Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσέβαλα ιδιοκτήτη Iphone στανταρ..Ασε ρε φιλαράκι, μάλλον έλα εσύ στον δικό μας κόσμο, που με 580€ βασικό μισθό οι περισσότεροι θεωρούμε low-mid κινητο τηλέφωνο 200€. Και στην τελική τι παραπάνω προσφέρει το iphone? Τα είχα όλα τα Iphone, από το 3GS μέχρι και το 6S. Ούτε ringtone χωρίς καλώδιο δεν αλλάζει...Αντε γιατί όλο μ@λακίες εδώ μέσα.. Το 60% apple για μόστρα, το 30% γιατί το γουστάρουν και το χρησιμοποιούν και το υπόλοιπο 10% ούτε αυτοί δεν γνωρίζουν το γιατί...

Αν είχες όλα τα iPhone δεν θα τα έγραφες τα παραπάνω επίσης το ότι έχεις εσύ 580€ μισθό δεν πάει να πει ότι και ο υπόλοιπος πλανήτης βγάζει κάθε μήνα τα ίδια λεφτά. Επίσης δεν ήξερα ότι το καλό κινητό φαίνεται από το Ringtone, βέβαια έτσι το κρίνουν πολλοί έφηβοι. Τέλοσπαντων τις μαλακίες τώρα ποιος τις λέει είναι άλλο θέμα αλλά μην το θίξω παραπέρα. Άντε και καλή σου μέρα. Α και Keep dreaming.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είχες όλα τα iPhone δεν θα τα έγραφες τα παραπάνω επίσης το ότι έχεις εσύ 580€ μισθό δεν πάει να πει ότι και ο υπόλοιπος πλανήτης βγάζει κάθε μήνα τα ίδια λεφτά. Επίσης δεν ήξερα ότι το καλό κινητό φαίνεται από το Ringtone, βέβαια έτσι το κρίνουν πολλοί έφηβοι. Τέλοσπαντων τις μαλακίες τώρα ποιος τις λέει είναι άλλο θέμα αλλά μην το θίξω παραπέρα. Άντε και καλή σου μέρα. Α και Keep dreaming.

Έγραψα οι περισσότεροι και όχι για τις δικές μου αποδοχές. Επίσης αν έρθεις να πάμε μια βόλτα παρέα, θα δεις ποιοί πλέον κρατάνε τέτοιου είδους μηλοσυσκευές.Επιχειρηματίες (στην πλείοψηφία τους), φοιτητές με τα λεφτά του μπαμπάκα(στην πελιοψηφία τους), μοδάτες-βλαμένες χαζογκόμενες (στην πλειοψηφία τους) και οι υπόλοιποι που όντως εκμεταλεύονται τις δυνατότητες του μηλοκινητού στο ακέραιο, όμως το αγοράζουν από το insomnia και αυτοί στην πλειοψηφία τους, γιατί το χουν πιάσει το νόημα και δεν είναι μαλάκες να χρυσοπληρώνουν την apple κάθε τρεις και λίγο. Τώρα επειδή ζούμε δυστυχώς στην ίδια χώρα, αν εσύ στον περίγυρο σου βλέπεις διαφορετική πραγματικότητα από την δική μου τότε ΟΚ! Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να προσβάλλω εσένα προσωπικά αλλά ΕΛΕΟΣ. Τώρα οσο για την εφηβία είναι κάτι που αργεί να φύγει από τους άνδρες!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Έγραψα οι περισσότεροι και όχι για τις δικές μου αποδοχές. Επίσης αν έρθεις να πάμε μια βόλτα παρέα, θα δεις ποιοί πλέον κρατάνε τέτοιου είδους μηλοσυσκευές.Επιχειρηματίες (στην πλείοψηφία τους), φοιτητές με τα λεφτά του μπαμπάκα(στην πελιοψηφία τους), μοδάτες-βλαμένες χαζογκόμενες (στην πλειοψηφία τους) και οι υπόλοιποι που όντως εκμεταλεύονται τις δυνατότητες του μηλοκινητού στο ακέραιο, όμως το αγοράζουν από το insomnia και αυτοί στην πλειοψηφία τους, γιατί το χουν πιάσει το νόημα και δεν είναι μαλάκες να χρυσοπληρώνουν την apple κάθε τρεις και λίγο. Τώρα επειδή ζούμε δυστυχώς στην ίδια χώρα, αν εσύ στον περίγυρο σου βλέπεις διαφορετική πραγματικότητα από την δική μου τότε ΟΚ! Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να προσβάλλω εσένα προσωπικά αλλά ΕΛΕΟΣ. Τώρα οσο για την εφηβία είναι κάτι που αργεί να φύγει από τους άνδρες!!!!!!!!!!!!!

Επειδή δεν ζω στην ίδια χώρα με εσένα όπως νομίζεις, να σε πληροφορήσω ότι ο περίγυρος μου καθώς και όσο κόσμο βλέπω έξω κυκλοφορεί με iPhone. Τέλος να σε πληροφορήσω ότι στην χώρα που ζω 500€ για ένα Αξιοπρεπές Smartphone δεν είναι πολλά και ο κόσμος εδώ δεν αγοράζει κινεζιές για να κράζει πράγματα που δεν μπορεί να αποκτήσει ή να λειτουργήσει όπως πρέπει. Κράτα λοιπόν τα κοσμητικά επίθετα για τον εαυτό σου και συνέχισε να πιστεύεις αυτά που δυστυχώς πιστεύεις γιατί Ευρώπη δεν είναι μόνο η Ελλάδα και ο 500€ μισθός.

Δημοσ.

Ακριβό νομίζω.σε xiaomi δεν πάω γιατί έχω συνηθίσει καθαρό android κ φοβάμαι θέματα εγγύησης κ προβληματων. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το lenovo k6note στα 180.

Δημοσ.

Ακριβό νομίζω.σε xiaomi δεν πάω γιατί έχω συνηθίσει καθαρό android κ φοβάμαι θέματα εγγύησης κ προβληματων. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το lenovo k6note στα 180.

έτσι έλεγα και εγώ και με δυσπιστία δοκίμασα το miui (το shell της xiaomi) και είναι απλά φοβερό! Πολύ εύχρηστο, ελαφρύ (γενικά δεν είναι καθόλου βαρύ) και έτοιμο "out of the box" να κάνεις την δουλειά σου. Με το stock θέλεις να εγκαταστήσεις πολύ πράγμα σε λογισμικό τρίτων (widgets, apps κτλ) για να γίνει το ίδιο λειτουργικό. 

Το μόνο μείον αρκετές συσκευές δεν έχουν την b20 800mhz 4g band που αφορά κάποιους (καλό θα ήταν να υπήρχε καθώς την δουλεύει η wind κυρίως, στην "επαρχία"/ύπαιθρο). Υπάρχουν όμως redmi note 4X που έχουν 800άρα (όχι όλες οι εισαγωγές) οπότε μπορείς να επιλέξεις ένα από αυτά. Αναφερόμαστε στο redmi note 4 καθώς αυτό είναι ο "κύριος" ανταγωνιστής (είναι προφανές ότι αυτό θέλει να "χτυπήσει" αλλά μπορεί?). Αυτό σαν huaway μάλλον θα την υποστηρίζει την 800άρα λέω (btw το k6 note όχι όλες οι εκδώσεις πρόσεξε τι θα πάρεις).

Υ.Γ. Το iphone δεν κολλάει (άλλη τιμή και κοινό άλλη φιλοσοφία).. Μην το κάνουμε VS με iphone. Δεν μπορώ να καταλάβω πως όλα πρέπει να γίνονται versus με iphone. 

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή τι πρωτοπωριακό περιμένετε εσείς ρε παιδιά από ένα κινητό;Έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι πιο mainstream και low profile.

Δημοσ.

Προσέβαλα ιδιοκτήτη Iphone στανταρ..Ασε ρε φιλαράκι, μάλλον έλα εσύ στον δικό μας κόσμο, που με 580€ βασικό μισθό οι περισσότεροι θεωρούμε low-mid κινητο τηλέφωνο 200€. Και στην τελική τι παραπάνω προσφέρει το iphone? Τα είχα όλα τα Iphone, από το 3GS μέχρι και το 6S. Ούτε ringtone χωρίς καλώδιο δεν αλλάζει...Αντε γιατί όλο μ@λακίες εδώ μέσα.. Το 60% apple για μόστρα, το 30% γιατί το γουστάρουν και το χρησιμοποιούν και το υπόλοιπο 10% ούτε αυτοί δεν γνωρίζουν το γιατί...

καλα υα λες , εχεις κανει λαθος στα ποσοστα.

10% Γιατι το γουσταρουν και το χρησιμοποιουν, αλλα αυτοι να ξερεις ειναι συνητοποιημενοι και δεν κραζουν, δεν κανουν 100 παραθεσεις εδω μεσα.

50% γιατι πας στο καφενειο στο χωριο και πετας στο τραπεζι το ολοχρυσο 'τελεφωνο'

40% την πατησαν απο τον πωλητη και δεν καταλαβαν τι αγορασαν και τι περιεργο android ειναι ειναι αυτο.

Δημοσ.

καλα υα λες , εχεις κανει λαθος στα ποσοστα.

10% Γιατι το γουσταρουν και το χρησιμοποιουν, αλλα αυτοι να ξερεις ειναι συνητοποιημενοι και δεν κραζουν, δεν κανουν 100 παραθεσεις εδω μεσα.

50% γιατι πας στο καφενειο στο χωριο και πετας στο τραπεζι το ολοχρυσο 'τελεφωνο'

40% την πατησαν απο τον πωλητη και δεν καταλαβαν τι αγορασαν και τι περιεργο android ειναι ειναι αυτο.

Αγαπητέ, android δεν θα πρότεινα ούτε στον εχθρό μου τον ίδιο. Αν εσυ ως τεχνολογικό επίτευγμα και σταθερό λειτουργικό βλέπεις το android τότε ξέρεις πολύ λίγα.

Δημοσ.

5,5 ιντσών me 720 x 1280... 

είναι τόσο; Αυτό είναι πολύ θετικό. Καλύτερη αυτονομία και καλύτερες επιδόσεις. Μακάρι και το redmi note να έβγαινε το ίδιο. Τα pixel είναι σχεδόν αόρατα στα ppi που δίνει η ανάλυση αυτή (~267 ppi) σε αυτές τις ίντσες αλλά και να φαίνονταν/νται λίγο το (ρεαλιστικό) όφελος των επιδόσεων και αυτονομίας το ξεπερνάει ως (φανταστικό) μείον.  

Οι οθόνες 1080 είναι πλεονασμός ακόμα και σε αυτές τις ινζες δοθέντος των συνεπειών που έχει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...