black66.gr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Χωρις παρεξηγηση κiολας αλλα εμενα με τετοιες θερμοκρασιες μου φαινεται οτι γενικως κατι δν παει καλα στο ολο συστημα σου 3 εγκεφαλικα θα βαραγα αν εβλεπα οτι το cpu μου δουλευει 90 βαθμους... 90 ήταν στιγμιαία για ελάχιστα δευτερόλεπτα.Από το afterburner και το riva που έβλεπα θερμοκρασίες 70-75 δούλευε το μεγαλύτερο διάστημα. 7700k + κουφοβραση ελληνικου καλοκαιριου = δε στρωνει με τιποτα το load τι να του πω τωρα θα χει και εγγυηση το cpu παρε ξυραφακι astor και delid =25 βαθμους στη χειροτερη κατω Έχω το εργαλειάκι. http://www.ebay.com/itm/Intel-Delid-tool-for-Skylake-Ivy-Bridge-Devils-Canyon-Haswell-/322358230474?hash=item4b0e0c3dca:g:9QQAAOSwTM5YxLRy Το χω καταλαβαει οτι κανει κ για βραστηρας ο 7700κ αλλα τοσο πολυ ρε??? Τι ψυκτρα εχει ο ΤS, εχει αναφερει γτ δν ειδα καπου..μηπως ειναι με στην στοκ?? Την ψήκτρα την αναφέρω στη υπογραφή μου. NZXT Kraken X62 .
black66.gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 για τρεξε και ενα superposition bench για δοκιμη που εχει την ταση να παραρουφαει ζεστη ;; ειδα κατι 95 αρες στις καρτες μου πριν αλλαξω σε liquid !! δε χρειαζετε να μετρησεις κατι στο τελος του bench βγαζει μαχ θερμοκρασια στο σκρινακι μετα αν δεν εχεις ανεβασει κανα νουμερο υπαρχει και θεμα με superposition To αποτέλεσμα εδώ σε 4Κ optimized: α)Είναι ΟΚ τα αποτελέσματα όλα; β)Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την CPU γιατί έπεσε και εκεί "ξυραφάκι" ;
ultraex2003 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 To αποτέλεσμα εδώ σε 4Κ optimized: α)Είναι ΟΚ τα αποτελέσματα όλα; β)Υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την CPU γιατί έπεσε και εκεί "ξυραφάκι" ; για τη cpu παιζω με αυτα τα 3 intel xtu / asus real bench και (intel burn test με ολη τη μνημη )τα οποια ζητανε παντα παραπανω ρευμα τα οποια βεβαια αν περνανε τα τεστ θεωρω οτι εισαι σε καλο δρομο σε οτι αφορα oc-και σταθεροτητα
black66.gr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 για τη cpu παιζω με αυτα τα 3 intel xtu / asus real bench και (intel burn test με ολη τη μνημη )τα οποια ζητανε παντα παραπανω ρευμα τα οποια βεβαια αν περνανε τα τεστ θεωρω οτι εισαι σε καλο δρομο σε οτι αφορα oc-και σταθεροτητα Εδώ όλα τα αποτελέσματα.Πως τα βλέπεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα