Zaytsev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Αμ δεν είναι υποχρεωμένοι και ούτε θα σου δώσουν, εκεί θέλω να καταλήξω. Σ'αυτήν την χώρα κάθε νόμος έχει και παραθυράκι να τον αχρηστέψεις. Επειδή εμένα μου αρέσουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι όχι οι @@ που λέει ο καθένας, βρες μου το παραθυράκι και τα συζητάμε. Μέχρι τότε, η ΆΠΟΨΗ του καθενός, στον κουβά.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το μόνο παραθυράκι που έχουν είναι ότι πρέπει να σου δώσουν συσκευή να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου, αυτό σημαίνει ότι και ένα s8+ να πας με ένα 3310 είναι καλυμενοι 1
ChimairaX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Επειδή εμένα μου αρέσουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι όχι οι @@ που λέει ο καθένας, βρες μου το παραθυράκι και τα συζητάμε. Μέχρι τότε, η ΆΠΟΨΗ του καθενός, στον κουβά. Μ'αρέσει που λέω έμαθα πλαγίως (σκόπιμο το bold) κι εσύ μου επιτίθεσαι!!! Εγώ τα λέω αυτά γιατί κάθε μέρα έχω την γκρίνια του κόσμου για τις μαλακίες των αντιπροσωπειών, κι εσύ μου λες να σου βρω το παραθυράκι. Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε φίλε; Ο Αλέξης Κούγιας; Μακάρι να δίναν και 10 συσκευές για προσωρινή χρήση. Εγώ πάω να κράξω την πολιτική, κι εσύ κάθεσαι και μου λες για απόψεις και μαλακίες. Ποιες απόψεις; Ποιές @@διές; Άποψη είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω (και όχι μόνο εγώ); Άποψη είναι που δίνω εγώ σαν κατάστημα φτηνοσυσκευές στους πελάτες μου να τους εξυπηρετήσω επειδή οι άλλοι δε δίνουν; Άσε μας ρε Βασίλη που θίγεσαι τώρα από ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Πήγαινε εσύ με την δική σου άποψη στην Arvato να δεις σε πόσο χρόνο θα την πετάξουν εκείνοι στον κουβά. Και κάντους μήνυση για αυτό. Μετά έλα εδώ στο insomnia και πες μου χίμαιρα κέρδισα 500.000€ από την καταγγελία που έκανα. Τότε ο κουβάς θα είναι για πάρτη μου. Αλλά ένα γνωμικό λέει "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς". Δεν σου φταίει ο χίμαιρα και ο κάθε χίμαιρα. Άλλοι θα έπρεπε να σου φταίνε.
billiboo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μ'αρέσει που λέω έμαθα πλαγίως (σκόπιμο το bold) κι εσύ μου επιτίθεσαι!!! Εγώ τα λέω αυτά γιατί κάθε μέρα έχω την γκρίνια του κόσμου για τις μαλακίες των αντιπροσωπειών, κι εσύ μου λες να σου βρω το παραθυράκι. Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε φίλε; Ο Αλέξης Κούγιας; Μακάρι να δίναν και 10 συσκευές για προσωρινή χρήση. Εγώ πάω να κράξω την πολιτική, κι εσύ κάθεσαι και μου λες για απόψεις και μαλακίες. Ποιες απόψεις; Ποιές @@διές; Άποψη είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω (και όχι μόνο εγώ); Άποψη είναι που δίνω εγώ σαν κατάστημα φτηνοσυσκευές στους πελάτες μου να τους εξυπηρετήσω επειδή οι άλλοι δε δίνουν; Άσε μας ρε Βασίλη που θίγεσαι τώρα από ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Πήγαινε εσύ με την δική σου άποψη στην Arvato να δεις σε πόσο χρόνο θα την πετάξουν εκείνοι στον κουβά. Και κάντους μήνυση για αυτό. Μετά έλα εδώ στο insomnia και πες μου χίμαιρα κέρδισα 500.000€ από την καταγγελία που έκανα. Τότε ο κουβάς θα είναι για πάρτη μου. Αλλά ένα γνωμικό λέει "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς". Δεν σου φταίει ο χίμαιρα και ο κάθε χίμαιρα. Άλλοι θα έπρεπε να σου φταίνε. το θεμα ειναι οτι δεν γινετε να βρεις το δικιο σου αν δεν τα σκασεις και δεν νευριασεις.τωρα ας πουμαι μου ειπε το σερβις στο στελνουμε πισω να το πας στο καταστημα να στο αλλαξουν και στο καταστημα μου λεει ο αλλος εμεις δεν κανουμε αλαγες και πως η εγγυηση που παρεχουμαι ειναι εγγυηση αντιπροσωπιας τρεαχα γυρευε δηλαδη.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 το θεμα ειναι οτι δεν γινετε να βρεις το δικιο σου αν δεν τα σκασεις και δεν νευριασεις.τωρα ας πουμαι μου ειπε το σερβις στο στελνουμε πισω να το πας στο καταστημα να στο αλλαξουν και στο καταστημα μου λεει ο αλλος εμεις δεν κανουμε αλαγες και πως η εγγυηση που παρεχουμαι ειναι εγγυηση αντιπροσωπιας τρεαχα γυρευε δηλαδη. Ποιο κινητο εχεις παρει?
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πολυ ωραια λοιπον. Απο οτι βλεπω με μια γρηγορι ματια η το επισημο service ειναι η Cellcom και οχι η Arvato για τα motorola. Δεν ξερω γιατι πηγες εξ αρχης στην Arvato ή αν το εστειλε εκει το καταστημα,αλλα μεγα λαθος.
billiboo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 οταν πηρα τηλεφωνο στο καταστημα μου ειπαν να το παω εκει και μαλιστα μου εδωσαν τα τηλεφωνα
spyros007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μεγα λαθος ακομα περισσοτερο μίας και το πηγές μονο σου,παρτο και πηγαίνετο εκει που πρεπει. Ετσι μονο θα πεθανει αυτη η αθλια εταιρεια.........
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Μ'αρέσει που λέω έμαθα πλαγίως (σκόπιμο το bold) κι εσύ μου επιτίθεσαι!!! Εγώ τα λέω αυτά γιατί κάθε μέρα έχω την γκρίνια του κόσμου για τις μαλακίες των αντιπροσωπειών, κι εσύ μου λες να σου βρω το παραθυράκι. Ποιος νομίζεις ότι είμαι ρε φίλε; Ο Αλέξης Κούγιας; Μακάρι να δίναν και 10 συσκευές για προσωρινή χρήση. Εγώ πάω να κράξω την πολιτική, κι εσύ κάθεσαι και μου λες για απόψεις και μαλακίες. Ποιες απόψεις; Ποιές @@διές; Άποψη είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω (και όχι μόνο εγώ); Άποψη είναι που δίνω εγώ σαν κατάστημα φτηνοσυσκευές στους πελάτες μου να τους εξυπηρετήσω επειδή οι άλλοι δε δίνουν; Άσε μας ρε Βασίλη που θίγεσαι τώρα από ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Πήγαινε εσύ με την δική σου άποψη στην Arvato να δεις σε πόσο χρόνο θα την πετάξουν εκείνοι στον κουβά. Και κάντους μήνυση για αυτό. Μετά έλα εδώ στο insomnia και πες μου χίμαιρα κέρδισα 500.000€ από την καταγγελία που έκανα. Τότε ο κουβάς θα είναι για πάρτη μου. Αλλά ένα γνωμικό λέει "τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς". Δεν σου φταίει ο χίμαιρα και ο κάθε χίμαιρα. Άλλοι θα έπρεπε να σου φταίνε. Δεν επιττείθομαι σε εσένα. Απλά, τα "'έμαθα πλαγίως", και "μου είπανε" και "ο κόσμος λέει" και "'ετσι είναι", είναι για τον κάθε κακομοίρη που τον κάνουν ότι θέλουν οι εταιρίες και το αποδέχεται χωρίς να βρίσκει το δίκιο του. Το τι λέει ο καθένας, είναι για τους άσχετους και τον κάθε κακομοίρη που τα πιστεύει χωρίς να ψάξει. Εγώ βασίζομαι σε γεγονότα, επίσημες πηγές και νόμους. Δε χρειάζεται να είσαι ο Κούγιας, ή να πληρώνεις τον Κούγια, πας απλά σε 2-3 έγκυρα sites (ΣτΚ, ΙΝΚΑ, Efpolis) και παίρνεις τις απαντήσεις σου, τις τυπώνεις και πας στο κατάστημα απαιτώντας το δίκιο σου και δε φεύγεις αν δεν το πάρεις. Στη χειρότερη, καταγγελία στον ΣτΚ και αφήνεις να το αναλάβουν. Αν το έκανε ο καθένας και δεν άκουγε εσένα που λες "έτσι είναι", τότε θα είχαν συμμορφωθεί πολύ περισσότεροι γελοίοι εκεί έξω και δε θα χρειαζόταν να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να φτάσω σε εξώδικο καν για τέτοιες περιπτώσεις, μια απλή καταγγελία στον ΣτΚ και λύνει το πρόβλημα. Συνήθως δε φτάνω ούτε εκεί, γιατί οι περισσότεροι κωλώνουν όταν δούνε ότι είσαι ψαγμένος και γνωρίζεις τι σου γίνεται και τι δικαιούσαι. 1
ChimairaX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Πολυ ωραια λοιπον. Απο οτι βλεπω με μια γρηγορι ματια η το επισημο service ειναι η Cellcom και οχι η Arvato για τα motorola. Δεν ξερω γιατι πηγες εξ αρχης στην Arvato ή αν το εστειλε εκει το καταστημα,αλλα μεγα λαθος. Παιδιά η cellcom πλέον αναλαμβάνει μόνο τα εκτός εγγύησης. (καινούριο αυτό, δεν έχει 2 βδομάδες που ενημερώθηκα. Καλέστε τους μην με πείτε πάλι αναξιόπιστο) Edit: http://www.cellcom.gr/site/gr/partners.html Δεν επιττείθομαι σε εσένα. Απλά, τα "'έμαθα πλαγίως", και "μου είπανε" και "ο κόσμος λέει" και "'ετσι είναι", είναι για τον κάθε κακομοίρη που τον κάνουν ότι θέλουν οι εταιρίες και το αποδέχεται χωρίς να βρίσκει το δίκιο του. Το τι λέει ο καθένας, είναι για τους άσχετους και τον κάθε κακομοίρη που τα πιστεύει χωρίς να ψάξει. Εγώ βασίζομαι σε γεγονότα, επίσημες πηγές και νόμους. Δε χρειάζεται να είσαι ο Κούγιας, ή να πληρώνεις τον Κούγια, πας απλά σε 2-3 έγκυρα sites (ΣτΚ, ΙΝΚΑ, Efpolis) και παίρνεις τις απαντήσεις σου, τις τυπώνεις και πας στο κατάστημα απαιτώντας το δίκιο σου και δε φεύγεις αν δεν το πάρεις. Στη χειρότερη, καταγγελία στον ΣτΚ και αφήνεις να το αναλάβουν. Αν το έκανε ο καθένας και δεν άκουγε εσένα που λες "έτσι είναι", τότε θα είχαν συμμορφωθεί πολύ περισσότεροι γελοίοι εκεί έξω και δε θα χρειαζόταν να μπαίνουμε σε αυτές τις διαδικασίες. Προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να φτάσω σε εξώδικο καν για τέτοιες περιπτώσεις, μια απλή καταγγελία στον ΣτΚ και λύνει το πρόβλημα. Συνήθως δε φτάνω ούτε εκεί, γιατί οι περισσότεροι κωλώνουν όταν δούνε ότι είσαι ψαγμένος και γνωρίζεις τι σου γίνεται και τι δικαιούσαι. Το έμαθα πλαγίως = δεν μου το είπαν ευθέως "ξέρετε δεν ισχύει ο νόμος γιατί το και το" αλλά όταν σου σκάνε συσκευές με bootloop πέντε - πέντε (θυμήσου το φιάσκο με τα bootloops), και ένα κάρο συσκευές και στις αργούνε, και οι υπάλληλοι της αντιπροσωπείας σου απαντάνε πάντα με άνεση fearless "παράνομες" (όπως αναφέρεις) απαντήσεις είτε τους μιλήσεις με το καλό είτε με το κακό είτε με το άσχημο. Μακάρι να ήταν έτσι όπως ακριβώς τα λες. Και μακάρι να ήμουν δικηγόρος για έχω την δυνατότητα να ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Να σου θυμίσω: Είμαστε στην χώρα που έχει βγει αντικαπνιστικός νόμος και όλοι την γλιτώνουν γιατί δεν έχουν τασάκια! Τώρα με κατηγορείς για το μαύρο χάλι τόσα χρόνια επειδή έκανα ένα ποστ χθες. Πλάκα με κάνεις ρε Ζάιτσεφ; Ξέρεις γιατί κάποια κινητά τα καλύπτουν οι αντιπροσωπείες κανονικά πλέον ενώ πριν τα έβγαζαν εκτός εγγύησης επειδή "δεν προορίζονται για Ελλάδα"; Σε αφήνω να μαντέψεις γιατί και ποιος τσακώθηκε μαζί τους. Και επίσης ποια είναι η γνώμη μου για αλήτικες συμπεριφορές; Κυνηγήστε τους.
