίσου καλά τόσο με google apps όσο και με ms. Δεν ισχυρίστηκα κάτι αντίθετο. Και το συνεχίζεις αναφέροντας εφαρμογές what ap viber facebook που δεν έχουν καμιά σχέση με το Business κομμάτι. Πέραν αυτού οι εφαρμογές αυτές λαμβάνουν ενημερώσεις κανονικά μιας και τυχαίνει να τις χρησιμοποιώ και τις τρεις. Όσο αναφορά τις video κλήσεις εκτός απο το whatup υπάρχει το skype for business. 

Το εχεις παρει εντελως λαθος...

Παμε ενα ενα..

Τα εγγραφα σου παντου τα εχεις και με android Και με ιοs ..αφου εχεις και ολες τις εφαρμογες της MS office onedrive onenote Κλπ..οπως και της google φυσικα..Αρα ποια εφαρμογη παραγωγηκοτητας εχεις στα wm10 ωστε να τα προτιμησεις? Εστω μια θελω να μου πεις..Ενω στις αλλες πλατφορμες εχεις κυριολεκτικα τα ΠΑΝΤΑΑΑΑΑ..και ΘΑ εχεις τα παντα απο οτι βγει απο εδω και περα..

Τωρα οποιος ταξιδευει απαιτειτε android ios διοτι με τις εφαρμογες των wm ουτε check δεν μπορεις να κανεις..Επισης με τα wm10 ουτε την μισθοδοσια σου δεν μπορεις να δεις σαν ανθρωπος..οι τραπεζικες εφαρμογες ειναι ελαχιστες και ξεπερασμενες..

Επισης ποιες εφαρμογες λαμβανουν ενημερωσεις ακριβως? Το faceboοκ-messenger εχουν εγκαταληφθει στο Mobile απο περσι..το viber σταματησε επισημα τα updates..το whats app δεν ειναι Universal αλλα μια συνεχεια της παλιας εφαρμογης απο τα 8,1 με διαφορα ελαττωματα..ουτε στην μνημη δεν μπορει να μεινει ουτε εχει αμεση απαντηση..Μονο το skype ειναι οτι πρεπει και οπως πρεπει..

Αρα σε ξαναρωτω..για ποια παραγωγικοτητα των wm10 μιλας οταν εν ετη 2017 δεν μπορεις να κανει ουτε καποια αυτονοητα πραγματα με αυτα? 

Και να προσθεσω το εξης..πως με τα wm10 δεν ξερεις μετα απο καθε Update τι προβλημα ή Bug Μπορει να σου εμφανιστει..απαραδεκτα πραγματα...

Δημοσ.

εφαρμογη παραγωγηκοτητας??????  Μου αναφέρεις office onedrive onenote κτλ και μου ζητάς να σου πω εφαρμογή παραγωγικότητας; Τις ανέφερες είδη. Προχθές αναβάθμισα το viber και πριν ένα μήνα το what app. Επειδή τυχαίνει να ταξιδεύω αρκετές φορές το χρόνο Ελλάδα Γερμανία βλέπω τι γίνεται στο check in και κάνω και εγώ check in με το 920. Δυστυχώς ήρθες αδιάβαστος. Για windows hater σε κόβω. Στην επόμενη πρόσκληση που θα λάβω από την Microsoft θα σου στείλω και 'σενα μια πρόσκληση όχι για να δεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλα για να καταλάβεις πρώτα την ορολογία όταν μιλάμε για business κομμάτι. 

Δημοσ.

Βεβαίως.

Κ' εγώ σήμερα το διάβασα. Να σου πω την αλήθεια δε το περίμενα.

Εδώ, εδώ και εδώ, επιπλέον αναφορές.

Ωραία τα νουμεράκια. Είχα την εντύπωση πως είχε μεγαλύτερο ποσοστό στην εκπαίδευση. Δυστυχώς οι μεταβάσεις απο open office σε ms office είναι περισσότερες. Το ανάποδο γίνεται μόνο λόγο κόστους και στην τελική μετά από κάποιο διάστημα ξαναγυρίζουν στο ms office. Αυτό επηρεάζει κατ επέκταση και τις αντίστοιχες υπηρεσίες cloud.

Δημοσ.

εφαρμογη παραγωγηκοτητας??????  Μου αναφέρεις office onedrive onenote κτλ και μου ζητάς να σου πω εφαρμογή παραγωγικότητας; Τις ανέφερες είδη. Προχθές αναβάθμισα το viber και πριν ένα μήνα το what app. Επειδή τυχαίνει να ταξιδεύω αρκετές φορές το χρόνο Ελλάδα Γερμανία βλέπω τι γίνεται στο check in και κάνω και εγώ check in με το 920. Δυστυχώς ήρθες αδιάβαστος. Για windows hater σε κόβω. Στην επόμενη πρόσκληση που θα λάβω από την Microsoft θα σου στείλω και 'σενα μια πρόσκληση όχι για να δεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλα για να καταλάβεις πρώτα την ορολογία όταν μιλάμε για business κομμάτι. 

