Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το παλιό σκυλί όσοι το γνωρίζουν, Hp530..όπου μέχρι και σήμερα μετά από 10ολόκληρα χρόνια λειτουργούσε κανονικά .

Σημερα ομως μετα απο τοσα χρονια χρησης και αρκετα μικροπροβληματα που δδν ηταν και τπτ μου εμφανισε ενα μεγαλο προβλημα..

Αφου το ξεσκονισα ξαναβαζω τις ραμ κλπ μεσα και βαζω το καλωδιο της φορτισης και μου δειχνει οτι δεν παιρνει ρευμα , δηλαδη δν αναβει καθολου και δουλευουν μονο τα ανεμιστιρακια στο μαξ για 1 λεπto και μετα σβηνει και τελος...την διαδιακασια την εχω κανει παρα πολλες φορες και δεν υπαρχει πιθανοτητα να μην εβαλα κατι σωστα...

Απλως θελω να ξερω αν ειναι θεμα hardware η κατι αλλο..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την έχεις κάνει πολλές φορές αλλά τίποτα δεν αποκλείει ότι κάτι βραχυκύκλωσε άθελα σου όταν το καθάρισες οπότε καλυτέρα να το ελέγξεις σε κάποιον που γνωρίζει και μπορεί, εφόσον όλα τα έχεις βάλει σωστά στη θέση τους και ο μετασχηματιστής λειτουργεί σωστά.

Δημοσ.

Καλό είναι να το δει ειδικός. Η πρώτη σκέψη είναι ενα είδους format, αλλά σπάνια δίνει λύση αυτό. Μετά έρχεται η σκέψη της καμμένης οθόνης, ή χειρότερα βλάβη πλακέτας. Καλό είναι να επισκεφτείς ένα αξιόπιστο service, για να σου πει ακριβώς τί πρέπει να κάνεις.

Δημοσ.

Συνηθως ειναι η ram ο υποπτος, το εχω παθει αρκετες φορες. Πως ξεσκονισες τις ram? Την υποδοχη την ξεσκονοσες; Συνηθως οταν βγαζουμε τις μνημες και εχουν σκονη, στην επανατοποθετηση μπαινει η σκονη μεσα στην υποδοχη και βραχυκυκλωνουν. Καθαρισε με μια μαλακη βούρτσα​(βαψιματος) ή προσεκτικα με οδοντοβουρτσα. Επισης καλο ειναι να καθαρισεις και τις χαλκινες επαφες της ram με καθαρη βενζίνη σε ενα πανακι που δεν αφηνει χνουδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...