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Το έμαθα πλαγίως = δεν μου το είπαν ευθέως "ξέρετε δεν ισχύει ο νόμος γιατί το και το" Εχθές το βράδυ, έπινα μπύρες με τον Messi και μου είπε πλαγίως, ότι έχασαν επίτηδες στο ChL γιατί κέρδισαν λεφτά στο στοίχημα. Αυτό μου λες. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς νόμο, χωρίς δεδικασμένο, κλπ, δεν έχεις τίποτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για ανώλωση και μόνο.
ChimairaX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Εχθές το βράδυ, έπινα μπύρες με τον Messi και μου είπε πλαγίως, ότι έχασαν επίτηδες στο ChL γιατί κέρδισαν λεφτά στο στοίχημα. Αυτό μου λες. Χωρίς αποδείξεις, χωρίς νόμο, χωρίς δεδικασμένο, κλπ, δεν έχεις τίποτα. Όλα τα υπόλοιπα είναι για ανώλωση και μόνο. ok, εξαρχής ήσουν ειρωνικός και επιθετικός, δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την συζήτηση μαζί σου. Καλή τύχη βρίσκοντας το δίκιο σου. Εγώ δεν το βρίσκω ό,τι κι αν κάνω. Μακάρι να κάνεις την διαφορά. Και οι υπόλοιποι μην με παίρνετε στα σοβαρά, ένας άχρηστος παραπληροφοριοδότης είμαι που δεν έχει αποδείξεις και πτυχίο νομικής Κομοτηνής που λέω πράματα για ανάλωση.
Zaytsev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2017 Και οι υπόλοιποι μην με παίρνετε στα σοβαρά, ένας άχρηστος παραπληροφοριοδότης είμαι που δεν έχει αποδείξεις και πτυχίο νομικής Κομοτηνής που λέω πράματα για ανάλωση. Πας καλά;;;;; Άχρηστος που στηρίζομαι στο ΝΟΜΟ ενώ εσύ που μας λες τι σου είπε ο φίλος, του περιπτερά, της εξαδέρφης, του μπακάλη, της γειτονιάς σου, είσαι αξιόπιστος;;;;;;!!!!!! Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. edit: Έτσι για την ιστορία, γιατί διαβάζουν πολλοί και κάποιοι άσχετοι επιμένουν τόσο, που σε κάνει να αμφισβητείς κι αυτά που ξέρεις. Νόμος 2251/1994, άρθρο 5, παράγραφος 5 Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. Εάν κατά τη διάρκεια ισχύος της εγγύησης εμφανισθεί στο προϊόν ελάττωμα και ο προμηθευτής αρνείται ή βραδύνει την επισκευή πέραν του αναγκαίου κατά περίπτωση χρόνου, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την αντικατάσταση του προϊόντος με νέο ίσης αξίας και ποιότητας ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση. Αν ο απαιτούμενος χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες, ο καταναλωτής δικαιούται να ζητήσει την προσωρινή αντικατάσταση του προϊόντος για όσο χρόνο διαρκεί η επισκευή.
ChimairaX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Πας καλά;;;;; Άχρηστος που στηρίζομαι στο ΝΟΜΟ ενώ εσύ που μας λες τι σου είπε ο φίλος, του περιπτερά, της εξαδέρφης, του μπακάλη, της γειτονιάς σου, είσαι αξιόπιστος;;;;;;!!!!!! Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος. edit: Έτσι για την ιστορία, γιατί διαβάζουν πολλοί και κάποιοι άσχετοι επιμένουν τόσο, που σε κάνει να αμφισβητείς κι αυτά που ξέρεις. Νόμος 2251/1994, άρθρο 5, παράγραφος 5 Αρχικά για μένα λέω οπότε μην θίγεσαι. Εσύ ξέρεις καλύτερα τι παίζει επειδή ξέρεις και τους νόμους. Πότε δεν το αρνήθηκα αυτό. Σε λίγο θα μου πεις ότι παρακινώ τον κόσμο να μην διεκδικεί τα δικαιώματά του. Λες κι εγώ δεν είμαι καταναλωτής. Και ναι οι υπάλληλοι των αντιπροσωπειών είναι φίλοι φίλων γνωστών ξαδέρφων κρεοπώληδων. Κακώς τα έγραψα όλα αυτά. Οπότε "διορθώνω" ό,τι είπα πριν: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι σε αυτόν τον νόμο ισχύει ό,τι αναγράφεται. Γι αυτό πηγαίνετε και ζητήστε αντικατάσταση συσκευής αν αργήσουν πάνω από 15 εργάσιμες μέρες. Από κει και πέρα ελάτε και πείτε μου τι σας είπανε, και τι κάνατε μετά. Έχω μεγάλη απορία. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα