Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο πάει και βελτιώνεται. Αναγεννιέται ως φοίνιξ μέσα απο τις στάχτες του.   Έχω κινητό, ταβλετ, λαπτοπ, σταθερό Η/Υ όλα με windows 10. Πειραματικά το έκανα περισσότερο αλλά μου βγήκε σε καλό. Έχω τα πάντα παντού κυριολεκτικά.

• Like 2
  • Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τα έχουμε ξαναπεί. Ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει. Για απλά τηλέφωνα τα παραθυροτηλέφωνα μια χαρά είναι . Και κυρίως πολύ φτηνά . 

Δημοσ.

Νομιζω ότι κινειται προς το απολυτο πλεον η MS!

Arm επεξεργαστής που θα τρέχει και desktop εφαρμογές και ταυτόχρονα το continuum "ωριμαζει". Κατά 99% αργά ή γρήγορα και τα uwp θα αποκτησουν ποιοτητα και θα βρισκεις την εφαρμογή που θες.

Για να το πάω και ένα βημα πιο πέρα, θα θες μονο ενα κουφάρι από υβριδικο ταμπλετ- laptop που θα συνδέεται σαν dock το κινητό σου καλή ώρα κάπως έτσι.

Και θα μπορεις να κοτσάρεις πληκτρολόγιο και απο ταμπλετ να γινει κανονικός υπολογιστής. ολα σε ενα..

κοινως, ενσωματωμενο το continuum σε ενα κουφαρι απο ταμπλετ και με την χρηση και του πληκτρολογιου και πιθανης μπαταριας ενσωματωμενης στο πληκτρολογιο/κουφαρι οθονης-continuum, εχετε τα παντα μεσα σε μια συσκευη μονο!

• Like 5
Δημοσ.

Είχα 3-4 συσκευές με WP. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο καλά πήγαινε το τηλέφωνο σε συσκευές του 100ρικου. Ταχύτατο και εντελώς smooth, Καμία σχέση με τα αντίστοιχα Android.

Τα υπόλοιπα τα είπαν οι προλαλήσαντες.

• Like 4
Δημοσ.

Τι ελαφριά ρε παιδια; Το 640 xl που έχω δει σέρνεται χειρότερα απο το nexus 7 (2012) μου. Όλα το ίδιο βαριά είναι πάνω κάτω

• Like 1
Δημοσ.

Τι ελαφριά ρε παιδια; Το 640 xl που έχω δει σέρνεται χειρότερα απο το nexus 7 (2012) μου. Όλα το ίδιο βαριά είναι πάνω κάτω

Αποκλείεται, κάποιο λάθος έχεις κάνει. Δοκίμασες hard reset;

• Like 5
Δημοσ.

Για να δουμε...

Η θα πάρουμε όλοι windows η θα ειναι η ταφόπλακα του λειτουργικού στα mobile.

Πάντως μακαρι να έκαναν τη φάση windows στα mobile τόσο καλά που κάνουν ενα σωρό αλλα μαρκετινιστικα τελευταία στη ms .

Άλλο ενα δυνατό λειτουργικο με το πλήθος εφαρμογών που έχουν οι άλλοι θα ήταν σούπερ ,βαρέθηκα τόσα χρόνια το android ,θέλω να δω και μια άλλη προσέγγιση.

• Like 2
Δημοσ.

Χωρίς πλάκα πάντως, πρόκειται για reboot. Πολλά παράλληλα projects έρχονται να δέσουν για αυτό που ετοιμάζεται. 

Αυτή την φορά θέλουν να κάνουν reboot με κάτι δυνατό και έτοιμο στα χέρια τους. Υπομονή.

Όσοι χάσατε την εμπιστοσύνη, και καλά κάνατε, απλά περιμένετε τις εξελίξεις...

Αυτά ακριβώς ακούγαμε και... πριν 8 χρόνια!!!  Deja vu όταν διάβασα το μύνημα σου.  :-D  :-D

Η MS ετοιμάζει projects για να δέσουν αυτό που έρχεται.... Μόνο που αυτό ακόμα να 'ρθει! Υπομονή!

Νομίζω ότι μέχρι να έρθει αυτό το MS λειτουργικό που θα τα ενώσει όλα, θα έχει τελειώσει δεύτερο μετρό στη Θεσαλλονίκη.

• Like 2
Δημοσ.
Νομιζω ότι κινειται προς το απολυτο πλεον η MS!

Arm επεξεργαστής που θα τρέχει και desktop εφαρμογές και ταυτόχρονα το continuum "ωριμαζει". Κατά 99% αργά ή γρήγορα και τα uwp θα αποκτησουν ποιοτητα και θα βρισκεις την εφαρμογή που θες.

Για να το πάω και ένα βημα πιο πέρα, θα θες μονο ενα κουφάρι από υβριδικο ταμπλετ- laptop που θα συνδέεται σαν dock το κινητό σου καλή ώρα κάπως έτσι.

Και θα μπορεις να κοτσάρεις πληκτρολόγιο και απο ταμπλετ να γινει κανονικός υπολογιστής. ολα σε ενα..

κοινως, ενσωματωμενο το continuum σε ενα κουφαρι απο ταμπλετ και με την χρηση και του πληκτρολογιου και πιθανης μπαταριας ενσωματωμενης στο πληκτρολογιο/κουφαρι οθονης-continuum, εχετε τα παντα μεσα σε μια συσκευη μονο!

Για καποιο λόγο δεν τραβάνε αυτά τα combo .

Ειχα παλιά και moto atrix που οταν ήταν docked είχε κανονικότατα desktop linux ,και δουλευε αξιοπρεπέστατα,αλλα και παλι βαριουμουν το βαλε βγάλε,και συνήθως ήθελα και το κινητό μου προσβάσιμο,και σιγά σιγά απλα δε χρησιμοποιουσα πια αυτή τη λειτουργια...

• Like 1
Δημοσ.

το λειτουργικό ειναι πολυ καλο ... το θεμα ειναι το windows store .. δεν εχει ουτε καν τις βασικές εφαρμογές.. ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιόμαστε. οτι και να κάνει χωρίς εφαρμογές δεν γίνεται τίποτα. 

Και γω το γυρνάω σε android γι αυτό το λόγο.

Δημοσ.

Είχα 3-4 συσκευές με WP. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το πόσο καλά πήγαινε το τηλέφωνο σε συσκευές του 100ρικου. Ταχύτατο και εντελώς smooth, Καμία σχέση με τα αντίστοιχα Android.

Τα υπόλοιπα τα είπαν οι προλαλήσαντες.

αυτός ήταν ο λόγος που πήγα σε wp πριν ενάμισι χρόνο,γιατί σε αυτά τα λεφτά (150) ήταν ότι πιο γρήγορο υπήρχε και με 1gb ram σφαίρα, ακόμα και σήμερα που το έδωσα στην μάνα μου σφαίρα πάει, με τα galaxy trend plus και nexus s είχα φάει φρίκες με τα υπέρμετρα lag τους.

πριν λίγο καιρό πήρα το p8 lite με 2gb ram και πραγματικά είναι πιο γρήγορο στα πάντα απο το 640, αλλά είναι καινούριο ρε φίλε και τα android πλεον σε αυτά τα λεφτά πάνε σφαιντόνα με το hardware που διαθέτουν και το android να έχει εξελιχθεί και να μην είναι στο χάλι που ήταν ειδικά με την android 4.

Δημοσ.

Όσο πάει και βελτιώνεται. Αναγεννιέται ως φοίνιξ μέσα απο τις στάχτες του.   Έχω κινητό, ταβλετ, λαπτοπ, σταθερό Η/Υ όλα με windows 10. Πειραματικά το έκανα περισσότερο αλλά μου βγήκε σε καλό. Έχω τα πάντα παντού κυριολεκτικά.

Όσο πάει και χειροτερεύει. Καίγεται πριν καν βγει από το αυγό του. Έχω κινητό, ταβλετ, λαπτοπ, σταθερό Η/Υ όλα με windows 10. Πειραματικά το έκανα περισσότερο αλλά μου βγήκε σε κακό. Έχω τα πάντα στο γραφείο, αλλά έξω από αυτό κυριολεκτικά τίποτα. (Εκτός και αν πιάνoνται οι σημειώσεις για το σούπερμάρκετ στο Onenote και οι πασιέντζες). Μηδέν. Zero. Νέιλ.

Δημοσ.

Για καποιο λόγο δεν τραβάνε αυτά τα combo . Ειχα παλιά και moto atrix που οταν ήταν docked είχε κανονικότατα desktop linux ,και δουλευε αξιοπρεπέστατα,αλλα και παλι βαριουμουν το βαλε βγάλε,και συνήθως ήθελα και το κινητό μου προσβάσιμο,και σιγά σιγά απλα δε χρησιμοποιουσα πια αυτή τη λειτουργια...

Mία πολύ καλή ιδέα με τρομερή υλοποίηση από άποψη H/W που όμως όταν βγήκε στην κυκλοφορία είχε ακόμα πολλά θέματα καθώς το S/W ήταν κακογραμμένο και που τελικά δεν της δόθηκε ποτέ η ευκαιρία που άξιζε καθώς λίγο μετά έγινε η εξαγορά της Motorolla και όλα πήγαν στο καλάθι των αχρήστων.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...