Πρωτα απο ολα εχω wp ως κυρια συσκευη απο το 2013 και ξερω τα καλα και τα αρνητικα του πραγματος.

Στα δικα μας τωρα...

Τις εφαρμογες παραγωγηκοτητας office onedrive onenote και ΟΛΕΣ τις υπολοιπες δεν τις βρισκεις και στο android ios?? Αρα για πιο λογο να προτιμήσει καποιος επιχειρηματιας ή εργοδοτης ή εταιρεια τα wm 10? Περιμενω εδω και τοση ωρα να μου πεις αλλα το αποφευγεις..

Στο οτι αναβαθμισες προχθες το Viber σαφεστατα κανεις λαθος ή ψευδεσαι..διοτι η εφαρμογη εχει σταματησει για ΠΑΝΤΑ τα Updates απο τον Μαρτιο..Ωριστε κιολας..

https://www.onmsft.com/news/vibers-windows-10-and-windows-10-mobile-apps-on-hold-under-further-notice

Με ποια εφαρμογη κανεις check in με το 920 για πες μου να μαθω..?

Επισης για τα Bugs που παρουσιαζονται ανα τακτα διαστηματα με τα updates ουτε καν το σχολιασες..Αρα οταν δεν ξερεις τι θα σου σκασει μετα απο καποιο Update πως μια εταιρεια θα υποστηριξει ενα τετοιο ασταθες λειτουργικο? Εδω και αρκετες μερες μετα απο καποιο Update δεν λειτουργουσε η εφαρμογη των επαφων..Το αντιλλαμβανεσαι??Ειναι να απορεις δηλ...

Δημοσ.

Υποστήριξα εγω οτι δεν τις βρίσκεις; Έγραψα πουθενά πως μονο με την ms κάνεις δουλειά; Ο καθένας επιλέγει αυτό που θεωρεί οτι θα κάνει δουλειά. Αφού θες λόγο γιατί να επιλέξει θα σου πω. Γιατί το έχουν σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, γιατί έχει καλύτερη αλληλεπίδραση μεταξύ των εγγράφων,  έχει περισσότερες δυνατότητες πιο φιλικό στον χρήστη πιο έξυπνο υπάρχει προς τα πίσω συμβατότητα, καταλαβαίνει εξίσου καλά έγγραφα του open office αλλα κυρίως, γιατί, και γράφω επακριβώς την φράση, "ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ WORD ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΟΥ ΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ". Επλίζω να σε ικανοποίησα. Παρόλα αυτά δεν έβγαλα ποτε σκάρτη οποιαδήποτε εναλλακτική λύση όσο αναφορά το office. Οσο για το viber η έκδοση που έχω είναι η 6.6.1 η οποία μου ήρθε προχθές ως ειδοποίηση. Αν είναι από τον Μάρτιο τι να σου πω. Τώρα την έλαβα. Και επίσης το άρθρο που έστειλες γράφει on hold. Επίσης δεν είναι business apps. για επιχειρίσεις υπάρχει το skype for business. Για το checkin που λες μέσα απο το site το κάνω. Ποια η διαφορά;  Για τα bugs που αναφέρεις δεν αξίζει καμία κουβέντα γιατί και στα άλλα λειτουργικά το ίδιο χάλια είναι. Και μη μου πεις οτι τα άλλα δεν έχουν Bugs. Δεν υπάρχει λογισμικό χωρίς λάθη. Και στην 14 κάτι έκδοση των widnows στο 920 ήταν για τα μπάζα. Μόνο κλήσεις έκανες.  Η επόμενη έκδοση 15 κάτι διόρθωσε πολλά. Εχθές κατέβασα την τελευταία απο insider και παίζει ακόμη καλύτερα. Ποιο! Το 920! Που το βάπτισα 950xl για να παίρνει ενημερώσεις. 

Δημοσ.
1ον Συγκρινει ΜΟΝΟ την cloud υπηρεσια της MS(office 365) με τα google apps και οχι ολη την χρηση που γινεται με τα MS office και αυτα που ειναι εκτος cloud,δλδ office 2010,2013,2016 κ.ο.κ που χρησιμοποιείτε κατά κόρον ιδίως στις επιχειρήσεις!

2ον Δε λεει πουθενα οτι δε συμπεριλαμβανονται και τα κινητα,σ'αυτες τις μετρησεις.

Δημοσ.

δεν καταλαβα σε Lumia 920 θα μπαινει - η θα σου βγαζει μηνυμα  windows10 checking ram - θαθελες μλκα :D

Ποιό να μπαίνει; Η τελευταία έκδοση; εχω την 1703 10.0.15222 που βγήκε προχθές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...