Lied Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 U block + white list σε οποιο site δε σπαει μπαλες με popups και διαφημισεις παντου, οπως το insomnia
ALFR3D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ναι μονο που επρεπε να το ειχαν κανει απο προπερσι
Matias_GR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μόνο εμένα μου φαίνεται πως αυτή η κίνηση έχει να κάνει με τις διαφημίσεις του youtube που πληρούν προφανώς τις προδιαγραφές και θα σταματήσουν να μπλοκάρονται μια για πάντα; Ή κάτι χάνω ...
coffeex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 ζηλεψαν απο τον καινουργιο σαφαρι; Όχι είναι το ακριβώς αντίθετο μιας και ο Chrome θα πρέπει να σου πλασάρει τις σωστές διαφημίσεις με βάση το περιεχόμενο των sites που επισκέπτεσαι (aka tracking)..
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ενδιαφέρον.Η Google βάζει στον Browser της adblocker για να κόβει τις διαφημίσεις από την Google. 1
Tomyb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θα βαλει η google adblock για να μη βλεπουμε τις διαφημισεις...της google?
coffeex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Θα βαλει η google adblock για να μη βλεπουμε τις διαφημισεις...της google? Όχι δεν θα κόβει τις δικές της.
coffeex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Μόνο εμένα μου φαίνεται πως αυτή η κίνηση έχει να κάνει με τις διαφημίσεις του youtube που πληρούν προφανώς τις προδιαγραφές και θα σταματήσουν να μπλοκάρονται μια για πάντα; Ή κάτι χάνω ... Δεν λέει για το youtube αλλά για σελίδες όπως και όσες προβάλλονται για μερικά δευτερόλεπτα, πριν “ανοίξει” η ιστοσελίδα που θέλει να δει ο χρήστης
Tomyb Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Tomyb είπε:Θα βαλει η google adblock για να μη βλεπουμε τις διαφημισεις...της google?Όχι δεν θα κόβει τις δικές της. Μα οι δικες της ειναι το μεγαλυτερο προβλημα ????
sunChris Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2017 Ο σωστός τίτλος Chrome: Ενσωμάτωση ad blocker για τις ενοχλητικές διαφημίσεις που δεν πληρώνουν την google από την επόμενη χρονιά 1
DJTaurus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Google, not GCHQ, is the truly chilling spy network
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα