Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Εχω το modem Zyxel VMG1312-B10D και εχει εισοδο USB και συνδεσα εκει τον εκτυπωτη laser που εχω, αναψε το λαμπακι USB επανω στο Modem....οκ μεχρι εδω....πως το ρυθμιζω τωρα? δηλαδη τι κανω στο modem ωστε να το βλεπουν οι υπολογιστες μου? και τι πρεπει να κανω ωστε να εκτυπωνω? Δεν βρηκα πουθενα σωστες οδηγιες παρα μισες. ουτε η WIND μπορει να βοηθησει! Οποιος γνωριζει τον παρακαλω προς βοηθεια του!
jkoukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 RTFM! Απλό και κατανοητό. Παράγραφος 4.10, σελίδα 54 του εγχειριδίου χρήσης. Φυσικά κάθε υπολογιστής που θέλει να τον χρησιμοποιήσει πρέπει να έχει εγκατεστημένο τον οδηγό του εκτυπωτή.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 RTFM! Απλό και κατανοητό. Παράγραφος 4.10, σελίδα 54 του εγχειριδίου χρήσης. Φυσικά κάθε υπολογιστής που θέλει να τον χρησιμοποιήσει πρέπει να έχει εγκατεστημένο τον οδηγό του εκτυπωτή. Εμενα δεν μου αναφερει πουθενα οτι εχω εκτυπωτη επανω στο modem! Τα λαμπακι USB αναβει στο modem αλλα μεσα στο usb service δεν υπαρχει τιποτα.
jkoukos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Παράγραφος 16.4, σελίδα 201 του εγχειριδίου χρήσης. Πως έχεις καταλάβει ότι θα πρέπει να εμφανίζεται ο printer στο μενού του router; Όπως σε όλα τα παρόμοια router, τρέχει ένα service που επικοινωνεί σε raw data με τον εκτυπωτή, μέσω μιας πόρτας. α. Ο οδηγός του εκτυπωτή πρέπει πρώτα να είναι εγκατεστημένος στον κάθε υπολογιστή. β. Ενεργοποιείς το print service στον router. γ. Μετά ορίζεις τον υπολογιστή να κάνει χρήση του print service στον router. δ. To print service του Zyxel ακούει στη διεύθυνση και πόρτα, που εμφανίζεται στον router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα