Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,οπως λεει και ο τιτλος υπαρχει ενα θεμα με την εν λογο εταιρεια

ενω εχω στηλει το κινητο μου απο της 29 του Απριλιου και ειναι στο σερβις εχουν 3 τουλαχιστον εβδομαδες που με κοροιδευουν κανονικα.Κατα την 2η πηρα να δω τι γινετε και μαλιστα μου ειπε η κοπελα ''επισκευαζετε και σημερα ή αυριο θα σας το στηλουμε'' περναει ο καιρος ουτε φωνη ουτε ακροαση,Ξανατηλεφωνω και με αρχιζουν στα ''περιμενουμε ενα ανταλακτικο'',''περιμενουμε εγκριση απο την εταιρεια'' κτλπ το αποτελεσμα φτασαμε 8/6 και ακομη ''επισκευαζετε'' ,ρωταω τουλαχιστον για ενα χρονοδιαγραμα και μου λενε δεν ξερω...... και ρωταω τωρα εγω ειμαι υπερβολικος?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,οπως λεει και ο τιτλος υπαρχει ενα θεμα με την εν λογο εταιρεια

ενω εχω στηλει το κινητο μου απο της 29 του Απριλιου και ειναι στο σερβις εχουν 3 τουλαχιστον εβδομαδες που με κοροιδευουν κανονικα.Κατα την 2η πηρα να δω τι γινετε και μαλιστα μου ειπε η κοπελα ''επισκευαζετε και σημερα ή αυριο θα σας το στηλουμε'' περναει ο καιρος ουτε φωνη ουτε ακροαση,Ξανατηλεφωνω και με αρχιζουν στα ''περιμενουμε ενα ανταλακτικο'',''περιμενουμε εγκριση απο την εταιρεια'' κτλπ το αποτελεσμα φτασαμε 8/6 και ακομη ''επισκευαζετε'' ,ρωταω τουλαχιστον για ενα χρονοδιαγραμα και μου λενε δεν ξερω...... και ρωταω τωρα εγω ειμαι υπερβολικος?

Από τα Capital Controls και μετά σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες έχουν θέματα με τα ανταλλακτικά και επίσης τους "δουλεύουν" κι αυτούς με τις παραδόσεις.

Δικός μου άνθρωπος σε σέρβις (όχι αντιπροσωπεία αλλά αγοράζει τα ανταλλακτικά από επίσημους διανομείς στο εξωτερικό) μου έλεγε αύριο θα έρθει, αύριο θα έρθει (ένα ανταλλακτικό) και τελικά ήρθε μετά από 2 μήνες.

Οπότε μην σκας, έχω κουραστεί να λέω στους πελάτες μου αυτό το πράμα γιατί σχεδόν όλοι καθυστερούν, και guess what, εγώ (κατάστημα) τα ακούω αντί για το service.

• Like 1
Δημοσ.

Από τα Capital Controls και μετά σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες έχουν θέματα με τα ανταλλακτικά και επίσης τους "δουλεύουν" κι αυτούς με τις παραδόσεις.

Δικός μου άνθρωπος σε σέρβις (όχι αντιπροσωπεία αλλά αγοράζει τα ανταλλακτικά από επίσημους διανομείς στο εξωτερικό) μου έλεγε αύριο θα έρθει, αύριο θα έρθει (ένα ανταλλακτικό) και τελικά ήρθε μετά από 2 μήνες.

Οπότε μην σκας, έχω κουραστεί να λέω στους πελάτες μου αυτό το πράμα γιατί σχεδόν όλοι καθυστερούν, και guess what, εγώ (κατάστημα) τα ακούω αντί για το service.

ναι αλλα εχει καταντησει αηδια πια αυτο το πραγμα(και αν θυμαμαι καλα η εν λογο εταιρεια παντα ειχε τετοια θεματα)

Δημοσ.

ναι αλλα εχει καταντησει αηδια πια αυτο το πραγμα(και αν θυμαμαι καλα η εν λογο εταιρεια παντα ειχε τετοια θεματα)

Η αλήθεια είναι ότι άμα έχουν το ανταλλακτικό εκεί δεν έχουν καμία σχέση με την παλία Arvato. Έχει τύχει να μου γυρίσουν επισκευή και σε 2 μέρες. Και νορμάλ 1-2 βδομάδες κάνουν συνήθως. Άμα δεν το έχουν όμως την εκάτσαμε τη βάρκα και δεν φταίνε μόνο αυτοί.

Δημοσ.

Δεν φταιει η arvato και ο τιτλος εν μερη παραπληροφορει. Αν δεις πχ περυσι στην procordia της LG(ειτε με g4,ειτε με g5 περιπτωσεις)που ειχαν τις αλλαγες μητρικης οι μεν,και αλλαγες οθονης οι δε και επεφτε καλοκαιρι παλι η αναμονη για ανταλλακτικα μπορει να εφτανε και τον 1 μηνα.

Το ιδιο και στην Smartec για κατι θεματακια που παρουσιαστηκαν σε ορισμενους σε S7 edge στην οθονη ειχαν πει οτι περιμεναν και 25-30μερες. Βεβαια στην περιπτωση της τελευταιας νομιζω σε καλυπτει αν φτασεις σε τετοιο χρονικο οριο με αλλαγη/αντικατασταση/πιστωτικο(δεν θυμαμαι ποιο ακριβως)

Δημοσ.

Δεν φταιει η arvato και ο τιτλος εν μερη παραπληροφορει. Αν δεις πχ περυσι στην procordia της LG(ειτε με g4,ειτε με g5 περιπτωσεις)που ειχαν τις αλλαγες μητρικης οι μεν,και αλλαγες οθονης οι δε και επεφτε καλοκαιρι παλι η αναμονη για ανταλλακτικα μπορει να εφτανε και τον 1 μηνα.

Το ιδιο και στην Smartec για κατι θεματακια που παρουσιαστηκαν σε ορισμενους σε S7 edge στην οθονη ειχαν πει οτι περιμεναν και 25-30μερες. Βεβαια στην περιπτωση της τελευταιας νομιζω σε καλυπτει αν φτασεις σε τετοιο χρονικο οριο με αλλαγη/αντικατασταση/πιστωτικο(δεν θυμαμαι ποιο ακριβως)

και ποιος φταιει?εγω? αυτοι εχουν που μου λενε αλλα τη μια φορα και αλλα την αλλη. και στο κατω κατω θεωρω οτι 1μηνας + ειναι ευλογο χρονικο διαστημα για να εχω μια απαντηση εστω για το ποτε θα επισκευαστει.

Δημοσ.

και ποιος φταιει?εγω? .

Ναι.

1. Γιατί ο νόμος ορίζει ότι στις 15 ημέρες αν δεν έχεις τη συσκευή σου πίσω, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλη προσωρινά να κάνεις τη δουλειά σου

2. Γιατί έπρεπε μετά τις 15 μέρες κι αφού σε "κορόιδεψαν" 2-3 φορές, να καλέσεις το Συνήγορο του Καταναλωτή.

Άλλο πράμα η καθυστέρηση, άλλο η κοροϊδία.

Δημοσ.

Ναι.

1. Γιατί ο νόμος ορίζει ότι στις 15 ημέρες αν δεν έχεις τη συσκευή σου πίσω, είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν άλλη προσωρινά να κάνεις τη δουλειά σου

2. Γιατί έπρεπε μετά τις 15 μέρες κι αφού σε "κορόιδεψαν" 2-3 φορές, να καλέσεις το Συνήγορο του Καταναλωτή.

ε ενταξη ειπα μην γινω κακος και αφου δεν την εχω αμεση αναγκη την συσκευη λεω μην το κυνηγισω ομως αμα επικρατει η κατασταση που περιεγραψα ξεφευγει το πραγμα.

Δημοσ.

Το ιδιο και στην Smartec για κατι θεματακια που παρουσιαστηκαν σε ορισμενους σε S7 edge στην οθονη ειχαν πει οτι περιμεναν και 25-30μερες. 

Φιλος μου του καηκε η οθονη στο s7 edge και το πηγε στο service της samsung και την αλλαξαν σε 1 ημερα!

Δημοσ.

Φιλος μου του καηκε η οθονη στο s7 edge και το πηγε στο service της samsung και την αλλαξαν σε 1 ημερα!

Λεω για περιοδο καλοκαιριου που ειχαν πεσει αρκετα μαζεμενα rma s7 edge περυσι και ειχαν αναφερθει τα παραπανω νουμερα,οχι φυσικα οτι ειναι κανονας ο χρονος.

Δημοσ.

Καλα και σε μενα πριν χρονια,οταν ηταν στο φορτε τους,ειχα παει κινητο.3,5 βδομαδες το ειχαν και μου λεγαν περιμενουν ανταλλακτικο.

Πηγα ενα μεσημερι εκει και τους λεω "φερτε το κινητο να φυγω"

Ξαφνικα "να το πρωι το φεραμε το ανταλλακτικο,τωρα κανει αναβαθμιση"

Εν τω μεταξυ για το κινητο δεν υπηρχε αναβαθμιση.

Φυσικα εκατσε και το εκανε προχειροδουλεια εκεινη την ωρα,το εκανε χαλια,δε δουλευαν κουμπια κτλ.Αναγκαστηκα και το ξαναπηγα,χαλασε την οθονη μετα,μιλησα με samsung,με εστειλαν σε αλλο δικο τους,οπου σε 2 μερες το ειχα ετοιμο και πληρως λειτουργικο.

Δημοσ.

Ναι.

Σχετικά με τους νόμους, έμαθα πλαγίως από αντιπροσωπεία (σε επικοινωνία που έχω για παράπονα) ότι υπάρχει παραθυράκι και πράματα όπως αυτό ισχύουν ΜΟΝΟ αν έχουν τα ανταλλακτικά εκεί. 

Προφανώς είχαν οθόνες εκεί, γι αυτό. Αν έχουν έλλειψη είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Σχετικά με τους νόμους, έμαθα πλαγίως από αντιπροσωπεία (σε επικοινωνία που έχω για παράπονα) ότι υπάρχει παραθυράκι και πράματα όπως αυτό ισχύουν ΜΟΝΟ αν έχουν τα ανταλλακτικά εκεί.

Η πρότασε τελειώνει εκεί. 

Όταν ο ίσιος ή ο πλάγιος ή όποιος θέλει μου φέρει την παράγραφο που αναφέρει το παραθυράκι, τότε μιλάμε ξανά.

Μέχρι τότε, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν άλλη συσκευή μετά το πέρας των 15 ημερών.

Δημοσ.

Εν ολιγης μου ειπαν οτι αυριο να επικοινωνησω μαζι τους και θα μου πουν τι θα γινει τελικα. εαν με αρχησουν και αυριο στα σου ξου μου,καταγγελια και βλεπουμε.

Δημοσ.

Η πρότασε τελειώνει εκεί. 

Όταν ο ίσιος ή ο πλάγιος ή όποιος θέλει μου φέρει την παράγραφο που αναφέρει το παραθυράκι, τότε μιλάμε ξανά.

Μέχρι τότε, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν άλλη συσκευή μετά το πέρας των 15 ημερών.

Αμ δεν είναι υποχρεωμένοι και ούτε θα σου δώσουν, εκεί θέλω να καταλήξω.

Σ'αυτήν την χώρα κάθε νόμος έχει και παραθυράκι να τον αχρηστέψεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...