gapostolidis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Γιατί σε μένα η τιμή γίνεται 22.35; Το κουπόνι δεν λειτουργεί;
tsiou9 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 The Code you entered has expired.Δε πρόλαβα. Έληξε :/
hara75gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ωραία τσίμπησα άλλη μία, να σαι καλά! Η τέταρτη Yeelight που αγοράζω αυτή την περίοδο. Πρόλαβα την τελευταία φορά την προσφορά με την ελληνική ενότητα και τώρα αυτή. Τις έχω συνδέσει με την Alexa και κάνουν παπάδες.Για δώσε details, για την alexa... 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ωραία τσίμπησα άλλη μία, να σαι καλά! Η τέταρτη Yeelight που αγοράζω αυτή την περίοδο. Πρόλαβα την τελευταία φορά την προσφορά με την ελληνική ενότητα και τώρα αυτή. Τις έχω συνδέσει με την Alexa και κάνουν παπάδες. Ναι, κανε αν θες ενα ποστ εδω με βασικες πληροφοριες για αυτο για οποιον ενδιαφερεται πριν το κλειδωσουμε το τοπικ για να μην γεμισουμε μετα με κουβεντα "οφτοπικ" περι alexa.
Onelove Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Η RGB είναι αρκετά δυνατή να φωτίσει έστω υπνοδωμάτιο επαρκώς όταν είναι στο λευκό της;
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εντάξει αν έχεις ένα δωμάτιο χάος με πολλά τμ μην περιμένεις θαύματα αλλά ένα νορμάλ δωμάτιο το φωτίζει ικανοποιητικά
dchatz Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Εγω πάντως που έχω μια τέτοια (θαθελα και άλλη αλλα δεν πρόλαβα) παρατηρώ ένα ελαφρό κροτάλισμα (ηχο σαν αυτόν που κάνουν κάποια παλμικά ντιμερ). αν βρίσκεσαι μέσα στο δωμάτιο που ειναι η λάμπα ακούγεται αρκετα καθαρά.
Neg Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ναι, κανε αν θες ενα ποστ εδω με βασικες πληροφοριες για αυτο για οποιον ενδιαφερεται πριν το κλειδωσουμε το τοπικ για να μην γεμισουμε μετα με κουβεντα "οφτοπικ" περι alexa. Για δώσε details, για την alexa... Λοιπόν για αυτούς που είτε ζουν στο εξωτερικό είτε αγόρασαν κάπως την Alexa (Amazon Echo) στην Ελλάδα και τους βόλεψε ορίζοντας ξένη χώρα, μπορούν να εγκαταστήσουν Skills μέσω της εφαρμογής του Smartphone. Ένα από τα Skills λοιπόν ονομάζεται Yeelight Εδώ είναι στο γερμανικό Amazon το αναφερόμενο Skill Αφού το ενεργοποιήσουν μπορούν να σκανάρουν και η εφαρμογή θα βρει απευθείας τις λάμπες που είναι συνδεδεμένες με το WiFi. Από εκεί μπορείτε να ορίσετε για παράδειγμα Groups πχ (Lights) οπότε με το που πείτε "Alexa turn the lights on" θα ανάψουν όλες οι λάμπες, ή μεμονωμένες λέγοντας "Alexa turn the __"όνομα της λάμπας που ορίσατε στην Yeelight εφαρμογή"__ on" επίσης υποστηρίζει και Scenes (δηλαδή Favourites της Yeelight ) καθώς και εντολές όπως "Alexa dim the lights at 50%" ή "Alexa turn the living room lamp green" οι εντολές είναι διαθέσιμες από όσο ξέρω στα Αγγλικά και στα Γερμανικά για αυτούς που έχουν ως χώρα την Γερμανία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις